Liga države Izrael sezona 42

Forum: Ligaški forum rss-feed

Pogovori o tvoji ligi, kdo so favoriti za osvojitev lige v tej sezoni? Kdo bo napredoval/izpadel, kako ti kaže v pokalu?

Vrni se na seznam forumov

עונה 18 (154)

il stav >> nedelja avgust 9 - 19:12, Spremenjen četrtek avgust 13 - 19:59
נצחון ענק שלי על מידפילד יהיה קרב מאוד מעניין על המקום הרביעי מקווה שאני ייקח אותו בסוף.
il stav
Uporabnik
Registriran2013-02-08
il guylamed >> nedelja avgust 9 - 20:53
זה מה שקורה כששוכחים לעשות טקטיקה
il guylamed
Uporabnik
Registriran2013-04-04
il Dave >> ponedeljek avgust 10 - 19:58
סיבוב מצויין שנגמר במשחק חלש ושער עצמי אומלל, הקרבות שנשארו הם בין עופר והפועל על המקום השני למרות שאין למיקום יותר מדי חשיבות במקרה הזה.

כנ"ל לגבי מקום 4-6, חשיבות מזערית שכן מי שתעפיל/תזכה בגביע תקבל את הכרטיס על חשבון מקום רביעי בליגה, מידפילד נשארו בתמונה בזכות הניצחון אבל יהיה להם קשה מאוד להדביק את מכבי החזקים

בתחתית מתן ופינדה ימשיכו כנראה להלחם עד הסוף על הכרטיס לפלייאוף התחתון

הקרב הגדול נותר בגביע, לטל תהיה הזדמנות פז לזכות בכרטיס לאירופה שלא יהיה לו סיכוי להשיג אחרת
il Dave
Uporabnik
Registriran2013-07-22
il FC Wanaka
il matanb >> torek avgust 11 - 05:47
בלי ששמתי לב נגמר הסיבוב השני
סיבוב יחסית מאכזב מבחינתי
רק 3 נקודות לעומת ה5 בסיבוב הראשון
לדעתי אצליח להגיע לפלייאוף ובינתיים ברוב משחקי החוץ או משחקי בית מול אחת מ3 הענקיות - אני מריץ צעירים
il matanb
Novinec
Registriran2014-08-08
il Jordy Cruijff >> torek avgust 11 - 10:16, Spremenjen torek avgust 11 - 10:16
מצויין שתריץ צעירים. תריץ במשחקים שהסקאוט נותן לך סיכוי של 0-0.5 נק' בממוצע לדעתי. אגב, אין בית/חוץ בסיבוב האחרון...

דייב- לא נכון. זוכת הגביע תקבל את הכרטיס של המקום החמישי. המקום הרביעי (שמוליך לאלופות) פתוח לכל.
il Jordy Cruijff
Novinec
Registriran2013-04-08
il Dave >> torek avgust 11 - 10:36
זה הופך את המלחמה על המקום הרביעי לדבר הכי מעניין בליגה אם כך
il Dave
Uporabnik
Registriran2013-07-22
il FC Wanaka
il Jordy Cruijff >> torek avgust 11 - 12:39
כן.. למרות שגם ככה הסיכויים של רוב הקבוצות לעלות לאלופות לא בשמיים. כולכם (אולי מלבד סתיו) תהיו לא מדורגים והיריבות האפשריות חזקות מאוד... בכל זאת זה מבטיח בתים באירופה אז למה לא. וכמובן גם נגד חזקה אפשר להפתיע.

לדעתי הקרב בגביע יותר מעניין.
il Jordy Cruijff
Novinec
Registriran2013-04-08
il matanb >> torek avgust 11 - 17:56
בסדר
גם אם מגיעים למוקדמות ומפסידים - הולכים לבתים של האירופית
לא?
il matanb
Novinec
Registriran2014-08-08
il joest5 >> torek avgust 11 - 20:12
ננסה לעשות סדר בעניינים.

המדינות שממוקמות 1-3 ביבשת (ישראל מדורגת שנייה באירופה ולכן עונה לקריטריון הזה) זוכות ל7 כרטיסים למפעלים האירופיים בעונה שלאחר מכן שמחולקים בצורה הבאה:

מקומות 1-3 בליגה זוכות לכרטיס אוטומטי לשלב הבתים של ליגת האלופות.

מקום 4 זוכה לכרטיס לפלייאוף ליגת האלופות שזה אומר ניצחון בפלייאוף והקבוצה הולכת לשלב הבתים של ליגת האלופות, הפסד והיא הולכת לבתים של הליגה האירופית.

הכרטיס החמישי בחשיבותו הוא כרטיס אוטומטי לשלב הבתים של הליגה האירופית והוא מוענק לזוכה בגביע. רק מה, אם הזוכה בגביע מסיימת בליגה בין 4 הראשונות הרי שיש לה כבר כרטיס טוב יותר ואין לה צורך בכרטיס הזה ואז הכרטיס מועבר לסגנית מחזיקת הגביע. אם גם היא סיימה בין 4 הראשונות בליגה אז גם היא לא צריכה אותו והכרטיס מועבר לקבוצה שסיימה במקום החמישי בליגה.

שני הכרטיסים האחרונים הם לסיבוב השני והראשון של מוקדמות הליגה האירופית והם מוענקים לקבוצות שסיימו במיקום הגבוה ביותר בליגה ושלא זכו באחד מחמשת הכרטיסים הקודמים. כלומר אם הכרטיס החמישי הוענק לזוכה בגביע (או לסגניתה) אז מקומות 5-6 יזכו בכרטיסים האחרונים (כשאם אחת מהן היא זו שזכתה בכרטיס דרך הגביע אז הכרטיס האחרון יוענק למקום השביעי) ואם הכרטיס החמישי הוענק למקום החמישי אז מקומות 6-7 יזכו בכרטיסים האחרונים.

מקווה שעכשיו זה קצת יותר ברור.
il joest5
Prevajalec
Registriran2013-02-07
il Dave >> sreda avgust 12 - 19:35
מחזור מעניין עם שתי הפתעות, עופר והפועל מאבדים נקודות ובעצם מוותרות סופית על האליפות, מה שהיה אמור להיות משחק העונה מחר הופך למשחק בעל חשיבות נמוכה

הקרב על המקום השישי מתחמם כאשר מידפילד ומכבי נפגשים למשחק מכריע מחר, מידפילד נראים טוב לאחרונה וניצחון שלהם והם עוקפים את מכבי

גם לי משחק חשוב מול תל אביב, ניצחון ואני מגיע למשחק העונה על המקום הרביעי מול סתיו עם יתרון 5 נקודות
il Dave
Uporabnik
Registriran2013-07-22
il FC Wanaka
il matanb >> sreda avgust 12 - 20:49
אתה חתיכת סוס שחור דייב
il matanb
Novinec
Registriran2014-08-08
il guylamed >> sreda avgust 12 - 20:59
יותר חשוב מזה שאני מצמצם את הפער ממכבי פתחתי פה 7 נקודות על טל, אני רק צריך שיפסיד בגביע...
il guylamed
Uporabnik
Registriran2013-04-04
il joest5 >> četrtek avgust 13 - 16:38
עד כדי כך אתה פסימי? זה נכון שאני פייבוריט במשחק חצי הגמר מולך אבל אצלך בבית אתה בהחלט מסוגל לעשות לי צרות ומי יודע, אולי בכלל תקבל את הכרטיס לאירופה דרך הגביע.
il joest5
Prevajalec
Registriran2013-02-07
il guylamed >> četrtek avgust 13 - 17:02
לא חושב שאי פעם ניצחתי אותך, אז ריאליסט זו הגדרה נכונה יותר
il guylamed
Uporabnik
Registriran2013-04-04
il Dave >> petek avgust 14 - 20:01
מחזור נטול הפתעות, חיפה מנצחים את הפועל ופותחים פער של 5 משחקים ממקום שני, מה שמבטיח להם מעשית את האליפות

מחר משחק אחד מעניין ביני לבין סתיו, שתי הקבוצות ישאפו לנצח כדי להתקרב למקום הרביעי, לסתיו יהיה קשה יותר בגלל משחק הגביע הלא פחות חשוב מול טל בחוץ

ומה שבאמת מעניין מחר הוא חצי גמר הגביע כאשר מידפילד, טל וסתיו במלחמה כדי להבטיח מקום באירופה, וחיפה ינסו כמובן ללכת על הדאבל
il Dave
Uporabnik
Registriran2013-07-22
il FC Wanaka