Лига Румыния Сезон 8

Форум: Форум Лиги rss-feed

Обсудите вашу лигу, кто будет фаворитом на победу в лиге в этом сезоне? Кто будет повышен / понижен, какая ситуация в кубке?

Вернуться к списку форумов

Sezoanele 1-8 (477)

ro SpokenReasons >> Понедельник Май 6 - 13:39
Juniorii sunt antrenabili şi de aceea joc cu ei. Sunt împărţiţi în compartimente diferite şi în acest fel jucătorii cu abilităţi mari compensează(apărare/atac).

Plus că am unele secrete şi eu de antrenament pe care ştii cum e. Fiecare manager cu ale lui.
ro SpokenReasons
Продвинутый
Зарегистрировано2013-03-11
ro Luiza Campioana >> Понедельник Май 6 - 16:49, Отредактирован Понедельник Май 6 - 17:01
Ba da asta chiar e bataie de joc !Imi ajunge !Jocul asta imi produce mai multi nervi decat guvernantii sau problemele de zi cu zi !Inteleg ca e la inceput ,dar vad ca e numai pt unii.Jocurile sunt facut in general sa te relaxeze,dar cand e bataie de joc,gata,ajunge!Sa aveti spor ,nervi si tot ce va doriti!Dupa meciul cu Robert de maine,imi sterg contul ,ma retrag mai repede decat mi-as fi dorit...
ro Luiza Campioana
Продвинутый
Зарегистрировано2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro bebita >> Понедельник Май 6 - 17:11
e doar un joc ionute si trateazal ca atare
5-10 min pe zii si nimc mai mult
ro bebita
Продвинутый
Зарегистрировано2013-04-04
ro Luiza Campioana >> Понедельник Май 6 - 18:34
Da bebita ,tocmai ca e un joc.m-a enerveaza cumplit cum e gandit.nu se poate sa pierzi la ultima clasata,la echipa fara manager si sa zici ca e Ok,bla-bla.E adevarat ca la inceput lucrurile se urnesc mai greu,dar deja e sez 2 si simulatorul ne ia la misto...
ro Luiza Campioana
Продвинутый
ro Minerul Lupeni
ro SpokenReasons >> Понедельник Май 6 - 19:28
Ce pot să îţi spun Luiza este doar să ai răbdare şi nu îţi va părea rău!

PS: Bebiţă imi stai fix în coaste! Trebuie să faci ceva... :)
ro SpokenReasons
Продвинутый
ro bebita >> Понедельник Май 6 - 20:11, Отредактирован Понедельник Май 6 - 20:11
nu fac nimica si asta e ideea :p
te las pe tine sa faci ceva :D
ro bebita
Продвинутый
ro SpokenReasons >> Понедельник Май 6 - 20:20
Nu am cum să te încurc. Eu aştept un egal sau o înfrângere din partea ta să stau liniştit.

Oricum, câştigătorul Champions League se ştie deja - Cambur din Olanda.

Doar dacă nu vine un nebun cu 100-200 de euro şi cu un birou de nivel 5 care să cumpere talente mari hehe.

Ţinta mea este oricum câştigarea Campionatului Mondial cu România şi asta chiar se poate.

Totul depinde de tactica folosită şi eu asta încerc să fac acum. Să îmi folosesc cunoştinţele chiar dacă simulatorul ne face feste câteodată.
ro SpokenReasons
Продвинутый
ro bebita >> Среда Май 8 - 09:29
FORZZA steagu
ro bebita
Продвинутый
ro Luiza Campioana >> Среда Май 8 - 15:55
a naibii treaba !fac echipa cu niste juniori ,la rezerva intra juniori si castig 4-0 ...nu mai zic nimic!:))
ro Luiza Campioana
Продвинутый
ro Minerul Lupeni
ro SpokenReasons >> Среда Май 8 - 16:36
Asta am vrut să văd Bebiţă. Un egal. De aici stau liniştit în caz că pierd sau fac un egal cu altă echipă deşi singura echipă care mi-ar putea pune probleme este braşovul cu care joc azi. Acum să vedem.
ro SpokenReasons
Продвинутый
ro bebita >> Пятница Май 10 - 09:40
:)) nu vrei deloc admine sa inlaturi suspansu :P
ro bebita
Продвинутый
ro bebita >> Суббота Май 11 - 11:38
Sâmbătă mai 11 - 20:31

Petrolul Fortuna vs. F.C. Bebita
Nu mai sunt bilete disponibile pentru acest meci, se va juca cu casa plină.
Ne pare rau pentru cei care nu au apucat sa ia bilete la marele derby al campionatului.
sa speram ca cei 600 de bebitani care au plecat spre Satu Mare vor ajuta echipa sa invinga un adversar de doua ori mai bun ca noi si sa castigam campionattu la primul sezon jucat.
ro bebita
Продвинутый
ro Luiza Campioana >> Воскресенье Май 12 - 12:53
aproape de final, se mai incinge ceva?vreau sa vad meciuri cu multe goluri :))
ro Luiza Campioana
Продвинутый
ro Minerul Lupeni
ro Luiza Campioana >> Воскресенье Май 12 - 17:55
totul depinde de ultima etapa.sper sa castig meciul sa joc in ucl...dar nu-mi mai fac planuri:))
ro Luiza Campioana
Продвинутый
ro Minerul Lupeni
ro RSM >> Понедельник Май 13 - 12:00
Salutare băieţi, din sezonul următor vin şi eu să fiu un ghimpe în coasta voastră :)
ro RSM
Администратор сообщества
Зарегистрировано2013-03-19
ro RS FC