vairogs >>
Вторник Ноябрь 22 - 11:01 Jānim taisnība !
Nevajag pārāk ieciklēties uz neveiksmēm un vairāk baudīt spēli !
Likt sev mazākus mērķus ,tad būs lielāks kaifs ,kad tos sasniegsi ! ;)
Ja vienmēr mērķis būs visus uzvarēt , tad pie neizdošanās var arī pārdegt , bet tas nenozīmē ,ka nedrīkst katrā spēlē cīnīties par uzvaru !
Pašlaik mani piezemētie mērķi - vākt klubam popularitāti + naudu stadionam , un katrā spēlē cenšos sisties par uzvaru , kā tas izdodas ,tas cits jautājums , bet izbaudu visu to procesu - to starp zaudējumus ! Zaudējumi liek tev būt labākam , pilnveidoties !
Nedaudz ieskatījos tavā sastāvā , par jaunajiem neko neteikšu , jo tos vēl ir iespējams uztrenēt !
Aizsargi :
- Yoweri un tam ar sarkano zvaigzni - es savā sastāvā vietu neredzētu , varētu vēl ar viņiem auklēties ,ja viņi būtu populārie spēlētāji ,vai arī ,ja spēlē tikai prieka pēc un ja tavs uzdevums nav cīnīties par augstām vietām !
Sestajā līgā viņi vēl varētu būt noderīgi !
Vidējā līnija:
- Mallory - prasās bumbas klāt , bet pārāk vecs ,lai tērētu laiku viņu trenēt ,ko vari kādam jaunajam iedot ! Viņš manā skatījumā faktiski ir pusmiris !
- Jurisonam ar bumbas vajag klāt ,līdzinās Mallorija aprakstam !
Uzbrukums :
- Nuri , vairāk līdzinās sestās līgas uzbrucējam , tur ar kādu bumbu vajag , bet 24 gadi - īsti neredzu jēgu tam !
GK :
Par Babeku jau iepriekš teicu ! (7-tai līgai varbūt vēl derētu)
Es tikai tā ātrumā izskrēju cauri tavam sastāvam ...
Nesaku ,ka mans redzējums vienmēr būs pareizais ,varu arī kļūdīties - cik cilvēku tik viedokļu !
Es tikai salīdzināju pēc tiem uzstādījumiem ,pēc kādiem meklēju sev spēlētājus !