Polonya ligi sezon 67

Forum: Ligler rss-feed

Takımların son durumları ve ligler hakkında konuşabileceğiniz forum.

Geri git

[Sezon VIII] Ogólna dyskusja (261)

pl Anomander >> pazar Şubat 2 - 21:26, Düzenlendi pazar Şubat 2 - 21:26
Ostatni kibice opuścili już stadiony, na których rozegrały się barażowe spotkania i znamy już wszystkie drużyny, które w następnym sezonie będą walczyć w najwyższej klasie ligowej.

Do pierwszej ligi awansowali:

- Cuprum Lubin
- FC Siemowo

Z pierwszej ligi spadli:

- Nieprzewidywalni Poznan
- PKS Obra Kościan 1912

Okienko transferowe trwa, a już jutro poznamy terminarz spotkań. Jakie macie plany na ten sezon? Kto tym razem zdobędzie mistrza, a kto będzie mieć trudności z utrzymaniem się w najwyższej klasie rozgrywek?
pl Anomander
Kullanıcı
Kayıtlı2013-03-05
pl EGS >> pazartesi Şubat 3 - 07:06
moj cel to awans do pucharow. faworyt. to Kraken a do spadku to bedzie ciasno.
pl EGS
Kullanıcı
Kayıtlı2013-02-05
pl Nurek >> pazartesi Şubat 3 - 08:24
Poczekam na ranking Tomplusa i Wam napiszę czego oczekuję po swojej drużynie w tym sezonie ;) Pewnie wypadnie mi środek tabeli.

Ogólnie to się chyba niewiele zmieni. Może beniaminkowie coś namieszają, a może nie? Do spadku obstawiłbym TheBeściaków. Problemy powinien mieć Torun, ale ta drużyna jakoś "nie chce" przegrywać mimo nie najsilniejszego składu.
pl Nurek
Kullanıcı
Kayıtlı2013-02-05
pl KS Nurki
pl Azmo >> pazartesi Şubat 3 - 10:41
Ja jako beniaminek cel mam jeden, utrzymać się.
pl Azmo
Çaylak
Kayıtlı2013-05-11
pl zmarek >> pazartesi Şubat 3 - 14:17
Mam już gotowy skład na przyszły sezon, teraz jeszcze będę chciał sprzedać 2 zawodników i ewentualnie może kupię jakiegoś juniora. Na transfery wydałem sporo, ale jestem zadowolony, bo 3 graczy od razu wskoczy do pierwszego składu. Celuję znów w 5 miejsce, które gwarantuje grę w pucharach.

Na mistrza typuję Kraken, chyba tylko Wojskowi mogą im zagrozić. No i oczywiście też czekam na ranking Tomplusa ;)
pl zmarek
Çaylak
Kayıtlı2013-02-09
pl Atluck >> pazartesi Şubat 3 - 15:02
Ja jeszcze planuje 2 graczy dokupić, którzy mam nadzieję pozwolą na spokojne utrzymanie, a kasę zarobioną w sezonie zainwestować w rozwój zaplecza bo wciąż odstaję od wiekszości stawki i tu i nawet w niższych ligach
pl Atluck
Kullanıcı
Kayıtlı2013-05-29
pl Kot Harold
pl Wojtas >> pazartesi Şubat 3 - 15:49
Ze względu na baraże nie udało mi się skompletować kadry, myślę nad wzmocnieniem na prawym skrzydle, ale pieniędzy brakuje w kasie, przydałoby się sprzedać jeszcze paru grajków, ale nikt prócz botów nie chce ich kupić, a ci jak wiadomo oferują śmieszne stawki.
Cel na ten sezon: spokojne utrzymanie, być może włączenie się do walki o górna połówkę tabeli.
pl Wojtas
Çaylak
Kayıtlı2013-01-16
pl Sidney68 >> pazartesi Şubat 3 - 21:12
A ja przewrotnie BOT'om nie sprzedaję bo dają 3 razy mniej niż ja chcę. Dla zainteresowanych jest już czynne forum w mojej nowej lidze-3.2
pl Sidney68
Kullanıcı
Kayıtlı2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Anomander >> salı Şubat 4 - 09:19
Tak z ciekawości, czy ktoś buduje w tej chwili 6 poziom stadionu?
pl Anomander
Kullanıcı
Kayıtlı2013-03-05
pl Tomplus >> salı Şubat 4 - 09:53
tylko KS Nurki na razie mają 6lv stadionu w Polsce, więc zawsze ktoś musi być kolejny.
pl Tomplus
Kullanıcı
Kayıtlı2013-02-08
pl Sarmacja Będzin
pl EGS >> salı Şubat 4 - 09:55
ja buduje, ale dopiero za 9 dni bedzie gotowy.
pl EGS
Kullanıcı
Kayıtlı2013-02-05
pl Anomander >> salı Şubat 4 - 10:00
Pytam, ponieważ miałem farta z terminarzem i pierwsze dwa mecze u siebie gram z Szombierkami i Nurkami, więc akurat uda mi się spełnić wymagania widowni.

Czyli na 9 sezon przynajmniej 2 nowe stadiony tego poziomu będą gotowe :)
pl Anomander
Kullanıcı
Kayıtlı2013-03-05
pl Azmo >> salı Şubat 4 - 11:12
Plan minimum na to okienko zrobiony. Każda formacja doczekała sie poważnego wzmocnienia.
pl Azmo
Çaylak
Kayıtlı2013-05-11
pl Nurek >> salı Şubat 4 - 13:45
O Wy! Będziecie mi "kradli" mecze towarzyskie naszej kadry! ;)

Niestety nie odskoczę Wam na poziom siódmy ze stadionem. Vincent ma taką popularność, jaką ja może będę miał za dwa sezony, a i jemu nie udaje się zawsze uzbierać 16 tys. na stadionie (czyli frekwencyjne minimum). Pewnie jeszcze ze trzy sezony miną zanim mi się uda uzbierać odpowiednią frekwencję, więc budujcie stadiony, poprawiajcie swoją popularność, a może uda mi się szybciej :)
pl Nurek
Kullanıcı
Kayıtlı2013-02-05
pl KS Nurki
pl Nurek >> salı Şubat 4 - 13:53
Teraz sprawdziłem Vincenta i widzę, że rozbudował stadion, tak więc za jakieś dwa sezony pewnie się uda rozbudować na lvl 7.
pl Nurek
Kullanıcı
Kayıtlı2013-02-05
pl KS Nurki