Лига Латвия Сезон 63 [3.1]

Форум: Форум Лиги rss-feed

Обсудите вашу лигу, кто будет фаворитом на победу в лиге в этом сезоне? Кто будет повышен / понижен, какая ситуация в кубке?

Вернуться к списку форумов

22, sezona (222)

lv valentain >> Среда Февраль 17 - 07:08
Dainix, es esmu 1 gadu un 7 mēneši, Kristaps ir 3 gadi 6 dienas, tātad pusotrs gads atšķirība, gadā ir 7 sezonas, pusotrā tās ir 10-11 sezonas. man ir 10-11 sezonu atpalicība no viņa? Latgols ir marts 7 2013 - 20:13, gads starpā. es atpalieku pa 7 sezonām? Dzirciems arī 2013. gads.
var arī paskatīties vidējo talantu kaut vai top30 vai top40 klubiem Latvijā un kaut vai Ķīnā, Nīderlandē vai Itālijā, to pašu var par * vai tirgus vērtībām. pie mums izceļas uz vienas rokas saskaitāmi klubi, citur tie būs iespējams pat 50 līdzīgi. nu nav konkurences un arī vājāki, nekā citur.
Davai Dainix, nederi neko 7 sezonas, neattīsti savu klubu, tad būs vienāds laiks ieguldīs un tad salīdzināsim, kurš ir mega super nekāds. un paskatīsimies, kurš varēs un kurš nevarēs iesaistīties cīņā par titulu
lv valentain
Продвинутый
Зарегистрировано2014-07-12
me FC Valentain
lv Remm >> Среда Февраль 17 - 09:03, Отредактирован Среда Февраль 17 - 09:04
Kāda nu tur lejasgalā diža konkurence! Atnācu pirms nepilniem 11 mēnešiem - 15.sezonas pašās beigās uz 6.līgas augšgala komandu. Divas pilnas sezonas 6.līgā, trīs sezonas 5.līgā, viena sezona 4.līgā. Un tagad man pastāv reālas iespējas neizkrist no 3.līgas. Ja daudzmaz saproti, kā jāspēlē, tad vismaz līdz 3.līgai tikt nav grūti.
lv Remm
Новичок
Зарегистрировано2015-03-24
lv Ozols >> Среда Февраль 17 - 13:58
wow šito lasa arī tie, kas virslīgā spēlē :D Latvijā, salīdzinot ar lielajām valstīm, konkurence protams ir nekāda, bet tas pats valentain pagājušogad gandrīz izkrita no Virslīgas.
lv Ozols
Новичок
Зарегистрировано2014-04-13
lv Snobs >> Среда Февраль 17 - 16:10
@Remm, bet ko dod tāda atnākšana līdz 3'ai līgai? Ja infrastruktūra ir 5-6 līgas līmenī?
Tu vienkārši izvēlējies vieglāko ceļu, pirkt spēlētājus, bet agri vai vēlu tie kuri ietur balansu starp infrastruktūru un spēlētājiem sāks tevi pārspēt!
Lai nu kā, bet es nesaku, ka tas ko dari ir nepareizi, vienkārši pēc manām domām, nav pārāk produktīvi!
lv Snobs
Администратор сообщества
Зарегистрировано2015-06-06
lv Citizen Seducer
lv Tamaz >> Среда Февраль 17 - 19:35
@Snobs man ir balanss ? :D
lv Tamaz
Продвинутый
Зарегистрировано2013-07-20
lv Football Club Skonto
lv Snobs >> Среда Февраль 17 - 19:39
Tev viss ir, Tu tikai esi nelaimes putns un Tevi vajā kaut kāda mistiska neveiksmju sērija :D
lv Snobs
Администратор сообщества
lv Citizen Seducer
lv Remm >> Среда Февраль 17 - 19:44
@Snobs Nez, kādās vienībās to produktivitāti mērīt, ja vieta turnīra tabulā nav īstā mērvienība. Un naudā, kā saprotu, arī nevēlies mērīt (izmaksu aprēķini man ir ļoti detalizēti - tieši tāpēc 35 tūkstošu stadions taps tikai tagad - citādi uzturēšanas izmaksas pārsniegtu peļņu).
Un 3.līgā jau es neesmu tāpēc, ka to ļoti vēlējos. Vienkārši 4.līgā neviens neizrādījās spējīgs mani apsteigt. Bija jāizvēlas - vai nu speciāli zaudēt vai arī iet uz 3.līgu, sapirkt spēlētājus, lai neizkristu, un pēc tam piedzīt infrakstruktūru. Izvēlējos otro.

Bet mēs jau te vispār par konkurenci. Ja 4.līgā būtu normāla konkurence, es nebūtu 3.līgā.
lv Remm
Новичок
Зарегистрировано2015-03-24
lv Snobs >> Среда Февраль 17 - 20:09
tieši tā produktivitāte ir stiepjams jēdziens, tieši tāpēc es uzsvēru, ka tas ko dari nebūt nav nepareizi! Ir miljons veidu kā menedžēt komandu, nav nepareizu, ir tikai efektīvi vai mazāk efektīvi veidi. Un tas vai izvēlējies efektīvāko, atspoguļosies tuvākajās sezonās.
Runājot par konkurenci nevaru tev piekrist, jo balstos tikai uz paša pieredzi, atzīstu, ka bija problēmas pārvarēt 4'to līgu, tomēr no vairākiem piegājieniem man izdevās!
lv Snobs
Администратор сообщества
lv Citizen Seducer
lv valentain >> Среда Февраль 17 - 20:22
Līdz tiešai izkrišanai tikpat punkti, cik līdz 3. vietai, līdz kvalim tikpat, cik līdz Dainix. Nu gan gandrīz izkrišana.
lv valentain
Продвинутый
me FC Valentain
lv Ozols >> Четверг Февраль 18 - 06:07
@valentain Nu tas bija sezonas beigās, kad uzvarēji vairākas spēles, bet pirms tam biji pat pēdējā vietā.
lv Ozols
Новичок
Зарегистрировано2014-04-13
lv Namejs >> Четверг Февраль 18 - 09:01
Varu piebilst pēc paša pieredzes kamēr rāpos augšup: 5. līgā man bija nopietnāka konkurence kā 4. Kad izcīnīju tiesības spēlēt 3. līgā 4.3. (tobrīd stiprākās 4. līgas) titulu nodrošināju 3 vai 4 spēles pirms sezonas beigām.
Par pieejām runājot: var sapirkties spēlētājus un 3 iznomājot tikt uz 2. līgu nekur neaizķeroties (Laachi), var spiest uz IS un spēlēt ar jaunajiem (mans sastāvs tagad jau ir izrobots, bet GK, gandrīz visi aizsargi, atslēgas pussargs un viens no uzbrucējiem ir no 17., 18. gadiem audzināti pie sevis). Tas ko daudzi menedžeri manā uztverē dara nepareizi ir iepauzē stadiona būvēšanu, balstoties uz peļņas/zaudējumu aprēķiniem. Stadions ir IS sadaļa, kas dod popularitātes un ienākumu pieaugumu ar katru nākamo līmeni. Un iekļaut būvniecības izmaksas šajos aprēķinos manuprāt ir kļūdaini, jārēķina tikai uzturēšanas izmaksu starpības un tās vismaz 20k un 35k stadionu aprēķinos pie vienādas apmeklētības rāda, ka 35k stadions ir izdevīgāks kā 20k, ja apmeklētība ir virs 80% robežas.
Latvijā ir 8 klubi ar 50k stadioniem, būvēšana ir uzsākta vienam un 20. februārī ļoti ceru būs vēl vienam. Nezinu kā sadala izlases spēles, bet acīmredzot 35k stadionā to vairs nebūs.
lv Namejs
Новичок
Зарегистрировано2014-07-06
mz Eusebio >> Четверг Февраль 18 - 10:11
Es kad sāku biju 4. Līgā, bet sastāvs bija 7. Līgas līmenī, tomēr kaut kā balansēju starp 3. Un 4. Līgu, tad nostiprinājos 3. Līgā kamēr tiku 2. Līgā un jau pirmajā sezonā tur cīnījos par Virslīgu un tālāk tikai regress, kaut gan sastāvs paliek labāks, arī salīdzinot ar citiem, tiešām nesaprotu kāpēc toreiz bija tik labi rezultāti:/
mz Eusebio
Новичок
Зарегистрировано2014-07-04
mz Eusebio >> Четверг Февраль 18 - 10:15
Par stadionu pilnīgi piekrītu namejam tai jābūt prioritātei nr1. Es jau divas reizes esmu aizkavējis celtniecību uz pāris dienām lai varētu bliezt augšā stadionu, arī tagad labāk vēlētos 50k stadionu celt nevis 9. Līmeņa fs, bet apmeklējums nevelk, tas ir laikam sliktākais no sliktajiem rezultātiem un sēdēšanas 3. Līgā.
mz Eusebio
Новичок
Зарегистрировано2014-07-04
lv dexterito >> Четверг Февраль 18 - 10:20
Jā,es ar visilgāko laiku nosēdēju 5.līgā,tankojos un 4.līgā pietika ar 2. sezonām.Bet atceros arī to,ka bija laiks,kad 5.līgā man bija tikai viens zelta zvaigznes spēlētājs,bet tagad 6.līgā viss pamatsastāvs no tādiem :D
lv dexterito
Новичок
Зарегистрировано2014-07-13
lv valentain >> Четверг Февраль 18 - 10:45
visu nosaka tabula pēc pēdējās kārtas, nevis starpposmos un es ne mirkli nešaubījos, ka neizkritīšu, zināju, ka sekos sezonas vidus transfēri, zināju, ka tos neatcels, jo katru sezonu tādi ir bijuši un būs, toties pirmajā reizē, ka sasniedzu 4 no 5 spēlēm ar 80%, 5 min pirms tās 4. spēles man uzbūvējās klīnika, varēju uzlikt celties stadionu un pāri palika man tikai 800k. perfekti sarēķināts, kad vairs nevajadzēja domāt par to finansiālo slogu, tad arī nāca tie punkti, ar kuriem rēķinājos, un līdz transfēru logam biju pēdējais, ar ko arī rēķinājos. ne tuvu nebija izkrišana, par neizkrišanu liecināja un pārliecību deva Spartaka haotiskie pirkumi un Tukuma brāļu neaktivitāte tirgū.
lv valentain
Продвинутый
me FC Valentain