Liga države Izrael sezona 27

Forum: Ligaški forum rss-feed

Pogovori o tvoji ligi, kdo so favoriti za osvojitev lige v tej sezoni? Kdo bo napredoval/izpadel, kako ti kaže v pokalu?

Vrni se na seznam forumov

עונה 27 (61)

il Dave >> petek november 25 - 15:48
עליתי לגמר הגביע! מה קורה אם עופר מסיים מקום רביעי?
il Dave
Uporabnik
Registriran2013-07-22
il FC Wanaka
il joest5 >> sobota november 26 - 13:33
זה לא משנה, לפני כמה עונות שונה החוק (כמו במציאות) ורק הזוכה בגביע מקבלת כרטיס כניסה לשלב הבתים באירופה. אם כבר יש לה כרטיס טוב יותר דרך הליגה אז הכרטיס הנוסף יחולק דרך הליגה ולא לסגנית מחזיקת הגביע. תצטרך לנצח בגמר (או לסיים בין 6 הראשונות) בכדי לקבל כרטיס לאירופה.
il joest5
Prevajalec
Registriran2013-02-07
il guylamed >> sobota november 26 - 13:49
אם כך אני מחזיק אצבעות לעופר, חשבתי שכבר אבדו סיכויי להגיע לאירופה
il guylamed
Uporabnik
Registriran2013-04-04
il Dave >> sobota november 26 - 18:21
וואלה! איזה באסה, לא ידעתי
il Dave
Uporabnik
Registriran2013-07-22
il FC Wanaka
il joest5 >> sobota november 26 - 19:07
אם נכנסים לגביע אז זה כתוב למטה (מימין אם אתם קוראים באנגלית או משמאל אם אתם קוראים בעברית).
il joest5
Prevajalec
Registriran2013-02-07
il Shalev Shushy >> sreda november 30 - 21:39
ים ממשיך לצמצם פערים מולי ואני לא אוהב את זה
il Shalev Shushy
Novinec
Registriran2015-02-24
il joest5 >> sreda november 30 - 22:17
עדיין יהיה קשה מאוד לים להשיג 4 נקודות במשחקים שנותרו לו אבל מסכים שלפחות זה הפך לאפשרי, שיהיה בהצלחה.

ובמעבר חד,גמר ליגת האלופות. אז נכון שסך הכל אפשר להכתיר את העונה האירופית שלי כמאוד מוצלחת ונכון שבסופו של דבר הפסדתי לקבוצה הטובה באירופה (ואני חושב שאפשר לאמר גם במשחק) אבל עדיין אני חש מתוסכל. גמר רביעי מתוך 5 שלי בו אני מפסיד. למה תמיד כשאני מצליח להגיע לגמר חייבת להגיע לשם גם הקבוצה הטובה ביותר שיש למשחק הזה להציע ולמה היא אף פעם לא יכולה לפשל בגמר הזה?

ואגב אירופה, העונה אנחנו מחזירים לעצמנו את המקום השלישי ובעונה הבאה שוב נקבל 4 כרטיסים לליגת האלופות ו 7 כרטיסים לאירופה. לא רק זה, אנחנו גם פותחים פער די משמעותי על המקום הרביעי (כרגע יותר מ5 נקודות שזה המון) מה שכמעט בוודאות יבטיח לנו את ההשארות בין 3 הראשונות ללפחות 2-3 עונות.
il joest5
Prevajalec
Registriran2013-02-07
il basta >> četrtek december 1 - 06:30
באמת הייתה לך עונה אדירה באירופה, גם אני עם עונת שיא מבחינתי.
מקווה עדיין להגיע לגמר הליגה האירופית - סיכויים לא משהו.\
למרות עונה חלשה של עופר ובינונית של מכבי באמת השגנו המון נקודות שייתנו לנו אוויר...
il basta
Uporabnik
Registriran2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> četrtek december 1 - 09:49
אכן גם לך עונה נהדרת באירופה. שיהיה בהצלחה בגומלין. מכבי אולי בעונה בינונית ביחס לסטנדרטים שהרגילה אותנו אבל סך הכל גם היא צברה לא מעט נקודות דירוג (נכון לעכשיו יותר ממך) ונתנה עונה אירופית יפה.

בעיניי המגמה הכי מעודדת מבחינתנו היא שבעונות האחרונות אנחנו מתחילים לקבל יותר ויותר נקודות גם מהקבוצות שמחוץ ל4 הגדולות. אם המגמה הזו תמשך (ואין סיבה שלא)אני מעריך שנשאר בין 3 הגדולות להמון זמן.
il joest5
Prevajalec
Registriran2013-02-07
il h83 >> četrtek december 1 - 12:35
מה הפער מהמקום השני? סתם סקרנות, יש לי עוד דרך לעשות עד שאצטרף לליגה הראשונה...
il h83
Uporabnik
Registriran2016-07-13
il joest5 >> četrtek december 1 - 13:30
כרגע קצת פחות מ4 נקודות ממקומות 1-2 (שמאוד צמודים ביניהם). ההולנדים שבמקום הראשון אמורים לצבור עוד קצת נקודות על הזכייה בליגת האלופות ויש לה עדיין נציגה בליגה האירופית כך שהפער מהם אמור קצת לגדול, אם הפער בינינו לגרמנים (שכרגע במקום השני) יגדל או יקטן תלוי בגומלין של הפועל בחצי הגמר מול הגרמנים, כל אחת מהן היא הקבוצה האחרונה במדינתה שעדיין משחקת באירופה. בכל מקרה כל ניצחון שווה כמות קטנה מאוד של נקודות כך שהפער לא ישתנה בהרבה.

אבל, וזה האבל הכי חשוב. בכל עונה מתקזזת צבירת הנקודות של לפני 5 עונות ובעונה הבאה הקיזוז שלנו הולך להיות ביותר מ4 נקודות קטן יותר ממקומות 1-2 כך שאת העונה הבאה אנחנו הולכים לפתוח צמוד מאוד למקומות 1-2 (אולי אפילו במקום הראשון). לעומת זאת הקיזוז של מקום 4 קטן משלנו רק בנקודה כך שעדיין יישאר פער של לפחות 4 נקודות בינינו בתחילת העונה הבאה.
il joest5
Prevajalec
Registriran2013-02-07
il Dave >> četrtek december 1 - 13:36
הפסד כואב לעופר בגמר הגביע לאחר הארכה, מזל טוב עופר!
il Dave
Uporabnik
Registriran2013-07-22
il FC Wanaka
il טל >> nedelja december 4 - 19:47
לא מאמין שלא עליתי לאירופה... מאכזב.
il טל
Novinec
Registriran2013-07-20
il basta >> nedelja december 4 - 22:50
בהגנה אתה חזק, אבל תראה את מצבך בהבקעת שערים... צריך חיזוק דחוף!\
il basta
Uporabnik
Registriran2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il AP >> ponedeljek december 5 - 19:05
נחשו מי חוזר לליגת העל לעונה של 0 ניצחונות?
il AP
Novinec
Registriran2013-06-19