Liga države Estonija sezona 53

Forum: Ligaški forum rss-feed

Pogovori o tvoji ligi, kdo so favoriti za osvojitev lige v tej sezoni? Kdo bo napredoval/izpadel, kako ti kaže v pokalu?

Vrni se na seznam forumov

Avatud Vestlus (189)

ee Kaarel >> ponedeljek november 23 - 09:29
Mu laenule antud noor korjab jubedalt kaarte. Justkui oleks tal varjatud skillid dirty ja agressive.

http://rockingsoccer.com/en/soccer/info/player-873050/matches
ee Kaarel
Uporabnik
Registriran2013-12-25
ee Anonüümsed Alkohoolikud
ee Taavi >> ponedeljek november 23 - 10:26
hard tackling vist :D
ee Taavi
Administrator skupnosti
Registriran2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> torek november 24 - 16:56
Tundub vist jah http://rockingsoccer.com/en/soccer/info/team-18835/players põhjal. Poolikuil 13, 10, 6 ja 4 kollast ning ründajalgi 6, kaitses 4 ja 3 pluss rida pudinaid 1-2-ga. Ning tol 6-sel ründajalgi pole noid eelmainit skille.
ee Balthazor
Uporabnik
Registriran2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee k6urik >> sreda november 25 - 20:21
Tere,

Kas keegi teab viidata, kust võiks leida õpetust treeningu ja oskuste kohta. Ntx milliseid oskusi mis positsiooni mehed vajavad jne. Sain bot-tiimilt tappa ja ei oska arvata, mis nii totaalselt valesti sai olla.
ee k6urik
Novinec
Registriran2015-11-19
ee Taavi >> sreda november 25 - 20:44
Võid mulle , torresele , balthazorile kirja saata kui abi vaja millegagi , alguses treeni ainult main skille ehk keeperile blocking , kaitsjatele dueling jne , second skillidega ära veel mässa :P
ee Taavi
Administrator skupnosti
Registriran2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> četrtek november 26 - 04:53, Spremenjen četrtek november 26 - 05:04
Vaatasin üldist muljet ning too bot ongi tärnide põhjal sinu tiimist veidi kõvem pluss mängis koduväljakul.
Kaitseliinis: DCB kohale pane need, kel rohkem blockingut on ehk Paapsi kindlasti sobib sinna paremini kui Clemms.
Keskväljal DMC kohal mängijal võiks olla rohkem duelingut, Feret oleks ehk pisut parem variant kui Kantmanis, aga parem ehk mitte toda positsiooni siis kasutada. Pigem võid seal katsetada mõnd kaitsjat, kel 3 või rohkem palli duelingut.
Ründes kasuta vahel üht ründajat ka äärel, eriti kui on näha, et vastasel mingi ääre peal nõrgem kaitsja on, tolle vastu tasub panna tugevam kaitsja.
Tabeliseisu põhjal on sul tõenäoliselt ees üleminekumängud, kuigi liigavõit pole ka võimatu, sama botiga on lõpus ees kodumäng. Siis kui üleminekuaken avaneb, võta kiiresti 2-3 meest laenule, kes oleks su meestest paremad.
Veel: romb on taktika, millega võtab üldiselt nõrgemate vastu üsna kindlalt punktid ära, kuid tugevama või võrdse vastu sellega minna ei soovita. Ning üksiktulemust ei maksa üle tähtsustada: Meistriliigas on tabeli viimane Tööjõureserv saanud 2 oma kolmest võidust minu vastu ja päev pärast seda sai liider Augur minu käest ühe oma kolmest kaotusest ehk miski pole välistatud.
ee Balthazor
Uporabnik
Registriran2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> ponedeljek november 30 - 12:22
Mida keegi muutustest arvab? :D

Tärnide värvi muutus tundub tüütu ja see 80pct value müümine panka on halb , ei oleks kellegil mõtet noori müüa , muidu tundub päris hea et midagigi tehakse
ee Taavi
Administrator skupnosti
Registriran2014-01-17
ee FC Pusa
ee plarts >> ponedeljek november 30 - 13:23
Tärnid võiks jääda jah nii nagu olid
minu meelest noorte turgu mõjutab see niipalju et väga odavad mängijad kaovad ära aga vanurite müümisel peaks see hea olema
ja tänasel päeval mul vanureid jätkub :D
ee plarts
Uporabnik
Registriran2013-02-21
ee FC Veenus
ee Taavi >> ponedeljek november 30 - 13:41
Kõige targem siis 22-23 aastasena müüa 80pct valuest , vanurid ja noored kaoks suht ära :D
ee Taavi
Administrator skupnosti
Registriran2014-01-17
ee FC Pusa
ee Kaarel >> ponedeljek november 30 - 13:58
See, et nüüd saab kergemini panka müüa, on väga hea lahendus. Tekib turule raha juurde ja hakkavad ka müügid paremini minema.
Mängijate väärtustega on ka enam-vähem pihta saadud.
Tärnid, pronk-hõbe-kuld, ei tea kas see on harjumatu või lihtsalt kole. Mulle väga ei istu, aga küll ära harjub.

Oli vist ka selline asi kirjas, et NT'sse on kergem valikut teha. Et kaitsvad ja ründavad poolikud on laiali jaotatud. Tundub ka mõistlik.

Muidu jube hea oli näha seda newsi akent punasena. Jube igavaks on siin ilma muutusteta läinud.
ee Kaarel
Uporabnik
Registriran2013-12-25
ee Anonüümsed Alkohoolikud
nz Luke Broadcast >> ponedeljek november 30 - 14:09
usun, et tärnid pannakse vanadeks tagasi, sest enamus on vastu.

äärekaitsjate market value tundub balansist väljas, ülejäänud tundub hea
nz Luke Broadcast
Novinec
Registriran2013-09-18
ee Taavi >> ponedeljek november 30 - 14:11
Market value ei peagi täiesti täpne olema , peaasi et õiges suunas on , õige hinna määravad nagunii inimesed ise
ee Taavi
Administrator skupnosti
Registriran2014-01-17
ee FC Pusa
nz Luke Broadcast >> ponedeljek november 30 - 14:21
mõtlesin just star valued
nz Luke Broadcast
Novinec
Registriran2013-09-18
ee onuelver >> ponedeljek november 30 - 16:35
Vaatasin et mul on pea kõik mehed uute tärnide järgi 0,05-0,35 tärni paremad ning ainsana põhimeestest kehvem oleks Vinuta aga ta kah laenatud ju ning tast tahetakse ehk DM teha aga mul on ta pigem AM või äär olnud. Mida see peaks tähendama kui enamuse tärnid kasvavad? Et ma pole meestesse õhku pumbanud?
ee onuelver
Uporabnik
Registriran2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Taavi >> ponedeljek november 30 - 16:37
umbes jah et kasutuid skille pole
ee Taavi
Administrator skupnosti
Registriran2014-01-17
ee FC Pusa