Prvenstvo Letonija sezona 7 [3.1]

Forum: Forum prvenstva rss-feed

Diskutujte vašu ligu, ko su vam favoriti ove sezone? Ko će biti promovisan a ko će ispasti, kako vaš klub napreduje?

Vrati se na index foruma

34.sezona (85)

lv Balticman >> četvrtak novembar 23 - 21:32

@Qwov, paskaties mazliet kritiski uz savu sastāvu, kaut vai uz to pašu defu un tāpat uz midu. Pietrūkst kaut kā, lai stabili spēlētu, bet uzbrūkošu futbolu vēl jo vairāk.

Es tāpat norāvu sarkano ar visu Godīgo defu pret Ugāli un vēl savās mājās, kur šosezona pat sienas palīdzot (tādas klīst baumas) bet tur es, laikam neko nespēju padarīt, stiprs dara kā grib, vājais kā var :)

lv Balticman
Korisnik
Registrovan2014-12-25
lv Qwov >> petak novembar 24 - 01:11

Stiprais, vājais, vai kā sistēma izlemj? Dīvainības jau notiek pret vienām un tām pat komandām. Ja man caur centru, kur ir 2 aizsargi iesit kaut kāfs vieglprātīgs uzbrucējs, kurš visu laiku ganās kaut kur, tad vispār nav komentāru.

lv Qwov
Početnik
Registrovan2015-05-25
lv Balticman >> petak novembar 24 - 08:47, Editovan petak novembar 24 - 08:48

@Qwov, kaut kāda taisnība jau ir, ME savus jokus izspēlē, bet es gan ieteiktu izrevidēt visas līnijas, kas dotu lielu efektu + padomāt, kā spēlēt pret šādu pretinieku, kāds ir Ugāle, dažreiz nav vērts lekt uz ecēšām

lv Balticman
Korisnik
Registrovan2014-12-25
lv Qwov >> petak novembar 24 - 11:34

Lec uz kurām ecēšām gribi un ar ko, notiek jau tieši viens un tas pats. :D

lv Qwov
Početnik
Registrovan2015-05-25
lv SKRUDZZ >> petak novembar 24 - 12:03

Qwov tava problema ir, veca komanda un jaunpienaceji ko perc  ir tik pat veci jau teicu ka jaunaki tev dotu lielaku labumu.

Viegpratigs uzbrucejs ir labaks par parasto ja centra jaspele pret 3-4 speletajiem tas ir fakts!!!

lv SKRUDZZ
Korisnik
Registrovan2014-07-28
lv FC UGALE
lv Balticman >> petak novembar 24 - 18:07

@Qwov, par visu varu centies izlidot no 3.līgas?

lv Balticman
Korisnik
Registrovan2014-12-25
lv Qwov >> petak novembar 24 - 18:17

Baltais karogs u 1 spēlētāja attīstība ir 2 lietas, kas raksturos turpmāko sezonu. :)

lv Qwov
Početnik
Registrovan2015-05-25
lv Qwov >> subota novembar 25 - 11:38

90.minūtē pendeli neiesit. Te vienkārši nav ko teikt. :)

lv Qwov
Početnik
Registrovan2015-05-25
lv Balticman >> subota novembar 25 - 16:02

Tamazam atkal dzīves apnikums

lv Balticman
Korisnik
Registrovan2014-12-25
lv Qwov >> ponedeljak novembar 27 - 17:01

Jāskatās  kāds iznāks supertalants un vai iznāks vēl otrs. Ja nekas prātīgs abos variantos nenotiks, tad nāksies pieņemt kardinālu lēmumu. Šis pretīgais random neizšķirtu futbols jau piegriezies.

lv Qwov
Početnik
Registrovan2015-05-25
lv janoss >> utorak novembar 28 - 10:17

Ir bēdīgī ierīt spēli no spēles, tas ir fakts, es pats esmu to pieredzējis, bet visiem noteikumi ir vienādi. Bieži vien mēs salīdzinam spēlētājus ņemot vērā zvaigžņu faktoru, bet es jau savā 3. sezonā sapratu ka tas ir pats maldīgākais kritērijs. Ir jāskatās katras pozīcijas primārās un sekundārās prasmes, kā arī īpašās prasmes.

Vizuāli mana komanda neizskatās nekas dižs, bet mana šī komanda ir mērķtiecīgi veidota un saspēlēta. Pēc zvaigžņu rādītāja es neesmu nekas dižs, bet tas tāpēc ka lielākajai daļai nav sakačāts nekas lieks.

Es nesaku ka kādam ir vāja komanda vai nepareizi trenēta, vienkārši ka ir jāsaprot kas ir galvenais katras pozīcijas spēlētājam. Katru gadu būs komandas kas ies uz augšu, kas ies uz leju un tādas kas tusēsies pa vidu. Ir jau protams randoms, es arī esmu atrāvis sarkanās un dzeltenās šosezon, kā arī pret mani spēlētāji ir zaudējuši praktiski uzvarētu spēli randoma dēļ. Bet jāsaka kā ir - futbols ir skaista spēle jo var notikt jebkas. Ja šis randoms nebūtu tad tik pat labi varētu tikai skautot...

lv janoss
Korisnik
Registrovan2015-07-06
lv FC Kuršu Vikingi
lv Balticman >> utorak novembar 28 - 13:28

@janoss, no manas puses +1024

lv Balticman
Korisnik
Registrovan2014-12-25
lv Balticman >> sreda novembar 29 - 08:56

mjam, staigātāju tauta, tā tie klubi degradēti

lv Balticman
Korisnik
Registrovan2014-12-25
lv Qwov >> sreda novembar 29 - 09:58

Ar 2 sitieniem un normālu GK pretiniekos ničs. Ar 10 sitieniem un miskasti pretinieku vārtos kāsiens. Ja Vikingi ieliktu ķebli vārtos, pat tad uzvarētu. Kā GK, kuram pat tuvu nav 6 bloka var atsargāt sitienus? Mazliet smieklīgi.

lv Qwov
Početnik
Registrovan2015-05-25
lv SKRUDZZ >> sreda novembar 29 - 14:09

Ja ir labs ātrums tad 5 bloka sargā tikpat labi kā 6 bez atruma, protams varbūt pat labak tas atkarīgs no precīziem skaitļiem, un uzbrucējiem kas stājas pretī

lv SKRUDZZ
Korisnik
Registrovan2014-07-28
lv FC UGALE