Liga države Estonija sezona 53

Forum: Ligaški forum rss-feed

Pogovori o tvoji ligi, kdo so favoriti za osvojitev lige v tej sezoni? Kdo bo napredoval/izpadel, kako ti kaže v pokalu?

Vrni se na seznam forumov

Avatud Vestlus (189)

ee onuelver >> sreda december 2 - 15:50
Mul pole vaja liigas mingi viienda koha jaoks omada kõige kõvemaid mehi liigas. Ma alustasin nullist meeskonnaga kus oli algul vaid kaks meest kel üle 4 tärni samas kui tippudel oli rida 7-9 tärniseid pluss TC level 8 või 9 vähemalt. Mu rahakoti rekord ongi olnud 12-13 milli kui nüüd statat laiendasin. Üle 5 milligi jõudsin alles paari hooaja eest. Mul pole olnud ka seda eelist et mingi pisut üle keskmise YC level 5 või 6 noor lammutaks mõni hooaeg hiljem liigas põhis või koguni koondises või saaks ta müüa miski 10+ milli eest edasi kuhugi. Ükski mu supertalentki pole olnud sel tasemel et tema arvelt saaks rikastuda või tema ümber meeskonda ehitada. Selline on mu parim supertalent http://rockingsoccer.com/en/soccer/info/player-1033650 kellest on mu sisseostetud nooredki paremad.
Selleks et saada omale paar mängijat kes võiks mõne hooaja pärast olla korralikult Meistriliiga tasemel, peaksin müüma kogu oma põhikoosseisu maha ning ülejäänud 9 kohale vaid noorteka tatid jätma. Parem liigun tasa ja targu edasi ning püüan suuremaid vigu vältida ja ükskord olen ka Meistrikas. Huvitav kui raiku alustaks nüüd kolmandast näiteks praeguse Rakvere #3ga ilma praeguseid oma mängijaid kaasa võtmata siis kaua kuluks tal üldse ülesse jõudmiseks? Või kui ruttu saaks ta minust mööda? Alustamine esimeste hulgas andiski põhja nende kunagiste tiitlite võitmiseks ning siis oli meeskondadel rida eeliseid mida praegu enam pole ega saagi olema. Pigem on mu eeskujuks meeskonnad kes oskavad ka mitte just kõige parematest mängijatest midagi enamat välja pigistada kuna on nähaet just sellised on liigades tõusuteel.
Ma pole üle poole aasta noortekat uuendanud kuna pole suurt vahet kas on level 6 või level 8 noored, ma näen ju et neist praegu sittagi müügiga ei teeni ja pigem on lootust YC6 omast kergemini lahti saada mõnele botile müües. Isegi level 9 noorte müük ei lähe kuigi hästi. Noortekat arendan siis kui muud tähtsamad on mõneks ajaks ühel pool ja pole rahaga midagi targemat teha. Enne tuleb vist mingi aeg TC10 ära. Ning vaatab ka turgu et mis need uued reformid kaasa toovad.
ee onuelver
Uporabnik
Registriran2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
nz Luke Broadcast >> ponedeljek december 7 - 08:10, Spremenjen torek december 8 - 08:55
https://www.youtube.com/watch?v=Qf7LumEZW-I
nz Luke Broadcast
Novinec
Registriran2013-09-18
nz Luke Broadcast >> četrtek februar 18 - 10:22
http://90minutefever.com/

miskit uut
nz Luke Broadcast
Novinec
Registriran2013-09-18
ee Balthazor >> petek februar 19 - 16:11, Spremenjen petek februar 19 - 16:12
Lubavad jah oi-teab-mida, aga sisulise poole, reeglite jms koha pealt mitte piiksugi. Päris põrsast kotis ei taha. Ootaks ära, kui asi ikka käima läinud.

Tänasest uudisest taani keele kohta: kunagi sai Torresega mõeldud ka eesti keelde tõlkimisest, kuid siis ilmunuks keel ka mängija juurde ning meie šansid saada mõnd ingliskeelset mängijat halvenenuks. Nüüd vaatan, et mängijad on mingi hetk ikkagi eesti keele saanud, täpse hetke olen maha maganud. Seega seda hirmu enam pole. Tõlkimisega saaksime ka eestikeelse erifoorumi samalaadsete peajaotustega nagu globaalne ingliskeelne(Üldine arutelu, Võistlused, Küsimused ja Päriselu jalka). Samas oskavad meie kasutajad vist peakõik piisavalt inglise keelt ning liigafoorumidki on paaril viimasel hooajal pigem vaiksemaks jäänud varasematega võrreldes. Seega ei tasu vist vaeva? 22 eeldatavalt eestikeelset kasutajat meie liigades, kes viimasel nädalal on sisse loginud pluss ehk mõni veel väljamaal resideeruv on vist liiga vähe, et suur foorum üldse elujõuline püsiks. Või arvatakse vastupidi?
ee Balthazor
Uporabnik
Registriran2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
nz Luke Broadcast >> petek februar 19 - 16:25
eesti keel on mängijatel alati olnud, sellest ajast kui mina liitusin
nz Luke Broadcast
Novinec
Registriran2013-09-18
ee Balthazor >> petek februar 19 - 17:17
Miskipärast mäletan nagu, et näitas inglise keelt...millega ma siis sassi ajasin?
ee Balthazor
Uporabnik
Registriran2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> petek februar 19 - 20:27
Kui see aitaks kaasa kasutajate arvu tõusule siis oleks hea. Muidu pohhui. Ja keelt pole kunagi vaadanud.
ee onuelver
Uporabnik
Registriran2014-09-02
ee Kaarel >> petek april 1 - 12:20
No üks tegelane on juba Robi naljale vastanud. :D
ee Kaarel
Uporabnik
Registriran2013-12-25
ee Anonüümsed Alkohoolikud
ee onuelver >> petek april 1 - 14:52
Eem... millest jutt? Pole märganud midagi.
ee onuelver
Uporabnik
Registriran2014-09-02
ee Balthazor >> petek april 1 - 17:51
Vaata Meistriliiga klubide lehte :D ega see neil esimene kord ole.
ee Balthazor
Uporabnik
Registriran2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Kaarel >> sobota april 9 - 21:34
Annab halvemat päeva keskkaitsjale mõelda - Testmängus lõi N.Formo 3 omaväravat...
ee Kaarel
Uporabnik
Registriran2013-12-25
ee Balthazor >> nedelja april 10 - 04:19
Sinna juurde saab ju veel mõelda 2 kollast kaarti, mis kumbki penalti tooks.
ee Balthazor
Uporabnik
Registriran2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> sreda april 13 - 19:42
Päris masendav, kui CL poolfinaalis on korraga nii Atletico, Bayern kui Manchester *ity.
ee Balthazor
Uporabnik
Registriran2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> četrtek april 14 - 09:43
Mis seal masendavat
ee Taavi
Administrator skupnosti
Registriran2014-01-17
ee FC Pusa
ee Kaarel >> četrtek april 14 - 16:33
See, et seal Barcat pole, teeb asja just ilusaks ju.
ee Kaarel
Uporabnik
Registriran2013-12-25