Giải vô địch quốc gia Bulgaria mùa 5 [2]

Diễn đàn: Diễn đàn giải đấu rss-feed

Thảo luận về giải đấu hiện tại, ai sẽ là ứng cử viên cho chức vô địch mùa giải này? Ai sẽ thăng/xuống hạng, bạn có thành công tại giải thi đấu?

Trở lại mục lục diễn đàn

Втора лига - впечатления и очаквания (232)

bg dvanaise >> thứ sáu tháng 11 30 - 13:49

Вече и моя резултат е ясен. Приемам че Меден Рудник е на първо място заради много стабилната игра на отбора му през целия сезон. Приемам че най-силния ми защитник е контузен и имам двама наказани основни играчи, обаче има нещо което не ми се връзва в този конкретен мач. Няма как да сменя защитник с нападател и да играе като защитник. Първо такава смяна не съм давал да се прави и второ няма как да пусна нападател да играе като защитник. В това просто липсва всякаква логика

bg dvanaise
Người dùng
Đăng ký2016-12-16
bg Никола Пашов >> thứ sáu tháng 11 30 - 13:59, Đã sửa thứ sáu tháng 11 30 - 14:02

Може пак да е бъг заради местенето на сървъра

bg Никола Пашов
Người dùng
Đăng ký2017-05-03
bg Lions
bg Aleks Hadzhiev >> thứ sáu tháng 11 30 - 17:17

Аз пък лично съм изумен,че в момента заемам това място в класирането с оглед на това как слабо започнаха сезона моите играчи.Явно в последствие нещо се разиграха и стана каквото стана.

bg Aleks Hadzhiev
Người dùng
Đăng ký2017-06-17
bg AIK Fotboll Stockholm
bg Никола Пашов >> thứ sáu tháng 11 30 - 17:21

Успех срещу Велбъжд. 

bg Никола Пашов
Người dùng
Đăng ký2017-05-03
bg Lions
bg Aleks Hadzhiev >> thứ sáu tháng 11 30 - 18:12

Благодаря.Ще ми е нужен,за да мога да се кача на 3-тото място.Но и да не стане пак няма от какво да се оплача общо взето с оглед на това ,че очаквах по-лошо да е всичко.

bg Aleks Hadzhiev
Người dùng
Đăng ký2017-06-17
bg AIK Fotboll Stockholm
bg dvanaise >> thứ sáu tháng 11 30 - 20:16

Честито на всички който са доволни от класирането си, на останалите мога да кажа "Ами стегнете се малко де". За мен мога да кажа че постигнах повече отколкото очаквах. Надявах се да не позная прогнозата си и да влезна в петицата, но втора позиция е повече от очакванията ми. Иначе от прогнозите които направихме в началото на сезона за крайното класиране, Никола Пашов е познал най-много от отборите - цели 4. Честито! Печелиш морална печалба.

Повечето сме познали 3 отбора, като Миньоро е отбора който повечето сме включили в петицата, но той не влезна.

Следват плейофите. От първа лига ще участват Локото и Фортресс. Сериозни отбори са това, не ги гледайте че са на плейофи. Но за тях ще мислят отборите които преборят преките си конкуренти от четворката. Чепинец отпадат директно, но с този отбор вероятно ще са в петицата следващия сезон. Не знам какви са плановете на мениджъра им обаче

Алекс Хаджиев понеже си най-активен от останалите отбори от четворката си пожелавам да не играя плейоф срещу теб :)

bg dvanaise
Người dùng
Đăng ký2016-12-16
bg Никола Пашов >> thứ sáu tháng 11 30 - 21:13, Đã sửa thứ sáu tháng 11 30 - 21:15

Дали съм доволен, не съм ли доволен...по-скоро не. Мисля, че можех да се класирам по-напред и да взема повече победи срещу тимовете от 5-цата. Тя самата не ми беше фикс идея. Аз си изграждам клуба постепенно и гледам по-скоро в дългосрочен план. В един момент се надявам да имам по-сериозни успехи. Между другото си бях забравил  прогнозата хаха. За една бройка и Фортуна Силистра да остане извън борда. 

bg Никола Пашов
Người dùng
Đăng ký2017-05-03
bg Lions
bg Aleks Hadzhiev >> thứ sáu tháng 11 30 - 22:32

Ами оттук нататък в плейофите квото сабя покаже дето се вика.laughing И да dvanaise братле и аз се моля на същото,защото като нищо ще ме опукаш.Срещу теб играя трудно и не те искам за съперник точно в плейофите.Иначе е удоволствие да има мачове между нас ,защото са доста завързани и интересни.Но пак да кажа не те искам за съперник тук на плейофите.laughing

bg Aleks Hadzhiev
Người dùng
Đăng ký2017-06-17
bg AIK Fotboll Stockholm
bg Никола Пашов >> thứ bảy tháng 12 1 - 11:31

Прогнози за плейофите? 

bg Никола Пашов
Người dùng
Đăng ký2017-05-03
bg Lions
bg Aleks Hadzhiev >> thứ bảy tháng 12 1 - 12:28

Ами така като гледам аз съм обречен и ми се струва ,че Ботев преспокойно ще си влезне в Лига 1. laughing

bg Aleks Hadzhiev
Người dùng
Đăng ký2017-06-17
bg AIK Fotboll Stockholm
bg Mika >> thứ bảy tháng 12 1 - 15:26

Един типаж активно създава мултита :) вече надхвърли бройката от 30, веднъж му баннахме всички акаунти без изключение, а сега гледам пак е почнал :)

Поне да пише съобщение, че иска да играе и да му оставим един ... :)

bg Mika
Quản trị cộng đồng
Đăng ký2013-03-03
bg FC Blacksea Sharks
bg TODOR >> thứ bảy tháng 12 1 - 16:10

пиши му на лично съобщение

bg TODOR
Người dùng
Đăng ký2018-08-29
bg FC Babaduca
bg Никола Пашов >> thứ bảy tháng 12 1 - 17:00

Този с Авалон? Фенът на Крал Артур? 

bg Никола Пашов
Người dùng
Đăng ký2017-05-03
bg Lions
bg dvanaise >> thứ bảy tháng 12 1 - 21:26

Mika той може да не иска да играе, а само да ти намира работа :)

Алекс Хаджиев мениджъра на Велбъжд твърди че ще разпродава отбора. Въобще не виждам за какво му е да се бори да се качва в първа. Аз ако съм на него не бих те спъвал на плейофите, но ти направи всичко възможно да го победиш.

А аз въобще няма да се кача преспокойно, първо трябва да прекъсна серията от поредни загуби. За всеки мач трябва да мисля как да попълня празните позиции, все едно всеки мач го играя с различен отбор. В последния мач имах два жълти картона, познай колко наказани имам за утре - да, и двамата

Надявам се Никола Пашов да направи прогнози за плейофите и да ме пише че се качвам, досега ги познава нещата :)

bg dvanaise
Người dùng
Đăng ký2016-12-16
bg Mika >> chủ nhật tháng 12 2 - 02:44, Đã sửa chủ nhật tháng 12 2 - 02:45

На лично вече съм се примирил, че няма смисъл ... пробвах веднъж, няма да цитирам имена, но в крайна сметка аз излязох лошия и едва ли не ако не беше си "признал" нямаше да го хвана ... (не е като да не съм му цитирал всичките отбори... ). Ако имат някакъв проблем - пишат към support и там ще се разправяме.

И да - въпросният с над 30 акаунта е фен на Крал Артур :) 

bg Mika
Quản trị cộng đồng
Đăng ký2013-03-03
bg FC Blacksea Sharks