Liga države Izrael sezona 27

Forum: Ligaški forum rss-feed

Pogovori o tvoji ligi, kdo so favoriti za osvojitev lige v tej sezoni? Kdo bo napredoval/izpadel, kako ti kaže v pokalu?

Vrni se na seznam forumov

עונה 6 (123)

il Jordy Cruijff >> sreda november 20 - 21:07
כן, הסיום הכי מותח שראיתי לאחרונה, בלי ספק.

אבל נהיה יותר חכמים אחרי המשחקים בין המובילות, עופר הכי "מסכן" כי שני המשחקים שלו ביום של משחקי האלופות (והוא בחוץ).

הפועל הכי "מורווח" כי המשחקים יום לפני האלופות וביום ביניים (ובבית).
il Jordy Cruijff
Novinec
Registriran2013-04-08
il joest5 >> sreda november 20 - 21:32
רק תאר לך איזה סיום עונה תהיה לנו אם גם 4 מחזורים לסוף מצב הנקודות בין 4 הראשונות יהיה דומה לעכשיו.
il joest5
Prevajalec
Registriran2013-02-07
il Jordy Cruijff >> četrtek november 21 - 05:08
כן, ועוד המשחקים יהיו במגרשים ניטרלים ובלי אירופה...

עכשיו רק נשאר שמצב הנקודות יהיה דומה לעכשיו.
il Jordy Cruijff
Novinec
Registriran2013-04-08
il basta >> četrtek november 21 - 06:23
מאמין שיהיה מתח - כי באמת שתי זוגות של קבוצות צמודות.
il basta
Uporabnik
Registriran2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> četrtek november 21 - 19:00
ואחרי שעד עכשיו מול מקומות 5 ומטה (הפסדתי למקומות 4 ומעלה תמיד), שמטתי רק פעמיים, שניהם בתקופת אירופה, הגיע היום שמיטה מאכזבת עם אריאל, דווקא המצטיין שלי בעונה החולפת (או לפחות מפתיע)- הירדני הגבוה, שהוא הכובש המצטיין אצלי בליגה (למרות שמגן!), ומופיע ברשימת 10 הכובשים באירופה (המגן היחיד לפי דעתי!).

גרם לפנדל לאריאל ולאדום לי (אולי בלי האדום שלו דקה 86 הייתי עושה משהו כי היו לי 3 קרנות אחרי זה), ללא ספק המשחק הגרוע שלו העונה.

הוא גם מורחק למשחק הבא (עם מכבי חיפה המפתיעים לטובה), אז יהיה קשה, אחרי זה הפועל בחוץ (ולפחות אני יודע שהוא יגיע לשם).
il Jordy Cruijff
Novinec
Registriran2013-04-08
il basta >> četrtek november 21 - 19:18
אני הפסדתי אצל אריאל השנה 4-3 . יצאת בזול...
il basta
Uporabnik
Registriran2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il basta >> četrtek november 21 - 20:00
לא להאמין - שוב לחטוף שני גולים לקראת הסיום ולהפסיד.
אבל כל הכבוד לבחורים על המשחק המצוין נגד התותחים של הליגה עם שחקן העונה - בניון.
il basta
Uporabnik
Registriran2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il ofer cohen >> četrtek november 21 - 20:03
ומשחק מרתק ומדהים שמראה שלהוציא נקודות בבלומפילד לא קל גם לטובים ביותר
il ofer cohen
Novinec
Registriran2013-02-05
il joest5 >> četrtek november 21 - 20:11, Spremenjen četrtek november 21 - 20:13
אין ספק שלהוציא בבלומפילד נקודות ממש לא פשוט. ליבי על בסטה שכבר משחק שני רצוף סופג שני גולים בדקות האחרונות כשפעם זה הורס לו יתרון של 3-1 לשוויון ובפעם השנייה יתרון של 2-1 להפסד. כמובן שלגבי המשחק היום אני שמח שזה קרה.
מחר משחק העונה כאשר רק נקודה מפרידה ביני לבין עופר. לשנינו יש גם משחק באירופה בערך באותו זמן ובמרווח בהחלט סביר ממשחק הליגה כך שצפוי קרב מעניין מאוד.

שכחתי להוסיף, כמובן שנקודה תפריד בינינו בתנאי שעופר ינצחו היום. בכל מקרה צמוד עדיין יהיה.
il joest5
Prevajalec
Registriran2013-02-07
il Jordy Cruijff >> četrtek november 21 - 21:02
בכלל לא הולך לי עם אריאל, גם ניצחו אותי בגמר גביע שנה שעברה.

ובהחלט לבסטה אין מזל לאחרונה, נקווה שבאירופה זה יחזור אליו בענק.
il Jordy Cruijff
Novinec
Registriran2013-04-08
il basta >> četrtek november 21 - 22:08
אני אצטרך המון מזל...
il basta
Uporabnik
Registriran2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> petek november 22 - 18:41
וניצחון 6-0 מאוד מאכזב שלי, אחרי שאני דואג שהעייפים יקבלו מנוחה במחצית, מגיע הקשר הניו זילנדי שמשחק מצויין העונה (כמעט ברמה של המולדובי), וחוטף צהוב במצב של 5-0... הוא מורחק מהמשחק הבא (עם הפועל), המחליף 2 כוכבים פחות, חבל אבל מה לעשות.

בקרוב משחק העונה האמיתי.
il Jordy Cruijff
Novinec
Registriran2013-04-08
il joest5 >> petek november 22 - 20:03
ומשחק העונה הפעם הולך לצידו של עופר. מאכזב מאוד מבחינתי אבל אין מה לעשות, השוער שלו עבר יום גדול.

אני בספק אם השנה אני יצליח לשחזר את מחיקת פיגור 4 הנקודות שהצלחתי להשיג בעונה שעברה אבל אני ימשיך לנסות, מי יודע.
il joest5
Prevajalec
Registriran2013-02-07
il ofer cohen >> petek november 22 - 20:23
במשחק הקודם (בבית שלי) לי הגיע לנצח (19:10 בבעיטות לטובתי) והפסדתי 3:3, הפעם (בבית של חיפה) הגיע לחיפה לנצח (20:11 בבעיטות לטובתו) ואני ניצחתי.

באופן כללי הרמות של הקבוצות שלנו דומות והרבה מהתוצאות מוכרעות במזל שהיה הפעם אתי.

למרות שיש לי 4 נקודות פער הליגה עוד ארוכה ובשילוב עם אירופה - הכל עוד יכול להיות.

טקטית חיפה ניסו להפתיע אותי על ידי הצבת חלוץ ימני במקום שמאלי כרגיל. כמעט נפלתי בזה אבל ראיתי שגם בעבר תומס שיחק מימין אז לא לקחתי סיכון (מזל...)
אני החלטתי לא להפתיע והפעם זה השתלם.
il ofer cohen
Novinec
Registriran2013-02-05
il joest5 >> petek november 22 - 20:47
מבחינה טקטית אכן קיויתי שאולי יפתיע אותך הצבת תומאס בצד ימין אבל גם לא בניתי על זה יותר מדי, פשוט סמכתי על כך שגם תומאס יהיה טוב מהאגף.
מבחינה הגנתית שיערתי שהפעם כן תעלה עם אבאסי באגף אבל סמכתי על הקבוצה שלי שאם תשחק את המשחק שלה ובמערך הטוב שלה תוכל להתמודד עם זה גם עם מגן בודד בשמאל. בסופו של דבר הקבוצה גם די הסתדרה כשמסתכלים על יחס הבעיטות רק שהפעם המזל (והשוער) הלכו איתך.

בכל מקרה היה סך הכל משחק בכלל לא רע וברכות על הניצחון.
il joest5
Prevajalec
Registriran2013-02-07