Bosna-Hersek ligi sezon 72

Forum: Ligler rss-feed

Takımların son durumları ve ligler hakkında konuşabileceğiniz forum.

Geri git

Repka (764)

ba Hulk >> perşembe kasım 6 - 21:31
Teska da, Holandija prvak svijeta pa zijani...ali glavni krivac sam ja, jer sam pogrijesio taktiku. Ali, ovo nije pravo stanje na tabeli, mi smo puno jaci...samo sam kiksao sad, a proslo kolo stvarno nije do mene bilo. Nadam se da ce nam se promasaji iz proslog kola vratiti nekad u gostima kod Bel ili Hol.
Moze se napraviti svasta jos, samo nemamo vise prava na kiks...
ba Hulk
Çaylak
Kayıtlı2013-04-06
ba Hulk >> pazartesi kasım 10 - 14:15
Danas je bila dobra utakmica, zasluzena pobjeda nasih momaka. Ko pogleda samo rezultat, moze pomisliti da je bilo bara-bara..ali nije. Poveli smo sa 3:0 do poluvremena, a kasnije smo malo popustili (lijeva strana u odbrani), i primili dva identicna gola.
Uglavnom, golman je bio najbolji igrac utakmice ("zahvaljujuci" nasoj lijevoj strani, koja je bila tanka, i koja je dopustala proboje).
Odbrana je bila sasvim dobra, osim pomenute lijeve strane, ali popravice se i to vremenom.
Sredina u rombu, sa tri kreatora je bila "krivac" za tri gola..sasvim dobra partija veznjaka.
Napad je napokon "procepio". Mitric je trenutno najbolji bh. napadac lige, i nastavio je golgetersku seriju iz lige, Keranovic je nastavio seriju od jucer (dva gola u ligi), Rahmanovic se nazalost povrijedio...
I dalje smo u igri za plasman :)))
ba Hulk
Çaylak
Kayıtlı2013-04-06
ba Tvrtko Milović >> pazartesi kasım 10 - 16:42
Zašto moj Blažo Paljić nije reprezentativni golman? Pitanje za nadležne
ba Tvrtko Milović
Kullanıcı
Kayıtlı2013-03-06
ba Hulk >> pazartesi kasım 10 - 18:43
Pa smatram da su dva golmana dovoljna za reprezentaciju, prvi i rezervni (posto su povrede u igrici svedene na minimum, a promijenice se i to sljedece sezone, male su sanse da se povrijedi prvi).
E sad, nepredvidljivi Odabasic je ispao odmah, za mjesto prvog golmana je bilo izmedju Ratkova i Paljica. Iskusniji je Ratkov, ima vecu ocjenu u blokiranju (istina manju u brzini, ali mi je bitniji skil u blokiranju), pa sam njega izabrao.
Rezervni golman je neko ko je mladji i koji ce uskoro da brani za reprezentaciju (Omelic je trenutno na spisku i njega sam zvao). Paljica da zovem da igra prijateljske nema smisla, ako vec ima neko mladji da brani i da stice iskustvo...
ba Hulk
Çaylak
Kayıtlı2013-04-06
ba Tvrtko Milović >> pazartesi kasım 10 - 23:39
Hmm, hvala na odgovoru, iako ne zadovoljava. Paljić je ukupno bolji, a razlika u blokingu je zanemariva s obzirom na razliku u brzini. Ne pratim nešto reprezentaciju, ali da je igrao koju rep. utakmicu, koje je Ratkov igrao, stigao bi ga bez problema.
ba Tvrtko Milović
Kullanıcı
Kayıtlı2013-03-06
ba Hulk >> salı kasım 11 - 12:56
Ukupno su jednaki (5.95 u zvijezdicama). Medjutim dva treninga manje u blokiranju ima Paljic, sto nije malo poena (ne znam koliko treba Paljicu da digne skil u blokiranju za jedan trening, ali pretpostavljam da se radi o cifri preko 10k poena), i ne bi stigao Ratkova da je igrao ove cetiri utakmice (4x600=2400), tako da ne stoji prica da bi ga stigao.
Drugo, Paljic je za jednu loptu bolji u brzini od Ratkova, sto Ratkov teoretski moze za 1500 poena i 12 dana da ga stigne (tako da se i ne osjeti na treningu blokiranja, 1500 poena je tri utakmice), ali ne znam jel njegov trener planira trening (cisto sumnjam, ali i ova brzina preko 4 je sasvim ok).
ba Hulk
Çaylak
Kayıtlı2013-04-06
ba Tvrtko Milović >> salı kasım 11 - 13:59
Haj dobro... Paljić se neće ljutiti pošto se radi o virtualnom biću, a meni i nije toliko bitno

Žrtvovat ćemo se za Bosnu i Hercegovinu! Samo da napomenem: Paljić nikad ne bi primio onako levatske golove ko protiv Belgije... ;)
ba Tvrtko Milović
Kullanıcı
Kayıtlı2013-03-06
ba Hulk >> salı kasım 11 - 19:34
Nije do golmana bilo, nego do lijevog beka :D On je ispao dva puta...
ba Hulk
Çaylak
Kayıtlı2013-04-06
ba Haris >> cuma kasım 14 - 16:01
Paljić je žrtva montiranog procesa! .. i majorizacije! :P
ba Haris
Kullanıcı
Kayıtlı2013-02-08
ba Hulk >> cuma kasım 14 - 17:40
U dogledno vrijeme ce ih Omelic obojicu prestici :D

Evo izasao je novi skraceni spisak..ako neko ima neku zamjerku na postojeci sastav, neki prijedlog i sl. neka napise. Mislim da cu jedino Zorica izbaciti a Buntica ubaciti (kreator je, mladji, i puuuno vise iskusniji).
ba Hulk
Çaylak
Kayıtlı2013-04-06
ba muky >> perşembe ocak 22 - 16:51
Forum zamro otkako nam odoše Hulk i 1312!

Ima li neko pretenzije da vodi repku ili bilo kakav plan u vezi toga?
ba muky
Kullanıcı
Kayıtlı2013-02-09
ba Trappatonni >> cuma Şubat 6 - 13:32
Cestitke za novog izbornika i sve najbolje ubuduce...
ba Trappatonni
Kullanıcı
Kayıtlı2013-04-28
ba Sir MB >> pazartesi haziran 22 - 10:44
Nek smo i mi jednu pobjedili nakon 4 utakmice. Još da slovačka klekne i dobro i jest.
ba Sir MB
Çaylak
Kayıtlı2013-02-22
ba Sir MB >> pazartesi haziran 22 - 12:06
Koštale nas 3 izmjene na poluvremenu. Ništa od EP.
ba Sir MB
Çaylak
Kayıtlı2013-02-22
ba Sir MB >> pazartesi temmuz 6 - 15:42
Pobjeda protiv Estonije, fino.
ba Sir MB
Çaylak
Kayıtlı2013-02-22