Liga države Izrael sezona 27

Forum: Ligaški forum rss-feed

Pogovori o tvoji ligi, kdo so favoriti za osvojitev lige v tej sezoni? Kdo bo napredoval/izpadel, kako ti kaže v pokalu?

Vrni se na seznam forumov

עונה 6 (123)

il basta >> petek november 29 - 13:33
תודה, אבל אני עדיין לא ברמה שלך ושל עופר וגם בעונה הבאה אני לא שם.
אני מכוון בעונה 8 להיות אתכם. כרגע הקישור שלכם הרבה יותר טוב משלי... אבל במשחקי הבית שלי מולכם אציק לכם...
תגיד, בגמר הגביע זה נחשב משחק ביתי שלך או נייטרלי?
il basta
Uporabnik
Registriran2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> petek november 29 - 13:36
עד כמה שידוע לי נחשב משחק ביתי.
il joest5
Prevajalec
Registriran2013-02-07
il Jordy Cruijff >> petek november 29 - 16:27
משחק ביתי בוודאות.

בקשר להפועל אז גם אני חושב שהוא יוכל להיות גורם משמעותי במאבק על מקומות 1-3, אני מניח שמספר השמיטות שלו מול המקומות הנמוכים יקטן עם הזמן, ואז כל מה שיכריע יהיה מספר מועט של משחקים בין 3 הגדולות (ואולי אני גם יפריע קצת), ובמשחקים בודדים הכל יכול להיות...
גם תלוי כמה כל קבוצה תתחזק עד אז (כמו שהפועל הביא מגן, עופר קשר וכו'), כך שיש זמן אבל אין ספק שהוא בדרך הנכונה.
il Jordy Cruijff
Novinec
Registriran2013-04-08
il guylamed >> nedelja december 1 - 19:32, Spremenjen nedelja december 1 - 19:32
הצלחתי לפתוח סוף סוף פער של 7 נקודות על המקום השישי, אני מקווה שאצליח להחזיק אותו עד סוף העונה
il guylamed
Uporabnik
Registriran2013-04-04
il joest5 >> nedelja december 1 - 21:08
וניצחון ענק של הפועל תל אביב על עופר עם שלושער של אהרון המוכיח שהפועל מסוגלת לעשות צרות לגדולות גם מחוץ לבלומפילד. בעקבות הניצחון אני חוזר לפיסגה אחרי הרבה מאוד זמן.

ואגב גיא, הקבוצה שלי והפועל תל אביב הגיעו לגמר הגביע ומאחר ושנינו נסיים בין 4 הראשונות בליגה הרי שגם המקום השישי יוביל להשתתפות באירופה כך שלמעשה יש לך טווח ביטחון של 9 נקודות מהמקום שמוביל לאירופה.
il joest5
Prevajalec
Registriran2013-02-07
il basta >> nedelja december 1 - 21:15
גם אני המום מהניצחון שלי על עופר. אבל דין אהרון הוכיח שהוא החלוץ הכי טוב בליגה - ההשקעה בו הייתה שווה.
הניצחון נותן לי קצת אוויר בקרב על המקום השלישי הקריטי - ראיתי כמה כסף זה ליגת אלופות...
שיהיה לילה טוב לכולנו!
il basta
Uporabnik
Registriran2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> nedelja december 1 - 21:38
ואוו, ניצחון שני של הפועל לאחרונה על עופר, אין מילים.

עכשיו המקום השלישי הוכרע כמעט לחלוטין, אבל אין מה לעשות ולהפועל הרבה יותר הגיע מאשר לי, גם ניצח אותי פעמיים, וגם לאחרונה ניצח את עופר פעמיים.
כל הכבוד.

למזלי עונה הבאה גם מקום 4 יוביל לאלופות.
ולמזלם של חיפה הפועל ועופר מקום 3 עונה הבאה יוליך עדיין לשלב הבתים של אירופה.
il Jordy Cruijff
Novinec
Registriran2013-04-08
il guylamed >> nedelja december 1 - 21:44
אתה בטוח שזה הולך לפי הליגה ולא לפי הגביע?
בכל מקרה, אם מה שאתה אומר נכון אני אקבל כרטיס טוב יותר...

משחק ענק של הפועל ובמיוחד של דין אהרון, נראה שהקרב על האליפות בעונה הבאה יהיה משולש.
il guylamed
Uporabnik
Registriran2013-04-04
il Jordy Cruijff >> nedelja december 1 - 22:09
חבל אגב שאי אפשר להחליף כרטיסים, אני מעדיף סיבוב 1 על שלב בתים ישירות, מישהו יודע אם באמיתי אפשר לבחור ככה (המקום הגבוה יכול לבחור כרטיס נמוך יותר)? (למרות שבאמיתי אין צורך, כי שיטת ההכנסות שונה, אין הכנסה ענקית מאיצטדיון לסיבובים המוקדמים, אבל עדיין).
il Jordy Cruijff
Novinec
Registriran2013-04-08
il basta >> nedelja december 1 - 22:09
הם עדיין יותר טובים ממני - אולי בעונה 8 אהיה יריב אמיתי ולא רק אחד ששם מקלות בגלגלים...
il basta
Uporabnik
Registriran2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> nedelja december 1 - 22:35
גיא, את המקום השישי לוקחת הזוכה בגביע. במידה והיא אחת מ 5 הראשונות אז המקום השישי בליגה מקבל את הכרטיס הזה. וכן, אם תסיים חמישי תתחיל בסיבוב השני.

מכבי, אני כבר ראיתי באירופה קבוצות חזקות מודחות על ידי קבוצות חלשות מהן בהרבה, מה גם שאף אחד לא מבטיח לך הגרלה קלה, כך שבסופו של דבר אתה יכול לזכות בהכנסות של רק סיבוב אחד או שניים ובלי ההכנסות משלב הבתים. לדעתי עדיף הכנסות בטוחות מבתים על פני הכנסות נוספות שיכולות גם למנוע ממך את ההכנסות משלב הבתים. ובכל מקרה אני לא חושב שיש לך אפשרות לבחור, הכרטיס שאתה מקבל הוא הכרטיס התואם את המיקום בו סיימת.
il joest5
Prevajalec
Registriran2013-02-07
il joest5 >> nedelja december 1 - 22:39
אגב דין אהרון, שימו לב איזה חלוץ עתיד הולך לגדול לנבחרת:

http://rockingsoccer.com/en/soccer/info/player-464581

אבל יש לו עוד זמן.
il joest5
Prevajalec
Registriran2013-02-07
il basta >> nedelja december 1 - 22:39
צודק - גם אני הודחתי לפני שתי עונות בדרך לליגה האירופית ע"י קבוצה מצחיקה.
עדיף להצטרף כמה שיותר מאוחר.
אבל עוד לא נגמרה העונה - רגע, כל דבר בעיתו, הכל יכול להיות - בסך הכל 4 נקודות הפרש.
il basta
Uporabnik
Registriran2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> ponedeljek december 2 - 09:43
עכשיו אפשר לדבר על זה?

1-0 לדניאל עלי ו15!! הצלות לשוער שלו בלי לספוג פעם אחת
הוא קיבל ציון 10 וציון פנימי (ששמים את העכבר מעל הציון הראשי אפשר לראות אותו), של 584!, אף פעם לא ראיתי 584, אפילו פעם אחת שקשר שלי סיים עם 6 בישולים! הוא קיבל "רק" 10 עם ציון פנימי של 511

http://rockingsoccer.com/en/soccer/info/match-1166919
il Jordy Cruijff
Novinec
Registriran2013-04-08
il basta >> ponedeljek december 2 - 10:20
בהחלט קטנו הסיכויים שלך אבל עדיין לא נגמר. גם אני עוד אשחק מול דניאל וגם מולך ומול חיפה.
אבל בהחלט הסיכויים שלי עלו אחרי הניצחון הגדול על עופר וההפסד של מכבי
il basta
Uporabnik
Registriran2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv