Prvenstvo Estonija sezona 62

Forum: Forum prvenstva rss-feed

Diskutujte vašu ligu, ko su vam favoriti ove sezone? Ko će biti promovisan a ko će ispasti, kako vaš klub napreduje?

Vrati se na index foruma

H61 (64)

ee Taavi >> četvrtak septembar 2 - 18:40

Pole kedagi koondisesse võtta :D Keegi ju peab olema xD Kasvõi et interlandis saaks põhimehed puhata

ee Taavi
Admin zajednice
Registrovan2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> četvrtak septembar 2 - 18:44

Pigem katsu taktikaliselt midagi varieerida. Ning vahepeal ongi perioodid, mille pärast ma vandenõuteoreetiliselt väidan, et sihuke asi nagu vorm ON olemas.

ee Balthazor
Korisnik
Registrovan2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> četvrtak septembar 2 - 21:08

Mida ma siin 2 ründajaga varieerin ei tea? Iga hooaeg pumpa ropp raha mingite ättide alla et meeskond suudaks 8. koha peale konkureerida ja see ongi lagi. Nüüd kaob 8. koht ka püüdmatusse ja oota vaid kuni näiteks Chargers saab kokku põlvkonna kellega julgeb ülesse tulla ning mu penskarid alla lükkab. Parem juba plats puhtaks lüüa ning mõnda aega teises liigas oma noorte ja farmisitaga istuda kuni pappi koguneb. Siis ehk ostab kunagi mingi uue põlvkonna kokku. Või jätan selle klubi hoopis ning kolin kuhugi jõukohasemasse liigasse. 

ee onuelver
Korisnik
Registrovan2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Taavi >> petak septembar 3 - 05:58

teed FA4 , farmid veits mängijaid , paned ühe staffi cateringi juurde , kogud raha kuni FA4 valmis ja siis ostad YA5 noori endale sisse , muud moodi head tiimi ei saa

ee Taavi
Admin zajednice
Registrovan2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> petak septembar 3 - 18:31

Kui müüd meeskonna nii lahjaks, et "mõnda aega" teises liigas püsid, siis pead tõustes kohe jälle vanureid täis ostma, et mingigi lootus oleks püsima jääda, lihtsalt klassivahe on nii palju veelgi kärisenud nende hooaegadega, mis sa nüüd Meistriliigas oled järjest olnud. Saad päris mitu korda yoyo-tada enne kui siis praeguse taseme kätte saad (aga vahepeal on teised veelgi eest läinud!) ning nii pikalt sa vist enam välja ei kannataks. Pigem rabele edasi, sest Reinhard on väidetavasti loobunud ning läheb mitu hooaega enne, kui teda üle saab keegi võtta, sest praegu on ta top50 klubi. Vahepeal saab ta paar hooaega bot olla ning siis ostavad rikkurid temalt mõned paremad mängijad ära, teised vananevad ning langeb järjest allapoole ka liigas. Nii saad ühel hetkel garanteeritult juba koha ettepoole liikuda. Teises liigas ei näe ka hetkel kellelgi suurt potentsiaali tegemaks paari lähema hooaja jooksul suurt hüpet. Kõige lähemal on ML tasemele Anarch, kes mängijate poolest meil päris kannul, aga vist taktikaliselt jääb allapoole. Siis oleks Chargers, kes viimasel ajal ka promotsiooni väldib, seejärel Navi, Torni ja Anomaalia, kellest vaid esimene omab mingit huvi ülespoole, ent jääb rivistuse poolest nõrgaks. Kui Reinhard ühel hetkel välja peaks kukkuma, läheb teises liigas huvitavaks, sest keegi veel peab siis hakkama üles käima, kui just keegi neist enne klubi üle ei võta. 

ee Balthazor
Korisnik
Registrovan2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> subota septembar 4 - 03:18

Eino suht lihtne on ju 300m hooajas kasumit teenida ja siis 150m tk ya5 noori osta , pm võidaks nendega liiga ka ära

ee Taavi
Admin zajednice
Registrovan2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> subota septembar 4 - 17:32

Üllatav, et karikas ei olnud veel ühtegi Meistriliiga sisest paari ning kõigil kümnel õnnestub eeldatavasti 16 sekka jõuda ning teine mäng teenida. Tavaliselt ju 2-3 paari ikka tekkinud.

Majandamise koha pealt pole ma kunagi selles hea olnud, mida näitab ka mullune bilanss:

Sponsoring € 51 369 928 Player/staff wages € 174 277 896 Stadium income € 490 565 674 Maintenance costs € 332 589 949 Transfer income € 142 996 590 Transfer expenses € 205 860 000 TV-revenue € 3 975 432 Construction costs € 6 293 578 Prize money € 693 147     Other in € 3 868 711 (+€ 90 852) Other out € 5 425 049 Interest (8%) € 16 280 018 Interest (12%) € 0 Total in € 709 749 499 Total out

€ 724 446 471

Kokku siis umbes 15M miinuses, kusjuures mängijaid ostsin 200M eest sisse. Ei tundu ka, et kellelegi väga ulmepalka maksaks (kõrgeim nädalapalk alla poole miljoni, vaid kolmandik sellest, mida üks saudist ametivend saab). Peab selle farmimise käppa saama, siis sealt ka midagi tiksub juurde. Muuseumiga ei hakanud ma ka piisavalt varakult tegelema, aga nüüd vist enam muud ehitada mul polegi. Võibolla kunagi kauges tulevikus FA5, aga selleks pean enne korralikult kasumlikult asja voolama saama, tõenäolisemalt jääbki FA4.

Turul olen pisut kooneriks muutunud, ei tähi niipaljut välja anda, ootan ikka hinna langemist ning siis pätsavad mingid AC Portod jt need mängijad mu eest ära ning pean otsima odavamaid alternatiive. Carabali ongi sattunud mulle seeläbi, et oli noort ründajat kindlalt vaja, kuid ükski parem mulle tulla ei tahtnud ning lõpus viimasel päeval polnud enam paremat võttagi. Aga siia liigasse on ta selgelt halb, isegi Selfish ei päästa teda ning vaatamata talendile vaid -0,05 Onyaliga tast blackstari ei paista tulevat. Teda kohe müües tekitaksin aga ründesse augu, sest Onyali juba vananeb vaikselt ning Vavveti on veel poisike. Hetkel on imekombel kõigilt keskosa klubidelt punkte tulnud, kuid pole võimatu, et rohkem neilt tänavu ei tulegi ning peab leppima edaspidi sellega, mida Pukalt ja Navilt kätte saab. Varemgi olnud neid komeetalgusi, küll eelmiste põlvkondadega, praegune ju sama, mis mullugi. Muidu on hetkel 300M arvel olemas küll, sai küll turgu jälgitud ja paar bidi tehtud, lihtsalt uusi carabalisid ei hakanud juurde soetama. Rohkem keskendusin duubli tugevdamisele.

ee Balthazor
Korisnik
Registrovan2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> subota septembar 4 - 20:26

Nojah, mul palgad veidi suuremad , muidugi statalt tuleb rohkem sest ma CLis

Stadium income € 667 894 408 Player/staff wages

€ 420 786 185

ee Taavi
Admin zajednice
Registrovan2014-01-17
ee FC Pusa
ee onuelver >> nedelja septembar 5 - 06:28

Vähemalt üks võit u21 Champions Cupilt on käes- vastastel polnud korralikku värkut. Järgmine ring Fiorentinaga pole enam midagi teha.

Mul jäi -21M aga ostsin mängijaid sisse 340M eest kah. Muidu oleks 300M piir ära tulnud küll tänu paarile kobedamale müügile. Kui ma 3-4 hooaega praktiliselt ühtki mängijat ei osta juurde siis lööb Anarch mult 9. koha ka üle mingi hetk ja olen nagunii all. Aga 3+3 akadeemiatest jääb väheks et tõsisemalt tõusta kui pidevalt väga valitud talendiga mängijaid ei osta. Ning kogu see rabelemine selle nimel et hooaja jooksul ühtainsat meeskonda võita? 

ee onuelver
Korisnik
Registrovan2014-09-02
ee Balthazor >> nedelja septembar 5 - 13:49

Vanurite juurdeost kaitsesse pole hetkel sulle nagu mingit jõudu juurde toonud, endiselt tuleb nii 3 väravat mängus sisse. Kui see niigi lekib, tasuks ehk just paar noort ja talendikat kaitsjat tuua juurde. 

Hetkel juhib liigat AA 3+3 akadeemiatega, on mõni oma ST ning enamus sisseostetud talendid. Mõned paremad tavanoored lisaks tagalat kindlustamas ning juba mitmed hooajad stabiilselt top5 kohtadel.

ee Balthazor
Korisnik
Registrovan2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Kaarel >> ponedeljak septembar 6 - 05:49, Editovan ponedeljak septembar 6 - 05:49

Minu juhtimine on hea õnne tulemus. Pikas perspektiivis õnn ei toida.
TC4 ma kohati ei taha. Siis läheb tiimi palgaeelarve suureks ning peab mõtlema hakkama, et kuidas toime tulla. Hetkel selle jaoks aega ja vaimset ressurssi ei ole. Väike laps ja töö võtavad oma. :D

ee Kaarel
Korisnik
Registrovan2013-12-25
ee Anonüümsed Alkohoolikud
ee Balthazor >> sreda septembar 8 - 17:43

6 kodumängust üksainus punkt. Päris võimas...

ee Balthazor
Korisnik
Registrovan2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee anarch37 >> četvrtak septembar 9 - 14:09

Eks ma tõlberdan siin esi ja teise liiga vahet,motti eriti pole,aga quittida ka ka kahju,päris mitu aastat ju seda mängu mängitud....Viimased 4-5 hooaega suhteliselt bot-lineupiga lasknud ka,taktikast pole eriti mõtet rääkida :D :D

ee anarch37
Korisnik
Registrovan2013-05-26
ee djdurex >> četvrtak septembar 9 - 15:35

Tuleb nv vist pidu püsti panna- värav on löödud.

ee djdurex
Korisnik
Registrovan2015-09-18
ee Navi Vutiselts
ee onuelver >> subota septembar 11 - 20:48

Ei tea kust see punkt nüüd välja kargas? Mõnel vist hirm müügi ees.

ee onuelver
Korisnik
Registrovan2014-09-02