Seriespel - Polen säsong 71

Forum: Serieforum rss-feed

Diskutera din serie, vilka är favoriter att vinna serien den här säsongen? Vem kommer att flyttas upp/flyttas ned, hur går det i cupen?

Återgå till forumindex

Sezon 19 - dyskusja (82)

pl Sekker >> torsdag oktober 1 - 19:18
Ja nie ważne czy gram dobry mecz czy zły to z Tobą zawsze przegram. Ostatnio kiedy wygrałem to nie wiem czy to była 3 czy może 2 liga. W I lidze nie wygrałem z Tobą chyba jeszcze ani razu, z nikim nie mam tak fatalnej serii.
pl Sekker
Användare
Registrerad2013-05-22
pl Wochu >> fredag oktober 2 - 09:29
Leniwy napastnik idzie pod młotek po sezonie. Buc potrafi przez 20 minut siedzieć na defensywnym pomocniku. Chyba nie tak miała ta umiejętność wyglądać.
pl Wochu
Användare
Registrerad2013-03-22
pl Azmo >> fredag oktober 2 - 10:56
Ale i tak swoje u Ciebie strzelił.
pl Azmo
Nybörjare
Registrerad2013-05-11
pl Vordum >> lördag oktober 3 - 15:08
Kurde.. ale jak mozna dawać napastnikom więcej niż 2-2,5 gwiazdki taktyki.. bo pojedynki to zrozumiem jeszcze ale taktyka? To nie są pomocnicy..
Zresztą, temu leniwemu dałeś tyle pojedynków że nie dziwie mu się ze mu się pozycje pomyliły :D
pl Vordum
Användare
Registrerad2013-06-12
pl Wolni Kłaj
pl Wochu >> lördag oktober 3 - 19:46
Zakładałem, że jak napastnik będzie miał większą taktykę niż obrońcy to będzie więcej strzelał. Nie sprawdziło się. Dzisiaj znowu 30 minut jako defensywny pomocnik grał. Myślałem, że leniwy to nie będzie chciał swojej pozycji opuszczać, a nie na nią wracać. Teraz leniwych to nawet z akademii nie będę wyciągał.
pl Wochu
Användare
Registrerad2013-03-22
pl Azmo >> måndag oktober 5 - 19:39
Jestem jak Wisła Kraków, styl jest, ale punktów brakuje :/
pl Azmo
Nybörjare
Registrerad2013-05-11
pl gothart >> tisdag oktober 6 - 20:28
Trzy gole z rzutów karnych w jednym spotkaniu. Tak to jeszcze nie miałem.
pl gothart
Nybörjare
Registrerad2013-06-16
pl czorny >> tisdag oktober 6 - 20:47
3 rzuty karne + rzut rozny, jak dobrze pamietam
pl czorny
Användare
Registrerad2013-09-01
pl gothart >> onsdag oktober 7 - 19:27
@Azmo
Specjalnie dla Ciebie zmieniłem taksę :) Ależ strzelałeś dziś ślepakami
pl gothart
Nybörjare
Registrerad2013-06-16
pl Azmo >> onsdag oktober 7 - 19:28
Taktyka Ci tego nie wygrała, oj nie, ale mnie zdziwiłeś. Teraz widze masz 2 taktyki juz :P
Ja Ci klepie tego GK, klepie i nic, Ty mi dwa razy prosto kopniesz piłkę i wpada, no tak to ja mistrza nigdy nie ugram. Tryb Wisła Kraków ciągle aktywny mam :/
pl Azmo
Nybörjare
Registrerad2013-05-11
pl gothart >> onsdag oktober 7 - 19:32
Oj nie zgodzę się, przecież w stzałach celnych było tylko 6-3 dla Ciebie, po prostu strzelałeś ślepakami. A to była taktyka, którą w LE dwukrotnie ograł mnie Anglik :)
pl gothart
Nybörjare
Registrerad2013-06-16
pl Azmo >> onsdag oktober 7 - 19:41
Goście z 5.3+ strzały (nie gram na strzały z każdej pozycji) i taka skuteczność. Ręce opadają...
To sie zwie fart :P
pl Azmo
Nybörjare
Registrerad2013-05-11
pl gothart >> onsdag oktober 7 - 19:45
A niedawno ktoś na forum przekonywał, że taki fart to nic innego, jak umiejętne ustawienie taktyki :)
pl gothart
Nybörjare
Registrerad2013-06-16
pl Azmo >> onsdag oktober 7 - 19:50
Taktyka może Ci maksymalizować szanse na wygraną, czyli to co ja zrobiłem dzisiaj. Miałem przewagę, ale czy coś wpadnie czy nie to juz losowość.
Ja ciągle szukam odpowiedzi na pytanie, co musze zrobić by mój GK bronił normalnie, a nie jak sierota :/
pl Azmo
Nybörjare
Registrerad2013-05-11
pl gothart >> onsdag oktober 7 - 19:54
Jak źle ustawiasz taksę to i tracisz sporo goli.

Nie uważam, żebyś dziś zmaksymalizował swoje szanse ofensywnym ustawieniem taktyki. Ten DM jak dla mnie był niepotrzebny. Ale w sumie to zupełnie nie znam sie na taktyce w tej grze.

Puściłem tyle samo goli co i mój.
pl gothart
Nybörjare
Registrerad2013-06-16