Balthazor >>
ponedeljak novembar 4 - 18:28, Editovan
ponedeljak novembar 4 - 20:10 Siis ma ei tea küll, mis imemehi sa osta püüdsid. 30+ vanuses tavalised mängijad saad reeglina 3-5 miljoni eest kätte, kui ei taha, et ta sul just 5 hooaega veel väljakul ka müttaks ning erilisi supertalente ei otsi taga.
Teisalt, kuna tõenäosus lähiajal teist supertalenti tõmmata on väike, võib selle Dadzici liigutamine end ära tasuda, kui tema ja eelnevalt tõmmatud mängijad paremates vanustes nüüd kiiremini saavad areneda, samuti ta ise. Antoshinile oleks ka sellest kasu ikkagi, ma pole jälginud, kui vanalt Rattasepp 10* täis sai. Teised kindlasti seda enne 24 ei teinud, seega vähemalt #2 positsiooni koondises peaks ta mingiks ajaks saama, kui keegi kõrgema FA tõttu mõnd nõrgema talendiga mängijat just üles ei klopi.
Ning mängija headus ei pruugi olla seotud sellega, kui hea staff tast tuleb: Sagna polnud mul kunagi klubi tähtmängijaid, mõni hilisem võtmemängija tuli hoopis 6* talendiga. Suurema kogutud xp-ga mängijate algsed oskused võivad lihtsalt olla mõnevõrra paremad. Võta rahulikult ligi mõni vanake, kel nõudlust pole ning kes ei pea olema seda moodigi, et sul põhisse mahtunuks, saad ta 3-5 miljoni eest vabalt kätte.
Üks alternatiiv oleks teda paar hooaega treenida ja siis maksimaalse hinnaga müüki panna. Kui veab, saaksid kätte suure ampsu staadionirahast ja kui too koos, saadedasi rahulikumalt akadeemiaid arendada.