Лига Латвия Сезон 53 [4.3]

Форум: Форум Лиги rss-feed

Обсудите вашу лигу, кто будет фаворитом на победу в лиге в этом сезоне? Кто будет повышен / понижен, какая ситуация в кубке?

Вернуться к списку форумов

18.sezona (98)

lv Didzis Dragons >> Воскресенье Август 9 - 08:39
pa vēlu, lai kkas spētu Tevi iegāst.. ;) būtu Tev tg kādi 5-6 savainoti uz 15 dienām, tad varētu vēl spriest, ka būs grūti noturēt 1mo vietu, bet tg .. beidz smīdināt.. ;)

hmm, es kkā pastirpinājos ;)
lv Didzis Dragons
Продвинутый
Зарегистрировано2014-11-08
ls LV_everywhere
lv Artis >> Воскресенье Август 9 - 21:50
Stadions paplašināts. Jākrāj naudiņa kam citam :D
lv Artis
Продвинутый
Зарегистрировано2013-08-06
lv MrBayerns >> Понедельник Август 10 - 15:16
Didzi tu no manis atpaliec 6pt .. par to , ka es spelešanu parspeles jau esmu nodrošinajis- tas gan!

bet ja tu apskatitos manu sastavu tad man uz katru poziciju ir 1 puslidz normals aizstājējs ... + manam 2 gk ir 39 gadi :D tapec ja man notraumētos 5 -6 spēlētāji man laukumā būtu jasuta 16 gadnieki :)
lv MrBayerns
Продвинутый
Зарегистрировано2014-07-05
lv Wild Skunks
lv Didzis Dragons >> Понедельник Август 10 - 15:24
Super! ;) mēs visi grupā būtu ļoti priecīgi par šādu varinatu.. ;) Nu, jā, kkā lēnām sāku tuvoties, par daudz niču Tev pēdējā laikā.. pats laikam veselu sezonu neko nepirkšu, vai nu nākošā gadā būšu spēcīgs šajā grupā vai arī loosers 3ajā .. Offiss - treniņu bāze - stadions, kopējās izmaksas ap 8.7miljoni .. varbūt kko vienīgi izīrēšu.. ( abos virzienos )
lv Didzis Dragons
Продвинутый
ls LV_everywhere
lv Blastoor >> Вторник Август 11 - 13:10, Отредактирован Вторник Август 11 - 13:10
Sveiciens maniem pagājušās sezonas pretiniekiem no 3.2 līgas! 3.līgā izdevies aizķerties neticami labi, ir pat iespējams iegūt 3.vietu! Par popularitāti, kura bija pagājušogad viena no tēmām - manā grupā tomēr tā ir samērā augsta, ir iespēja, attīstīt stadionu, nāk kādi 90% uz spēlēm skatītāju. Bet es izšķīros par TB. Skatos, jums te interesanta cīņa. Cerams, ka nākošgad ar kādu no jums tikšos 3.līgā!

P.S. FK Lauķi, nesaprotu, kā zaudēju kausā Jūsu komandai. Bet U-21 kausā tomēr atspēlējos!
lv Blastoor
Продвинутый
Зарегистрировано2014-08-12
lv SKRUDZZ >> Вторник Август 11 - 14:26
jakop kadreizejais(fc skonto) atkal nomainijis klubu labak butu atgriezies vecaja un nakam sezon iespejams uzspelejis ar mums.
lv SKRUDZZ
Продвинутый
Зарегистрировано2014-07-28
lv FC UGALE
lv Blastoor >> Вторник Август 11 - 15:05
Es piekrītu SKRUDZZ, velta laika izšķiešana, šķiet viņam Latvijā apnika, ka nevar izrauties uz augšu. Redzot, kādu klubu viņš ir paņēmis, tad jau labāk varēja paņemt kādu Kambodžas virslīgas klubu, vai arī attīstītu ar augstu infrastruktūru.
lv Blastoor
Продвинутый
Зарегистрировано2014-08-12
lv Artis >> Вторник Август 11 - 15:54
@Latvietis,
Kausa spēle bija laba, pats arī nobrīnījos, ka izlīdu kā caur adatas aci. :D Bet todien laikam veiksme bija manā pusē. :D

U21 arī cerēju uz zaudējumu, kas šoreiz arī piepildījās, Jums jaunieši divu galvas tiesu pārāki nekā mani laucinieki :D
lv Artis
Продвинутый
lv Artis >> Вторник Август 11 - 16:00
Kā arī drīz ļoti svarīgas spēles, bez manas komandas piedalīšanās, jo FC Jauda un FC Bondarevka uzvaru gadījumā var mani apsteigt turnīra tabulā.
lv Artis
Продвинутый
lv Didzis Dragons >> Вторник Август 11 - 16:11
mani spēlētāji centīsies abiem atņemt 3 punktus.. ( ja būs aliņs no Tevis ) :D
lv Didzis Dragons
Продвинутый
ls LV_everywhere
lv SKRUDZZ >> Вторник Август 11 - 17:10
MrBayerns man ari alins jauzsauc vins sodien izvirzijas vadiba tikai tad kad es iesledzu atbalstit :D
lv SKRUDZZ
Продвинутый
Зарегистрировано2014-07-28
lv FC UGALE
lv Artis >> Вторник Август 11 - 18:44
Punktus atņēmi, tad sanāk, ka alus no manis? :D:D
lv Artis
Продвинутый
lv Didzis Dragons >> Вторник Август 11 - 19:08
vēl jau rītdienas spēle, ja to uzvarēšu tad, jā! :D
lv Didzis Dragons