Giải vô địch quốc gia Estonia mùa 82 [2]

Diễn đàn: Diễn đàn giải đấu rss-feed

Thảo luận về giải đấu hiện tại, ai sẽ là ứng cử viên cho chức vô địch mùa giải này? Ai sẽ thăng/xuống hạng, bạn có thành công tại giải thi đấu?

Trở lại mục lục diễn đàn

Hooaeg 17 (88)

ee Taavi >> thứ sáu tháng 6 12 - 23:10
Tiim on nõrk lihtsalt veel , playmakerit ka pole
ee Taavi
Quản trị cộng đồng
Đăng ký2014-01-17
ee FC Pusa
ee onuelver >> thứ bảy tháng 6 13 - 07:47
Ma ei usu et ainult oma noortega mässates tippu jõuaks Eestis. Kui just pole TC10/YC10 siis jääd tõenäoselt oma noortega siiasamma teise ja kolmanda vahet pendeldama. Torni ja Puujalad püüavad oma noorte pealt edu saavutada ning kunagi oli kuuldavasti veel paar sellist kes aga loobusid kui enam konkurentsis polnud. Enamusel on ju paremad TC/YC mis tähendab et nad saavad paremaid noori ja nad treenivad ka kiiremini. Ise proovin segu omadest ja sisseostetutest ehk kehvemad noored müüki ja sisse ostan paremaid kui mina saan oma noortekast. 2 oma kasvandikku on nüüd viimastes mängudes end näidanud ja koos mõne väravagi nikerdand, muidu on ikka nad müüki läinud ja bottidelt pappi meelitanud.
Arvestades et su koosseis on siin liigas ehk kõige nõrgem on sul seni täitsa hästi ju läinud. Kõiki pealtnäha võidetavaid mänge ei võida keegi kui just mäekõrguselt üle pole. Ma saan tänavu uhkustada juba kahe viigiga endast palju tugevama FC Torni üle kuid samas olen ka bottidele punkte kaotanud.
ee onuelver
Người dùng
Đăng ký2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee tonis >> thứ bảy tháng 6 13 - 08:09
Krt healinguga jääb 20min puudu, et värku täna mängida saaks. Mis seal ikka, tuleb hooaja suurim kaotus vastu võtta. Eile juba sai 0-3 näol märk maha pandud, täna arvatavasti alla 5 ei jää.
ee tonis
Người dùng
Đăng ký2015-02-22
ee Balthazor >> thứ bảy tháng 6 13 - 11:31
Kaks meeskonda oli siin jah, kes päris pikalt üritasid saada hakkama ainult oma kasvandikega: üks oli Pärnulona eellane FC Viljandi, kelle ainus ost oligi vist Seidenfaden või ostis ühe veel kunagi. Olles üks esimesi liitunuid, suutis ta Meistrikas 8 hooaega vastu pidada, kui alati oli seal ka mõni bot. Vaid korra trehvas ta kõrgemale kui 8. koht ning kui tuli esimene botivaba hooaeg, lõpetas kindlal viimasel kohal ning järgmisel hooajal pudenes teisestki liigast, tol hooajal tüüp ka loobus. Mida ta müügist saadud rahaga tegi, ei tea, sest kui olin pool aastat mänginud, püüdsin ta ehitistega juba kinni. Pluss tema treenitud frankensteinid.
Teine omadega jännanud meeskond oli Randvere Ässad, praegune Blue Lion, kes ka ühel hetkel ei pidanud altpoolt tulijate survele vastu, kukkus teise liigasse ja loobus. Klubi saatus oli sarnane FC Viljandile, kuid veidi asisema koosseisu tõttu leidis kiiremini uue omaniku, kes tegi suurpuhastuse, ostis sisse rea noori ning on nüüd ka ülemist taset nuhutamas.
Puujalad ikka ostavad aeg-ajalt talendikamaid sisse ning Tornilgi on sisseoste, kuid oma kasvandike osakaal on neil suht suur küll. Ma ei kujuta ennast küll ette oma praeguste noorte toel konkurentsis püsimas, nad ei küündiks kuidagi mul põhikoosseisu. Praegu põhisse mahtujaist Loo oli ikkagi supertalent, Galiyev ja Paju on vaid varumehed ning kardetavasti ei murra end püsivalt põhisse mitte kunagi.
ee Balthazor
Người dùng
Đăng ký2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee tonis >> thứ bảy tháng 6 13 - 11:50
Mida nalja 3,90 väravavahiga nulli mäng ning isegi ründajad suutsid oma ära teha :D
ee tonis
Người dùng
Đăng ký2015-02-22
ee onuelver >> thứ bảy tháng 6 13 - 18:27
Vast su kaitsjatel oli täna vaim valmis et ei tohi ühtki lööki värku hooleks jätta ning rabelesid seda paremini? Ning FC O kaitseliin on veel noorem ja rohelisem kui minu oma.
ee onuelver
Người dùng
Đăng ký2014-09-02
ee tonis >> chủ nhật tháng 6 14 - 12:15
Mismoodi on võimalik püsima jääda, kui kodus sellised mängud kaotused tulevad... Palju keskmine punktisumma on püsima jäämiseks?
ee tonis
Người dùng
Đăng ký2015-02-22
ee Taavi >> chủ nhật tháng 6 14 - 12:32
Puujalad kellega sa konkureerid on sust ikka peajagu üle :(
ee Taavi
Quản trị cộng đồng
Đăng ký2014-01-17
ee FC Pusa
ee tonis >> chủ nhật tháng 6 14 - 15:11
Mängupildis ei paista kuidagi välja see "peajagu üleolek". Mängueelne analüüs pakkus ka 5/5 võitu, vaevalt "peajagu" üle oleva tiimi vastu selline ennustus tuleb.
ee tonis
Người dùng
Đăng ký2015-02-22
ee Balthazor >> chủ nhật tháng 6 14 - 16:19
On kukutud 42 punktiga ning püsima jäädud 37 punktiga, korra oleksin peaaegu kukkunud 48 punktiga, päästis penaltiseeria pärast 2 viiki.
Analüüside koha pealt võib muidugi üksainus erinevus asja pahupidi pöörata, eriti asümmeetriliste asetuste puhul. Ma ise kah viimasel ajal eksperimenteerin ja püüan kaarte segada, paaris mängus on see vist ka tulu toonud.
Mängupilt võib olla tulemusest jah päris erinev. Mul õnnestus olla näiteks aktiivsem pool Torrese vastu (kes muidu ikka ise armastab domineerida) ja omada rohkem võimalusi, kuid tema hullu AM ja ründajate vastu ei saanud ning tänavu tema vastu ma nullil. No meeskond on tal ka tükk maad kõvem.
Puujalad võiks minu hinnangul kuuluda isegi liigatabeli esimesse poolde, kuid kas taktikaliselt või ülesehituselt tal midagi valesti läheb, et juba pikemat aega yoyo staatuses olnud. Pärnulona on koosseisult liigas siiski kõige nõrgemini mehitatud, vaid FC O on temaga võrreldav suht nõrgema värku ja kaitse tõttu ning vanuse tõttu pean võimalikuks relegatsioonikandidaadiks ikkagi ka Anomaaliat. Mullu suht kindlalt langenud FC Torni peaks olema neist kõigist tugevam. Ning kindlasti ei peaks mängijate tugevuse põhjal Reinhard olema Meistrikas eelviimane, kuid nii need asjad on.
Praegusest hooajast võta maksimum, kui juhtub, et õnnestub püsima jääda, on see boonus, kuid suurem publikuhulk ja staadionilt tulev raha on suurem kui see, mis jääb tulemata TV-revenuest. Vaata üle oma nõrgimad kohad, hangi juurde mõni noor talent ja paari hooaja pärast oled ilmselt tagasi veel konkurentsivõimelisemana.
ee Balthazor
Người dùng
Đăng ký2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee anarch37 >> chủ nhật tháng 6 14 - 16:45
Ma ei saa ise ka pihta,mis kuradit ma pidevalt valesti panen,meeskond ei peaks tegelikult taga p...sses pendeldama...Asi ikka vist vales nimevalikus ja poisid pisut solvunud :(
ee anarch37
Người dùng
Đăng ký2013-05-26
ee kivipea >> thứ hai tháng 6 15 - 10:38
Ma olen suht kindel, et Torni langes taktika tõttu. Üldiselt ei jõua ära oodata, millal kaitsjate ja keskvälja balanss ära muudetakse, see viie kaitsjaga nühkimine on ikka väga ajuvaba ning kui 4-4-2 vastu võit tuleb siis erilist rõõmu see ka ei paku. Mängumootori kiiks võidab, mitte meeskond või manageri oskus.
ee kivipea
Ma mới
Đăng ký2014-05-10
ee onuelver >> thứ hai tháng 6 15 - 11:10
Keskväli on vist suht mõtetu. Piisab kui sul on enamvähem korralik DM ja kindlasti hea AM ning äärtele võib suht suvad vandid panna. Ma pole küll neid flanki nuppe veel katsetanud aga huvi pärast proovin mingi mäng ära sest tabeliseis lubab riskida. Viie kaitsja versioone olen juba katsetanud ning skoorib tõesti paremini kui rombiga. Muidu ma ju võitsin botte ka 1-2 väravaga vaid aga nüüd mul liigas paremuselt teine väravate vahe, no Torni ongi klass omaette seal.
ee onuelver
Người dùng
Đăng ký2014-09-02
ee anarch37 >> thứ hai tháng 6 15 - 15:04
Suht jama jah see puht kaitsel mäng,olen püüdnud rohkem keskväljal domineerida,see ongi mu taktikaline fopaa.Peaks katsetama formatsiooni 8-0-2 ja pikad passid :D
ee anarch37
Người dùng
Đăng ký2013-05-26
ee Balthazor >> thứ hai tháng 6 15 - 15:51
6 kaitsjat enam ei lasta panna, mõnel olnudki 6 kaitsjat, DM ja AM ning 2 ründajat. Aga 5-3-2 pakub ka variatsioone: 2DM+AM, mida siin ka Chargersi taktikana tuntakse, DM+2AM mida meil ka mõned proovivad, samuti DM+LM/RM+AM. Üks reegel, mida mulle kunagi selgitati, on rõhumine oma tugevustele ning seda, kui oluline on korralik playmaker.
Mul kummitab peas üks eriti kreisi formatsioon, mida tahaks kord ka proovida, ehk hooaja lõpul, kui saatus selgem. Too võib lõppeda halvemal juhul täieliku hävinguga.
ee Balthazor
Người dùng
Đăng ký2013-12-01
ee Dünamo Tallinn