Jenom co vyklidím pole tak Shivovi dojde dech? :D Pobyt v druhé lize měl i pozitiva, našetřil jsem skoro tři čtvrtiny na 120k stadion a konečně dostal popularitu přes 3mega... Tým jsem ještě oslabil a nejspíš s tím nekončím, takže se tu ohřeju jen na skok. :)
Ahoj, tak po několika sezonách jsem se rozhodnul na konci sezony rozprodat tým a věnovat se stavbě zázemí . V současné době se již několik sezon motáme v jednom sředoligovém kruhu a není cesty výše a vlastně ani ne níže :D Tak to jen pro info ....
To je škoda, že to tu upadlo úplně. Tak já se s vámi podělím o své nadšení a zároveň zklamání . V sezoně jsem vyhrál a remizoval s vedoucím celkem tabulky, pro který to jsou skoro jediné ztráty, ale stejně jsem až na pátém místě, to je mrzuté .
Ahoj Haglo! Každý bod uhraný proti hráči Shiva je pro nás, obyčejné smrtelníky téměř roven zázraku. :) Ale první šestice hráčů je čím dál vyrovnanější a já věřím, že pokud si navzájem půjdem po krku, jednou možná vybojujeme i účast v pohárech. ;) Chce to nicméně čas...