Paldies! ;)
Izjaucu mūsu ilgdzīvotāju trijotni šai grupā !
Bez jūsu palīdzības varētu arī nesanākt pārvākšanās , tagad ar abi ar Stars iekodāt galvenajam konkurentam , man atlika tikai noraudzīties no malas un vākt savus punktiņus...
Pharmacy ar savu sniegumu ļoti pārsteidza mani visas sezonas garumā , kā sāka izrāvienu no kādas 7. vai 8. vietas ,tā paskrēja garām visiem , es tikai paspēju tabulā skatīties ,kā šis kāpa uz augšu ...
Man ļoti paveicās pašās sezonas beigās ar kalendāru , atpaliku no šā 4 punktus un sāku domāt ,ka izredžu jau faktiski nav , īpaši pēc savstarpējās spēles neizšķirta ...
Sāku domāt ,ka varbūt rezervistiem jāsāk ļaut spēlēt , bet tad ieskatījos kalendārā , man visas pēdējās 4 spēles pret lejasgala komandām ,bet šim pret visām augšgala , tad sapratu ,ka izredzes vēl ir - tikai obligāti jāvāc savi punkti un klusībā jācer ,ka pretinieks var punktus zaudēt pret spēcīgajām komandām ...
Tā kā beigās viss likumsakarīgi beidzās ...
Stars un Valmiera ar patīkami pārsteidza , vīlos vienīgi Limbažos , jo pirms sezonas ,es viņus uzskatīju par līgas galveno favorītu ,bet beigās viss kājām gaisā sagriezās , sākumā vēl turēja līdzi ...
Ādaži nepārsteidza - tie jau pierādījuši , ja grib ,tad var ...
****Veiksmi visiem nākamsezon un paldies par šo interesanto(nu jau kārtējo) sezonu !
Bija prieks ar jums spēlēt ! ;)
Ps. Pharmacy - vēlu veiksmi pārspēlēs !