Лига Израиль Сезон 44

Форум: Форум Лиги rss-feed

Обсудите вашу лигу, кто будет фаворитом на победу в лиге в этом сезоне? Кто будет повышен / понижен, какая ситуация в кубке?

Вернуться к списку форумов

עונה 7 (137)

il basta >> Четверг Декабрь 19 - 06:30
אשרי המאמינים...
בואו נערוך הימורים לגבי המשחקים המעניינים:
היום: הפועל חיפה-מכבי - לדעתי 4-1 לחיפה.
מחר: הפועל-עופר - לדעתי 4-2 לעופר.
il basta
Продвинутый
Зарегистрировано2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> Четверг Декабрь 19 - 12:20
הפועל חיפה- מכבי, 6-2 לחיפה

הפועל- עופר, 4-3 לעופר.
il Jordy Cruijff
Новичок
Зарегистрировано2013-04-08
il AP >> Четверг Декабрь 19 - 14:13
ראיתם שהשנה אנחנו שולחים 6 קבוצות לאירופה? מהם 4 לאלופות?
il AP
Новичок
Зарегистрировано2013-06-19
il Jordy Cruijff >> Четверг Декабрь 19 - 14:44
אנחנו שולחים 7, גם הזוכה בגביע..

אבל כן, שנה שעברה היה על זה פוסט נרחב אז רובנו ראינו אפילו אז.

אגב השנה באירופה לא הולך בינתיים לישראליות, דניאל הודח (ועוד לאיטלקית), מידפילד קיבל הגרלה קשה בדמות פולנית חזקה, בהצלחה.
il Jordy Cruijff
Новичок
il basta >> Четверг Декабрь 19 - 14:51
בלי להעליב, לא ציפינו מהם ליותר מדי.
הלחם והחמאה זה עופר וחיפה, כשגם אני ומכבי הוכחנו שיש לנו מה למכור.
והכל תלוי בהצלחות את ארבע הראשונות.
מה שבטוח שיש ירידת לחץ גדולה אצל מכבי ואצלי שארבע הראשונות מגיעות לליגת האלופות בעונה הבאה.
il basta
Продвинутый
Зарегистрировано2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il guylamed >> Четверг Декабрь 19 - 15:24, Отредактирован Четверг Декабрь 19 - 15:25
על פי הסקאוט ההגרלה שלי עוד אפשרית, אני אצטרך לנצח ולשמור על שער נקי ולגנוב שער בחוץ. כמובן שזה יהיה קשה, אבל זה אפשרי.

ברור לי שלא ציפיתם ממני ליותר מידי, גם אני לא, כל משחק שאני אנצח עכשיו זה בונוס, ואם אני אצליח להעיף את הפולנים זה הישג חסר תקדים למועדון שלי.

בעונה הזאת המטרה שלי היא לשמור על המקום החמישי, ולנסות לקבל כמה שיותר כסף מטלויזיה, על מנת לשדרג מבנים, עד שהצעירים יגיעו לרמה טובה, שזה עוד שתי עונות בערך. אני אחפש למכור את השחקנים הזקנים שלי (מגן, קשר, חלוץ, ושוער) ולהכניס צעירים עם פוטנציאל במקומם.
בהצלחה לכולם באירופה וגם בליגה!

אגב, אביב, נפתחו לא מעט ליגות חדשות, יש לך הזדמנות להשתקע באחת מהן ולקחת כמה אליפויות
il guylamed
Продвинутый
Зарегистрировано2013-04-04
il Jordy Cruijff >> Четверг Декабрь 19 - 15:54, Отредактирован Четверг Декабрь 19 - 15:55
ובקשר לשמירת מקום 4 העונה, אז יש עוד זמן וכרגע מוקדם לדבר, האיטלקים והשבדים הם היריבים העיקרים כמובן.

מה שיותר מטריד זה שעונה הבאה, התוצאות של העונה הראשונה באירופה ימחקו, וזה אומר שבזמן שלנו ימחקו 9.9 נקודות, לשבדים ימחקו רק 1.1... צריך לחשוב על זה ולהגדיל את הפער בינינו בעוד 6 עד אז, אבל מוקדם לדבר על זה.

בקשר לירידת הלחץ אז באמת זה ככה, ללכת לפלייאוף, גם אם עפים (ואני חושב שאם אני והפועל, (הפועל כבר ואני אולי יהיה), נהיה בדרג העליון של ההגרלה הזאת אז גם לא יהיה קשה מידי לעבור), זה לא הרבה פחות הכנסות מליגת האלופות שלב בתים (רק 4.5 מיליון), ומצד שני אם עולים זה גם הרבה יותר הכנסות (גם 4.5 מיליון), אז אכן הלחץ יורד...

וכמובן בהצלחה למידפילד, נקווה שהמזל יהיה איתם, ב2 משחקים הכל אפשרי
il Jordy Cruijff
Новичок
il AP >> Четверг Декабрь 19 - 17:58
תודה גיא, דיברתי על הנושא הזה בפרטי עם מכבי.
אתה רואה את הקבוצה שלי עכשיו? זו הקבוצה שדיברת עליה: שתיקח אליפויות ותהיה באירופה.
il AP
Новичок
il guylamed >> Четверг Декабрь 19 - 18:20
בהצלחה עם זה אביב, נדדת הרבה, אני מקווה שמצאת קבוצה לעונות הבאות
il guylamed
Продвинутый
Зарегистрировано2013-04-04
il Jordy Cruijff >> Четверг Декабрь 19 - 18:54, Отредактирован Четверг Декабрь 19 - 18:54
כן, בהצלחה אביב, לנדוד זה לא טוב... ואם אתה רוצה לעזוב בסוף אז לפחות תדאג למועדון מתקדם כדי לעבור למועדונים טובים יותר.
il Jordy Cruijff
Новичок
il AP >> Четверг Декабрь 19 - 21:04
אל תדאג, בקבוצה הראשונה שלי הייתי חודשיים, וזה היה עוד לפני שידעתי שאפשר לעבור קבוצה.
אני באמת מקווה שאני אוכל באמת להתאפק ולא לעבור קבוצה.
il AP
Новичок
il AP >> Четверг Декабрь 19 - 21:07
עכשיו בליגת האלופות הוגרלתי נגד קבוצה מאוד חזקה מבלרוס, אין הרבה סיכויים אבל אנסה לתת את הכי טוב שלי.
il AP
Новичок
il Jordy Cruijff >> Пятница Декабрь 20 - 16:27
ומידפילד פותח עם 3-1 אדיר בבית.

בהצלחה לגומלין
il Jordy Cruijff
Новичок
il Jordy Cruijff >> Пятница Декабрь 20 - 16:31
וגם כל הכבוד לאביב, שעם קבוצה בלי שחקן אחד של 4 ניצחו 3-0 קבוצה עם 5 שחקנים של כוכב זהב!!!
il Jordy Cruijff
Новичок
il ofer cohen >> Пятница Декабрь 20 - 20:38
הפסד עצוב ומאכזב להפועל,
אבל בלומפילד זה לא מקום קל לשחק בו...

כל הכבוד להפועל ובעיקר המגן שלה ריינהייז שהבקיע מולי צמד !!!
il ofer cohen
Новичок
Зарегистрировано2013-02-05