Лига Польша Сезон 63 [2]

Форум: Форум Лиги rss-feed

Обсудите вашу лигу, кто будет фаворитом на победу в лиге в этом сезоне? Кто будет повышен / понижен, какая ситуация в кубке?

Вернуться к списку форумов

Liga Polska sezon 33 (270)

pl Ruta >> Суббота Октябрь 14 - 09:09

Allocer, ja sie pytałem o akademie. Stadion to ja mam full, w koncy popularnosć klubu najwieksza w lidze :) Dlatego buduje wiekszy

pl Ruta
Новичок
Зарегистрировано2013-06-27
pl Allocer >> Суббота Октябрь 14 - 13:59

prawde mówiąc posiadanie akademii na wyzszym poziomie troche rozmija sie z celem, bo dostaniesz mniej juniorów. Fakt, bedą oni tak dobrzy jak "supertalenty" - ale będzie to jeden junior co sezon. Z tego składu nie ukręcisz. co innego supertalent w takiej akademi... 8 piłek talentu? 9?

pl Allocer
Продвинутый
Зарегистрировано2013-09-29
pl Poland Alloces Force
pl Vincente >> Суббота Октябрь 14 - 14:44

Jeden poziom bazy to tak jak 0.5 talentu (Oczywiście przy założeniach że ma sie oba budynki na 10 poziomie). Akademia na poziom wyżej daje 0.3 więcej także odpowiedz jest prosta :) Nie patrząc na koszty budowy tylko na koszty utrzymania i większą ilość expa to baza daje dużo więcej korzyści od akademii

pl Vincente
Продвинутый
Зарегистрировано2014-05-29
pl Ruta >> Воскресенье Октябрь 15 - 10:51, Отредактирован Воскресенье Октябрь 15 - 10:51

dzieki, Vinc, Przegapiłem baze :( .Pewnie bym zrobił zamiast stadionu.To mam 107 dni zeby nazbierac na baze.

pl Ruta
Новичок
pl Allocer >> Воскресенье Октябрь 15 - 21:16

pierwszy mecz na wyjeżdzie wygrany, mimo samobója chłopaki dali rade to wyciągnąć.

Czy Poland Alloces Force zawita do 1 ligi po tak długich oczekiwaniach? (po to żeby spaśc w następnym sezonie zapewne)

Przekonamy sie jutro :)

pl Allocer
Продвинутый
pl Poland Alloces Force
pl wielgachny >> Понедельник Октябрь 16 - 05:59

wyglada na to ze w nowym sezonie bedzie 3 spadkowiczow z 1 ligi,bedzie ciezko

pl wielgachny
Продвинутый
Зарегистрировано2014-07-30
pl Vincente >> Понедельник Октябрь 16 - 12:50

Ruta będziesz mógł zastrzymac budowe i zacząć budować inny nowy budynek jeśli masz kase.

3:2 u siebie to żadna zaliczka w rewanżu. MZKS powinien spokojnie u siebie pokonać Piksi różnicą 2 bramek. Jeśli Arunie bot ustawi troche sensowniejszą taktyke to też powinien odrobić straty mimo że gra na wyjeździe. 

Dostanie się do I ligi poprzez baraże jest meeega ciężkie. Nie pamietam kiedy ostatni raz była wymiana między ligami aż trzema klubami i mysle że teraz też nie będzie.

pl Vincente
Продвинутый
pl Ruta >> Понедельник Октябрь 16 - 13:20

Ech, juz nie bede zatrzymywał. Ide na przetrwanie  przez 2-3 sezony.Potem jak juz bedzie stadion pomulimy nad wzmocnienianmi :)

pl Ruta
Новичок
pl Allocer >> Понедельник Октябрь 16 - 16:56

przykro mi że zawiodłem twoje oczekiwania Vincente, ale będę okupował dno I lgii :)

pl Allocer
Продвинутый
pl Poland Alloces Force
pl wielgachny >> Понедельник Октябрь 16 - 16:57

Graty allocer awansu nie wracaj za szybko do nas

pl wielgachny
Продвинутый
pl Vincente >> Понедельник Октябрь 16 - 22:04

Obyście nie zderzyli się ze ścianą w pierszej lidze :)

pl Vincente
Продвинутый
pl wielgachny >> Вторник Октябрь 17 - 05:13

Zderza napewno ostatnie 5 sezonow awansuja (gruby,aruna,anihilator)i wracaja wyjatek nef ktory swietnie sobie radzi w 1 lidze 

pl wielgachny
Продвинутый
pl Vincente >> Вторник Октябрь 17 - 09:38

Aruna dużo sezonów siedział w I lidze. Teraz ma problemy ze stabilizacją. Pewnie dlatego że jest mało aktywny a ostatnio wcale się nie loguje.

pl Vincente
Продвинутый
pl Szakal >> Вторник Октябрь 17 - 17:45

No i mamy bota w lidze

pl Szakal
Продвинутый
Зарегистрировано2014-11-10
pl wielgachny >> Вторник Октябрь 17 - 18:09, Отредактирован Вторник Октябрь 17 - 18:23

Zalozylo by sie nowy watek ale ciagle kur...podpiety jest watek z sezonu 32 tu sa jacys modowie?po co na sile uszczęśliwiać osoby i podpinac cos ????

@menago Szantazu zostal Talibem hahah ale zaraz ktos przejmnie jak piksi sezon temu i ze strefy spadkowej w pierwszej lidze wylądował 

pl wielgachny
Продвинутый