Лига Румыния Сезон 70

Форум: Форум Лиги rss-feed

Обсудите вашу лигу, кто будет фаворитом на победу в лиге в этом сезоне? Кто будет повышен / понижен, какая ситуация в кубке?

Вернуться к списку форумов

Sezonul 37 (43)

ro [old] Raderian >> Вторник Апрель 17 - 17:50

Mare bafta am avut in cupa. Colegul chinez a uitat sa anuleze schimbarile pe care le facea in mod normal in campionat in ultimul minut regulamentar. 2-1 AET cool

ro [old] Raderian
Новичок
Зарегистрировано2014-01-09
ro sanrensei >> Среда Апрель 18 - 08:33

Si eu am tot prins meciuri acasa la ProRock niste sezoane bune aproape la rand tot cam in faza asta. Doar de vreo doua ori am reusit sa castig, dar atunci am si batut tot pana la final. Era pattern, bati ProRock, iei cupa.

ro sanrensei
Продвинутый
Зарегистрировано2014-01-11
ro Jeicky >> Четверг Апрель 19 - 17:11

Dupa meciul de azi,

Happy, so happy !!!

ro Jeicky
Продвинутый
Зарегистрировано2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro eupoli >> Четверг Апрель 19 - 18:53

Felicitari! E ultima etapa din tur, sa-ti aduc aminte ce ai postat dupa prima etapa? :))))

ro eupoli
Продвинутый
Зарегистрировано2013-05-23
ro AC Recas
ro Jeicky >> Четверг Апрель 19 - 21:04

Hehe, am mai avut momente cand mi-a venit acea senzatie cu "k", dar am trecut mai departe.

ro Jeicky
Продвинутый
ro FC Univ Craiova
ro Jeicky >> Пятница Апрель 20 - 17:02

Si dupa meciul de azi din nou aceeasi senzatie, dar ma abtin...mama lui de....

ro Jeicky
Продвинутый
ro FC Univ Craiova
ro eupoli >> Пятница Апрель 20 - 19:12

:))))))

ro eupoli
Продвинутый
ro AC Recas
ro RSM >> Воскресенье Апрель 29 - 18:15

Ăsta este, indubitabil, cel mai frumos sfârşit de campionat pe care îl avem de când joc eu Rocking Soccer. Sper ca de la sezon la sezon să se înmulţească echipele ce trag la titlu şi să ne meargă mai bine în cupele europene, pentru a deschide mai multe locuri calificante.

Succes şi să vedem care e cel mai prieten cu motorul în etapele rămase laughing

ro RSM
Администратор сообщества
Зарегистрировано2013-03-19
ro RS FC
ro sanrensei >> Понедельник Апрель 30 - 02:26

Vezi ca unii au program mai usor, altii mai greu. Eu zic ca acolo se va face diferenta.

ro sanrensei
Продвинутый
ro RSM >> Понедельник Апрель 30 - 03:29

Dacă nu mă înşel cel mai greu e al meu, cel mai uşor al tău tongue-out
Chiar şi aşa, nu se ştie niciodată cum ţi-o dă motorul la temelie laughing

ro RSM
Администратор сообщества
ro RS FC
ro sanrensei >> Понедельник Апрель 30 - 17:44
Eu joc tot timpul long term, daca e locul 3 si cateva tururi in EL, bonus grupe, sunt in extaz. Dar in caz ca iau titlul sezonul asta, chiar nu imi pasa :)
ro sanrensei
Продвинутый
ro eupoli >> Вторник Май 1 - 08:31

Mie mi pasa si vreau titlul. Ma lasati? :).

ro eupoli
Продвинутый
ro AC Recas
ro RSM >> Вторник Май 1 - 14:24

Chiar îl mai crezi pe sanrensei? Se alintă şi el, ce-o să zică acum? laughing

ro RSM
Администратор сообщества
ro RS FC
ro sanrensei >> Вторник Май 1 - 18:52

Daca credeti ca imi pasa de titlu, va inselati amarnic si clar inca nu ma cunoasteti. Economic, este un mare kk fata de locul 2 sau 3. Mai putin in cazul in care iei titlul, ajungi in grupele CL si faci niste treaba pe acolo.

De ce am eu stadion max si voi YA scumpe? Hai ca v-am mai dat un hint.

Cam asa a fost experienta mea in jocul asta de 4 ani, dau sfaturi ca sa am competitie. In afara de Dragos care s-a prins singur ca a jucat FK inainte, restul toti ati fost luati in brate si trecuti strada intr-un fel sau altul.

Si Marius imi e cel mai drag, de cand are acces la excelul cu nationala si a inteles niste chestii s-a ridicat exemplar. Coincidenta sau nu, cred ca el se alinta.

ro sanrensei
Продвинутый
ro RSM >> Среда Май 2 - 07:15

M-am "ridicat exemplar" de când am încetat să mai fiu împotriva curentului în ceea ce priveşte aşezarea. Sezoane întregi am tot jucat orice în afară de 532-ul banal din RS, am zis eu că se poate, dar mi s-a acrit în cele din urmă de experimente. Cum jucătorii îi antrenez la fel de ceva vreme şi nu urmează să schimb prea multe, creşterea per ansamblu a calităţii lotului şi aşezarea dragă motorului sunt mai degrabă explicaţiile. 

Singura mea "rebeliune" faţă de cum joacă majoritatea va rămâne cea legată de naţionalitatea jucătorilor, fiind foarte probabil ca de acum încolo să nu mai existe vreodată vreun străin în lotul meu.

În ceea ce priveşte facilităţile, dacă eram după adunat bani mă apucam de ceva cu "tycoon", aşa prefer să mă joc de-a dezvoltarea de jucători.

Dar dacă simţi că trebuie să-ţi mulţumim, ţi-om mulţumi, ce-om face smile 

ro RSM
Администратор сообщества
ro RS FC