Честито на всички който са доволни от класирането си, на останалите мога да кажа "Ами стегнете се малко де". За мен мога да кажа че постигнах повече отколкото очаквах. Надявах се да не позная прогнозата си и да влезна в петицата, но втора позиция е повече от очакванията ми. Иначе от прогнозите които направихме в началото на сезона за крайното класиране, Никола Пашов е познал най-много от отборите - цели 4. Честито! Печелиш морална печалба.
Повечето сме познали 3 отбора, като Миньоро е отбора който повечето сме включили в петицата, но той не влезна.
Следват плейофите. От първа лига ще участват Локото и Фортресс. Сериозни отбори са това, не ги гледайте че са на плейофи. Но за тях ще мислят отборите които преборят преките си конкуренти от четворката. Чепинец отпадат директно, но с този отбор вероятно ще са в петицата следващия сезон. Не знам какви са плановете на мениджъра им обаче
Алекс Хаджиев понеже си най-активен от останалите отбори от четворката си пожелавам да не играя плейоф срещу теб :)