Thảo luận về giải đấu hiện tại, ai sẽ là ứng cử viên cho chức vô địch mùa giải này? Ai sẽ thăng/xuống hạng, bạn có thành công tại giải thi đấu?
Trở lại mục lục diễn đàn
Nu ko haskiji izrauj pirmo uzvaru! Pret citās sezonās principiālo pretinieku Krāslavu
Krāslava šosezon uz neko nepretendē, iztirgoju ST uzbrucēju, vienu nesošo pussargu un divus nesošos aizsargus, pieļauju arī izkrišanu...
zaudējumi tikai 10 miljoni sezonā, izskatās man iet labāk, nekā pirms tam izskatījās
Offtopic. Negribas rakties forumos, vai ir jēga futbola skola likt vairak par diviem vienādiem sevišķi svarigi faktoriem? Piemēram talants! Pie apraksta ir skaidrojums par diviem.
Nav jegas liec 2 talantus Plus vēl kautko
OK
nu ko sezona pa druskai sāk griezties, jācer bez traumām un viss būs ok!
Man savā laukumā tik sūdi sanāk Bet nu Kuršiem vātsargs zvērā, un vēl 85 minūtē paspēja ielikt devītniekā un izraut uzvaru.
AsMinox - paldies par uzslavām. Jā vārtsargs ir mans labākais spēlētājs komandā, savulaik no Valentain iegādāju :D
Mums ar smilteni 3 speles pec kaartas. Liigaa u n 2 ar mazu pauzi draudzibas turnira
Nevaru noticēt tik veiksmīgam sezonas sākumam. Ja atskaita pārsteidzošu 0-3 mājās pret Imantu, tad sākums ir izdevies lielisks.
Cik novērots, tad viss nostājas savās vietās no 3. riņķa puses līdz 4. riņka vidum, pirms tam nav jēgas īpaši sapriecāties...
Pašlaik esmu savācis ap 1/3 daļu no tā ko savācu pērn. Pie komandas kura gatavojas paaudžu maiņai ir ok.
THE CLUB sākums katostrafāls, taču padoties neviens negrasās, mērķis paliek nemainīgs, ir reāls un tiks sasniegts - noturēšanās 3. līgā.
Gutta, apsveicu ar pirkumu!! pēc pāris sezonām varēs dabūt 10x xD