Pogovori o tvoji ligi, kdo so favoriti za osvojitev lige v tej sezoni? Kdo bo napredoval/izpadel, kako ti kaže v pokalu?
Vrni se na seznam forumov
Tad tev ko citu rāda, man rāda vienādi.
Apakšējā sadaļa atsistie sitieni, tie arī ir vārtu rāmī lidojošie, tev tur 0, man 2. Apskaties taču.
Tie ir bloķētie sitieni un bloķētie sitieni nav sitieni vārtu rāmī! :D Tu pats spēlē futbolu un zini, kas tie par sitieniem.
Priecīgas tev Lieldienas Kristap!
Beidzot virslīgā arī kaut kādas emocijas, intriga un sprunguļu mešana vienam otra ratos. Būs jautri pavērot.
Selunins noplosījās ar pokeru!
Latgols nepieklājīgi ārdās :D, nē nu jāņem ČL.
Zemessarg, cik milzīga kļūda spēlē pret mani likt presingu ja pēc dažām stundām izšķiras tavas pakaļas liktenis eiropā! Smaga kļūda! smh
Ehh, likās jau cetīgi...
Pirmais aplis noslēdzies, 40 gūti vārti, pa visu pagājušo sezonu iesitu 60, bet te jau pirmajā aplī 40 wow. Ar tādu grafiku virslīgas rezultativitātes rekords būs krietni uzlabots.
Avoti normāli spridzina, pirms sezonas viņus vērtēju kā vienus no galvenajiem konkurentiem cīņā par izkrišanu, bet še Tev :)
Dominēju, bet esmu apmierināts arī ar ņiču izbraukumā šai čempionāta nogrieznī.
Selunins ir guvis vismaz vienus vārtus visās šis sezonas spēlēs (tas noteikti ir kkāds rekords virslīgai)
Līgā: 21 spēlē 36 vārti
ČL: 10 spēlēs 19 vārti
Kārtīgi spridzina
Lai nu kā LM ir vienīgie, kas ļoti labi turas pretī. Ļoti ceru uz Jūsu ČL finālu.
@Spieg, jautrākai statistikai - cik reizes šosezon tu esi uzvarējis LM?
Pfff, ne reizi? Avoti gan jau divreiz