Giải vô địch quốc gia Estonia mùa 75

Diễn đàn: Diễn đàn giải đấu rss-feed

Thảo luận về giải đấu hiện tại, ai sẽ là ứng cử viên cho chức vô địch mùa giải này? Ai sẽ thăng/xuống hạng, bạn có thành công tại giải thi đấu?

Trở lại mục lục diễn đàn

H50 (85)

ee Balthazor >> thứ ba tháng 3 10 - 19:24

Nüüd said teada, mis tunne on Kohtla-Järve #3 robotist manageril terve hooaja olnud. Imestasingi, et kuidas peab vastu buss, mille üks äär on nõrgem tavalisest ning teisel poolajal on vaat et aktiivsem pool.

ee Balthazor
Người dùng
Đăng ký2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee plarts >> thứ ba tháng 3 10 - 19:31

Taavi

äkki unustasid "save" vajutada kui mehed kohale sättisid :D

ma olen endal mitu mängu nii peesse keeranud ;)

ee plarts
Người dùng
Đăng ký2013-02-21
ee FC Veenus
ee Taavi >> thứ ba tháng 3 10 - 20:56

@plarts , siis poleks noorukidki platsile tulnud ju :D

ee Taavi
Quản trị cộng đồng
Đăng ký2014-01-17
ee FC Pusa
ee plarts >> thứ ba tháng 3 10 - 21:07

ok

ei vaidle :D

mul vähe teistsugune harjumus - panen mehed paika ja siis vaatan et mida vahetada

... ja nii on mul mitu mängu pekki läinud :D

ee plarts
Người dùng
Đăng ký2013-02-21
ee FC Veenus
ee onuelver >> thứ tư tháng 3 11 - 17:19

Ja kogu selle jama pärast ei saanud Antoshin platsile sest oli tingimus et teisel poolajal kaotusseisus tuleb. 

ee onuelver
Người dùng
Đăng ký2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Balthazor >> thứ năm tháng 3 12 - 05:12

Nüüd on siis klubi arvel vaid 5 miljonit :D aga 2 kuu pärast ka adekvaatsed treeningtingimused.

ee Balthazor
Người dùng
Đăng ký2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> thứ năm tháng 3 12 - 21:44

Sul oleks vaja täiendusi kui tahad järgmine hooaeg ka 8. kohta veel hoida. Allakäik eelmise hooajaga võrreldes on tuntav kuigi põhimehi sa ei müünud.

ee onuelver
Người dùng
Đăng ký2014-09-02
ee Balthazor >> thứ bảy tháng 3 14 - 07:59

Kõigepealt tuleb mõni müüa, et hooaega mitte sügaval punases ja sundlammutusega alustada, mul läks pea kogu revenüü päeva kuludeks ära, 2 pankamüüdavaga hoian ehk seisu nullis ära.

ee Balthazor
Người dùng
Đăng ký2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> thứ bảy tháng 3 14 - 08:50

Mis ma sain tõesti tänavu kõigilt vähemalt 1 punkti kätte või? 

ee onuelver
Người dùng
Đăng ký2014-09-02
ee Balthazor >> thứ bảy tháng 3 14 - 18:28

See näitabki, et oled jõudnud õigesse liigasse. Kui selle ning järgmise hooaja oled edukalt läbinud, võib sul tulla pisut muretum periood, kus liigas püsimine peaks kergem olema. Sul reeglina on kriitilisem hetk olnud teine hooaeg liigas.  

Ise pean homme alustama müügirallisid mõlema klubiga. Duubel läheb vanuritest üsna puhtaks, põhis pean ka mitu mängijat müüma, et mitte punasesse sattuda ja siis ehk mingi parem mängija näiteks keskväljale toeks leida. Bagdasarov ei tassi enam ja Dill veel. Pole välistatud, et 36. järjestikust Meistriliiga hooaega ei tulegi, kui Chargers oma meeskonna toimima saab. Mõtlesin omal ajal, et kui staadion valmis saab, hakkan rahas suplema, ent praegu kummitab hoopis klubi ajaloo suurim võlg ja kasinaim punktisumma, mida klubi on kõrgliigas kunagi kogunud. Vaid päris esimesel hooajal teises liigas viimaseks jäädes saadi veel 2 punkti vähem. 

ee Balthazor
Người dùng
Đăng ký2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> thứ hai tháng 3 16 - 15:55

Kupikarud on ehk isegi ohtlikum vastane playofis kui Käkerdis oleks olnud. Minu omad on harjunud bussi parkima(ja sedagi mitte alati edukalt) aga mitte väravaid lööma. Seda oleks aga just vaja nende värkut arvestades.

ee onuelver
Người dùng
Đăng ký2014-09-02
ee Balthazor >> thứ ba tháng 3 17 - 08:09

Ainus trump on tal bosnialasest poolik, teine poolik on Kuusega ja ründaja su hiinlasega samal tasemel. Teised su ründajad on tema teistest kindlalt paremad, kaitsepoolel on vahe veel suurem. Miski 5-2 ei tohiks olla probleem, kui sa just bussi parkima ei lähe.

ee Balthazor
Người dùng
Đăng ký2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee EIZ >> thứ ba tháng 3 17 - 19:13, Đã sửa thứ ba tháng 3 17 - 19:15

pagan, ära nüüd kõike saladusi ka välja räägi! :/

kardan et tänavu jääb see amps veel suureks ja targem oleks allpool veel natuke veeta, aga sellessuhtes meelega midagi andma ei hakka. võidan, siis tulen ja kannatan - kaotan, siis pole ka midagi lahti.

ee EIZ
Ma mới
Đăng ký2013-11-16
ee onuelver >> thứ tư tháng 3 18 - 05:17

Kusjuures pole leidnud asetust millega oleksin favoriit. 

ee onuelver
Người dùng
Đăng ký2014-09-02