Лига Израиль Сезон 44

Форум: Форум Лиги rss-feed

Обсудите вашу лигу, кто будет фаворитом на победу в лиге в этом сезоне? Кто будет повышен / понижен, какая ситуация в кубке?

Вернуться к списку форумов

עונה 8 (432)

il טל >> Понедельник Март 24 - 19:51
כל מה שרציתי להגיד לכם...כבר גיא אמר והוא צודק מאה אחוז. הקבוצות לא בונות את עצמן,אביב אתה צריך להשאר בקבוצה הרבה זמן...
בלי להשוויץ, קח אותי לדוגמא.
il טל
Новичок
Зарегистрировано2013-07-20
il Dave >> Вторник Март 25 - 14:18
כצפוי אחרי אתמול ברצלונה בפלייאוף מול קרית ים
il Dave
Продвинутый
Зарегистрировано2013-07-22
il FC Wanaka
il stav >> Среда Март 26 - 13:18
יצא לי שחקן נועם תותח לנבחרת ישראל לעתיד...
http://rockingsoccer.com/he/soccer/info/player-572458
il stav
Продвинутый
Зарегистрировано2013-02-08
il Jordy Cruijff >> Среда Март 26 - 13:31
ואוו, מדהים, ורק לי לא יצא שחקן כשרון על מרמת צעירים של מעל 4...
il Jordy Cruijff
Новичок
Зарегистрировано2013-04-08
il stav >> Среда Март 26 - 13:50
כן הוא עתיד בינוני בשבילי
il stav
Продвинутый
il stav >> Среда Март 26 - 14:54
שווה לי למכור אותו?
il stav
Продвинутый
il Jordy Cruijff >> Среда Март 26 - 15:05
כרגע ממש לא, בעתיד (שהוא יכניס לך לפחות סכום עתק כמו 100 מיליון) רק אם תזדקק נואשות לכסף, אבל בגדול רצוי שלא.

בכל מקרה אם אתה מחליט למכור תכתוב לי לפני רק.

ואם מדברים על מכירות, בינתיים יש לנו חלון לוהט ב2 גזרות:

אני כרגיל ממשיך במכירות, הפעם מכרתי את החלוץ האדיר ב70 מיליון! (המכירה הכי גבוהה אי פעם של קבוצה ישראלית). הבעיה שבניתוחים הראשונים למשחקים מול סתו וחיפה המצב החדש (בלי המלדיבי) לא נראה טוב אז אני אחפש פתרונות.

הפועל ועופר מבצעים ביניהם את את ההעברה הגדולה ביותר בין 2 קבוצות ישראליות, החלוץ איסמאיל הירדני של הפועל נמכר ב55 מיליון לעופר (אני אגב גם שקלתי לנסות), נראה מה הם יעשו עכשיו.

זה גם הזמן לסיכומי עונה- את שלי אתן בקרוב.
il Jordy Cruijff
Новичок
il טל >> Среда Март 26 - 17:00
עתיד בינוני סתיו...ברור...
בכל מקרה, השוק לוהט!
כל שחקן שנמכר הוא נמכר בהרבה מאוד כסף...ואיך מכרת את מוסאמי ב70 מיליון?עם כזה כשרון?
il טל
Новичок
il Jordy Cruijff >> Среда Март 26 - 17:05
בינתיים סיכום העונה שלי:

גביע- אכזבה, לעוף מול מכבי חיפה בהרכב חזק אחרי ש2 עונות לא שמטתי מול קטנה, אין מילה אחרת, מצד שני אם הייתי עובר הייתי מקבל את הפועל בחוץ ועף אז בסדר, העונה שאני יארח את הגמר נקווה ליותר.

ליגת אלופות- הצלחה ענקית בטעם מר, אין ספק שזאת הצלחה והייתי חותם על זה בתחילת העונה, אפילו על הרבה פחות, אבל לעוף אחרי שהובלתי 3-1 במשחק חוץ, אין דברים יותר מבאסים מזה, רק מי שזה יקרו לו יוכל להבין, ועוד שלב לפני חצי הגמר ההיסטורי.

ליגה- הצלחה גם, מקום 3 ועלייהי אוטומטית לשלב הבתים, עם 96 נקודות.

פיננסים- הקטגוריה החשובה ביותר, גם פה הלך בסדר גמור (הרבה בזכות ההצלחה באלופות והאיצטדיון שמתחיל להשתפר וקצת מכירות).

כך שלסיכום עונה מצויינת מבחינתי, אולי הטובה ביותר עד כה, עם טעם קצת מר מליגת האלופות והפספוס של הזדמנות שכנראה לא תחזור ב10 עונות הקרובות, אבל עדיין בסדר.
il Jordy Cruijff
Новичок
il Jordy Cruijff >> Среда Март 26 - 17:10, Отредактирован Среда Март 26 - 17:11
ולטל שפירא: השוק (באופן כללי, אכן אצל הישראליות הוא לוהט) דווקא הפעם רגוע יותר מבחלונות הקודמים לדעתי, שחקנים כמו המגנים הירדנים שלי שלפחות את הלא גבוה אני מוכר במחיר הגיוני לגמרי לא מצליחים להמכר ואפילו לקבל הצעות (אפילו פניות ממאמנים אחרים), אבל אכן לפחות הצלחתי למכור את מוסאמי ב70 מיליון (קניתי ב643 אלף ראוי לציין, רווח של פי 100 לא כולל הפרסים שהוא קטף לי בדרך).

נכון שיש לו כשרון נמוך אבל אל תשכח את המהירות האדירה שלו שאי אפשר כבר לאמן לרמה כזאת כיום, זה יתרון ענק שאפילו יותר ממחפה על המחסור בכשרון (לפחות לדעתי, וכנראה שגם לדעת הקונים).
il Jordy Cruijff
Новичок
il Dave >> Среда Март 26 - 18:02
השוק גם לי מרגיש רגוע מאוד, היה לי קשה למכור שחקנים ולא קיבלתי את הסכומים שקיוויתי להם, בינתיים אני גם לא מוצא כל כך שחקנים ברמה/מחיר שאני רוצה ואני נאלץ להתפשר, נקווה שהימים הקרובים יהיו מוצלחים יותר
il Dave
Продвинутый
il FC Wanaka
il טל >> Среда Март 26 - 18:17
דווקא, השוק מלא בתותחים
il טל
Новичок
il Jordy Cruijff >> Среда Март 26 - 18:23
כן, השוק מלא בתותחים אבל הבעיה שהם יקרים ורוב מי שזול עובר סיבובים והופך להיות יקר.

כנראה ההגדרות של "זול" ו"יקר" צריכות להשתנות.
il Jordy Cruijff
Новичок
il Dave >> Среда Март 26 - 18:25
אני לא בליגה שלכם מבחינת מזומנים... שחקנים מעל 8 מיליון אני בכלל לא מסתכל עליהם...
il Dave
Продвинутый
il FC Wanaka
il Jordy Cruijff >> Среда Март 26 - 18:49
מה עם שדרוג איצטדיון? אמרת בתחילת העונה שתשדרג אבל אני רואה שהוא עדיין עם רק 4000 מקומות, קשה להרוויח הרבה כסף בלי זה (העונה למשל הרווחתי 51 מיליון על איצטדיון, והיה לי 14000 בכמעט כולה), ורצוי בטח שאתה עולה לליגה הראשונה לאיצטדיון של 8000 או 14000.
il Jordy Cruijff
Новичок