RSM >>
thứ bảy tháng 8 29 - 18:55 Fără supărare, dar nu mi se pare că ai o măsură corectă a lucrurilor.
RS e un JOC în care suntem undeva la 100 de oameni din România, cei mai mulţi dintre ei preocupaţi de propria echipă, aşa cum mi se pare şi normal.
Mai mult decât atât, creatorii jocului au avut şi au o atitudine relaxată, presupun că ei văd produsul lor ca pe un JOC, nu ca pe o chestie de viaţă şi de moarte sau cu nu ştiu ce încărcătură socială. Nu suntem aici să educăm "ţăranii", suntem doar pentru a încerca să construim nişte echipe şi să încercăm să câştigăm nişte meciuri.
Regula aia de care "ţin cu dinţi" e o chestie împământenită în jocurile online dintr-un motiv foarte simplu: dacă umplem forumul cu acuze, forumul va deveni o bălăcăreală. Dacă nu mă crezi, întreabă şi alte persoane care au avut ocazia să fie admini pe undeva.
Iar dacă aş fi fost dur, aşa cum zici tu, probabil câţiva dintre voi aţi fi avut microfonul închis. Totuşi, eu am mizat pe capacitatea tuturor de a respira adânc şi de a nu folosi RS pe post de loc de refulări.