愛沙尼亞聯賽 第 40 賽季

論壇: 聯賽論壇 rss-feed

討論你們聯賽的事宜:誰最有機會贏得這聯賽的第一?誰會升級或者降級,大家在盃賽怎麼樣?

返回到論壇目錄

H58 (81)

ee Balthazor >> 週日 四月 11 - 10:54

Me Torresega kunagi üritasime mängu Soccerneti portaalis promoda, aga eestlane ei viitsi üldiselt nii intensiivse asjaga tegelema. Vist üheainsa liikme saime lühikeseks ajaks meelitatud, aga ta ei viitsinud kuud aegagi aktiivne olla, samas on ta aastaid Hattricki mänginud. Samuti mu kunagine õpilane, kes mind häti juurde vedas, ütles kohe, et tema ei viitsiks kindlasti tegeleda mänguga, mis vajab nii tihedat tegelemist. 

Kusjuures mina olen endiselt nuputelefoni-inime :D

ee Balthazor
經理
註冊於2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> 週日 四月 11 - 21:49

Peab oma puujalad ikka välja vahetama. 

ee onuelver
經理
註冊於2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Balthazor >> 週一 四月 12 - 16:52

Selles mõttes tõesti, et oled hetkel ainus ML klubi, kel pole vähemalt 18* ründajat. Siit kummitab jälle see, et FA2 pealt vajaksid sellise kasvatamiseks supermaterjali, mille ostmine noorelt lükkab sul mis tahes akadeemia mitu hooaega edasi.

ee Balthazor
經理
註冊於2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> 週二 四月 13 - 17:13

Ning eilse teema jätkuks: ma pole leidnud eriti klubisid, kel kõva YA ja nõrga FA juures oleks tuumik oma kasvandikest. Veel üks näide hiljutine Leedu tippklubi Melioracija, kes hetkel päästmas mu Klavani elu panga hakklihamasina käest: tal kogu rivistus 30+, müüb pea kõik oma noored koheselt maha ning u21 sats peamiselt farmib sõnnikut rahaks. Lisaks võitleb tõsiselt püsimajäämise eest. 2+4 valemiga saab ühest kunagisest noorteklubist aga sarnane "surnuaed". Veelkorra: kõigepealt tee 3+3, et ka oma noortest asja saaks ning siis võid ühel hetkel ehk 3+4 peale minna: saab asja nii oma noortest kui sisseostetutest. FA2-ga sa Eesti tasemel lihtsalt ei suuda noori üles kasvatada ilma arvestatava tasemekaotuseta. 

ee Balthazor
經理
註冊於2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Kaarel >> 週三 四月 14 - 08:33

Euroopa liigas võitsin alagrupi enne viimast vooru. Alguses oli täitsa jahmatav, sest teised tiimid on paberil (tärnide poolest) justkui kõvemad. Vaatasin aga täpsemalt ning sain aru et polegi nad nii tugevad. 
Näiteks poolikutel on kõvasti taktikat ja taklamist antud, mis viib väärtuse kõrgemaks, aga sisu nii palju ei anna.

ee Kaarel
經理
註冊於2013-12-25
ee Anonüümsed Alkohoolikud
ee Balthazor >> 週三 四月 14 - 09:11

Veel 80 miljonit ning saan FA4 ehitada. Tuleb vaid veel kedagi müüa, mis küll rivistuse paariks hooajaks hõredamaks jätab, aga seda rohkem noorematele juurde annab.

ee Balthazor
經理
註冊於2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> 週三 四月 14 - 13:23

Kui nüüd täna ka mäng ära käkitakse siis löön pea kõik põhimehed müüki ja lähen paariks hooajaks vähemalt teise liigasse. Kui ka müük pole väga edukas saab see hooaja lõpus edasi viidud. 

ee onuelver
經理
註冊於2014-09-02
ee Taavi >> 週三 四月 14 - 15:34

Liiga hea et Euroliigasse pääseda, liiga halb et CLis poolfinaaligi saada :D raske elu nii , saada aint mingi 4-5 kodumängu CLis

ee Taavi
社區管理員
註冊於2014-01-17
ee FC Pusa
ee plarts >> 週五 四月 16 - 17:29

Euros 4 meeskonda edasi 2 CL ja 2 EL

edu kõigile ;)

ee plarts
經理
註冊於2013-02-21
ee FC Veenus
ee Taavi >> 週五 四月 16 - 20:19

Paar edasipääsu võiks ju olla

ee Taavi
社區管理員
註冊於2014-01-17
ee FC Pusa
ee onuelver >> 週六 四月 17 - 04:09

Uue ründaja juurdeost on olnud suht mõtetu aga ikka loodad et teeb paremaks. Enam ei suuda peale Anarchi kellelegi väravaid lüüa ning küll temalegi jõuab veel kaotada ja kuivalt. Mingit lähenemist ülejäänud liigaosale ei saagi selle surnuaiaga olla. 

ee onuelver
經理
註冊於2014-09-02
ee Balthazor >> 週六 四月 17 - 12:47

Katsu olla kannatlik siin liigas ja balansseerida, kuni FA3-ga asi korras. Enne pole sul mõtet uut noort põlvkonda sisse osta, nad kaotavad FA2-ga võrreldes teiste ML klubidega liiga palju. Odavate vanurite toel siin püsides teenid piletitulu aga tükk maad rohkem kui teises liigas bottide vastu tühjal staadionil.

ee Balthazor
經理
註冊於2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> 週日 四月 18 - 05:16

Mitut asja korraga on raske saada lihtsalt. FA3 jaoks pean ka mõne mehe ära müüma aga siis ei saa ma ülejäänud 8 vastu punktigi ja küsimus on et kas edestan üldse Anarchi või Chargersit väravate vahega. Nagunii pole siis ka raha kedagi osta seepärast ongi mõttekam teise liigasse minna mõneks hooajaks. Minu mäletamist mööda tuli ka bottidega mingijagu rahvast. Põhikoosseis maha ning kui üle jääb pappi akadeemiast siis mõni noor talent ka sisse osta. Mingi ekstrasitt tõmme väravasse ning pole ülessetulekut karta. Kui hooaja pärast akadeemia valmis saavad juba paremat trenni. Siis veel paar talenti sisse ja vaikselt tuleb. Praeguste hulgas pole mul ju kedagi õieti meistriliiga tasemel.

ee onuelver
經理
註冊於2014-09-02
ee Taavi >> 週日 四月 18 - 07:34

Oli vaja CLis 91.minutil sisse lasta üks , nüüd suht raske

ee Taavi
社區管理員
註冊於2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> 週日 四月 18 - 14:11

Imelik, viimastel päevadel on järsku hakanud tulema vigastusi rohkem kui varem mitme hooaja peale kokku, kõik pealegi nii kümnekonna päevased ikka. 

ee Balthazor
經理
註冊於2013-12-01
ee Dünamo Tallinn