Seriespel - Polen säsong 54

Forum: Serieforum rss-feed

Diskutera din serie, vilka är favoriter att vinna serien den här säsongen? Vem kommer att flyttas upp/flyttas ned, hur går det i cupen?

Återgå till forumindex

Sezon 22 - dyskusja ogólna (94)

pl Zabrzu >> torsdag februari 4 - 19:36
Raczej ciężko o utrzymanie u mnie, baraże wyczuwam.
pl Zabrzu
Användare
Registrerad2013-04-26
pl Gamonie FC
pl Azmo >> torsdag februari 4 - 23:17
Każdy jak na razie deklaruje utrzymanie :p To ja sie wybije i chce mistrzostwo :D
pl Azmo
Nybörjare
Registrerad2013-05-11
pl Nurek >> fredag februari 5 - 17:33
Ja też chcę mistrzostwo! :D
pl Nurek
Användare
Registrerad2013-02-05
pl KS Nurki
pl Mateusz >> fredag februari 5 - 17:47
Mi starczy pozycja jak obecnie w tabeli :P Skoro mistrzostwo już obstawione :)
pl Mateusz
Användare
Registrerad2015-08-02
pl Azmo >> fredag februari 5 - 20:01
Nurek mogę się podzielić. Ja wezme puchar ;)
pl Azmo
Nybörjare
Registrerad2013-05-11
pl Nurek >> lördag februari 6 - 07:28
No to deal ;)
pl Nurek
Användare
Registrerad2013-02-05
pl KS Nurki
pl czorny >> lördag februari 6 - 10:51
Ja tez nie moge chyba liczyc na wiecej niz walka o utrzymanie. Druzyna jest obecnie odmladzana. Licze na to ze przyniesie to jakies efekty za kilka sezonow.
Przed sezonem nie planowalem zadnych transferow. Mialem odlozona kase na stadion. Niestety w ostatnim meczu ligowym przyszlo za malo widzow. Brakowalo cos kolo 2tys. W wyniku czego rynek transferowy mnie pochlonal:).
Do klubu przyszlo 6-iu nowych zawodnikow za laczna kwote 689mln. Trzech z nich do 1-ego skladu, a trzech z mysla o przyszlosci. Powrocilo tez 4-ech grajkow z wypozyczen ale tez potrzebuja jeszcze chyba jednego sezonu aby osiagnac wymagany przez te lige poziom.
Z klubu sprzedano 8-iu zawodnikow za laczna kwote 332mln. 5-ciu z nich to kluczowi zawodnicy poprzedniego sezonu. Najlepszy asystent naszej ligi jest wlasnie na liscie transferowej.
Jak wiec widzicie Radomiak zaprezentuje nowa 11-ke w tym sezonie. Napewno slabsza ale chyba z wiekszym potencjalem i przeplacona.
Zycze wszystkim powodzenia w tym sezonie. Zwlaszcza naszym reprezentantom w pucharach.
pl czorny
Användare
Registrerad2013-09-01
pl Azmo >> lördag februari 6 - 11:48
Czorny masz Vipa?

Pierwszy mecz nieudany :/ Szkoda, ze mój nowy napad nie zdążył być zweryfikowany przez administracje :/
pl Azmo
Nybörjare
Registrerad2013-05-11
pl czorny >> lördag februari 6 - 11:50
Mam
pl czorny
Användare
Registrerad2013-09-01
pl Azmo >> lördag februari 6 - 21:48
U mnie trasnfery z dniem dzisiejszym zakończone. Za 3 graczy dałem ponad 500 mln. Dwóch od razu wskakuje do gry ligowej (szkoda, że napad nie zdążył na dzisiaj :/), a trzeci to melodia przyszłości.

Okienko w naszej lidze historyczne, bo takiego ruchu nie widziałem nigdy. Zazwyczaj spora wstrzemięźliwość w tym okresie w naszym kraju, a teraz transferów ponad 100 mln jest na pęczki :D
pl Azmo
Nybörjare
Registrerad2013-05-11
pl Yoshik >> lördag februari 6 - 22:37
Nie szalejcie tak z tymi transferami, bo niedługo zabraknie miejsca dla mnie w pierwszej lidze :P A tak na serio oby te transfery przełożyły się na podniesienie poziomu naszej ligi i awans w rankingu, bo europa trochę nam odskoczyła...
pl Yoshik
Användare
Registrerad2013-05-22
pl gothart >> söndag februari 7 - 07:28
@Azmo
Ależ dałeś kasy za tego juniorka, trzeba było się zgłosić do mnie- miałbyś lepszy wybór. Widzę, że kolekcjonowałeś przygnębionych :)
pl gothart
Nybörjare
Registrerad2013-06-16
pl Azmo >> söndag februari 7 - 09:37, Redigerad söndag februari 7 - 09:40
Troche poszło, ale strzałów jak na swój wiek ma sporo do tego w najbliższym czasie powinien być numer 1 napastnikiem w kadrze. Troche moze przepłacony, ale okienko sie kończyło, a ja musiałem pozyskać napada na ligę.

Tworzę grupę wsparcia :D Jak dla mnie nie jest to jakaś wielce negatywna umiejętność, da sie ją przeżyć.
pl Azmo
Nybörjare
Registrerad2013-05-11
pl Vincente >> söndag februari 7 - 13:09
Azma napastnik to znakomity zakup. Takie strzały w takim wieku? mhhmmm :) Sam go chciałem kupić :D

U mnie wielka wyprzedaż. Sprzedane 12stu zawodników. 4 z pierwszego składu z poprzedniego sezonu i kupiony do 1 składu tylko jeden. Zdecydowałem że nie ma sensu trzymać juniorów z poziomu 8/9 którzy w przyszłości nie mają szans na zasilenie pierwszego zespołu. Mogłem ich potrzymać i sprzedać drożej ale chciałem już teraz troche odmłodzić i zaraz skonczy się budowa 10poziomu akademi i takich juniorów chce trzymać.
Zakupiony też jeden całkiem ciekawy pomocnik i właśnie przed chwilą zakupiony młody obrońca. Łączna suma uzyskana z transferów ponad 335mln, wydane ponad 400mln
pl Vincente
Användare
Registrerad2014-05-29
pl czorny >> söndag februari 7 - 13:40
Spodziewalem sie ze reforma transferowa rozrusza rynek i tak sie stalo.
pl czorny
Användare
Registrerad2013-09-01