波蘭聯賽 第 61 賽季 [2]

論壇: 聯賽論壇 rss-feed

討論你們聯賽的事宜:誰最有機會贏得這聯賽的第一?誰會升級或者降級,大家在盃賽怎麼樣?

返回到論壇目錄

[Sezon V] Ogólna dyskusja (114)

pl WZL >> 週二 十月 8 - 20:45
tak patrze na wasze sklady to nie wiem co juvenia robi na 2 miejscu :D
pl WZL
經理
註冊於2013-03-04
pl Atluck >> 週三 十月 9 - 08:46
Tak silne czy tak slabe :D?
pl Atluck
經理
註冊於2013-05-29
pl Kot Harold
pl Trxior >> 週三 十月 9 - 12:26
Zostało już 6 kolejek do końca sezonu i znów zaczynam tracić. Jutro bardzo ważny mecz, jeden z dwóch które muszę wygrać, żeby się utrzymać. W meczach z Kotem Haroldem i Juvenią chyba jestem bez szans i nie wiem czy uda mi się wyrwać im punkty jak we wcześniejszych meczach. Emocje pewnie będą do ostatniej kolejki, bo dużo drużyn musi jeszcze walczyć o tą 2 ligę :)
pl Trxior
經理
註冊於2013-04-20
pl La Zabawa
pl St. Pauli >> 週三 十月 9 - 14:40
,,eŁKSo nie gniewaj na nas się, że my wygramy, wygramy, wygramy, a Ty nie,, :/

Dzięki Sidney za wyrównany mecz, niestety ale chyba już Cię totalnie pozbawiłem szans na wywalczenie baraży :(

ŁKS & GKS ;)
pl St. Pauli
見習經理
註冊於2013-06-01
pl WZL >> 週三 十月 9 - 20:10
tak slabe sklady :) sorka ze tak wam pocislem ale tylko Gornik Siercza jest w stanie powalczyc w pierwszej lidze
pl WZL
經理
註冊於2013-03-04
pl Atluck >> 週三 十月 9 - 23:20
Cóż ja jestem tego świadom, nie wiem wciąż jak znajduję się na pierwszym miejscu, ale jakoś mi to nie przeszkadza :D
pl Atluck
經理
註冊於2013-05-29
pl Kot Harold
pl St. Pauli >> 週四 十月 10 - 16:32
No i zaliczam fatalną wpadkę :/
Nie dobrze, nie dobrze, tym bardziej jak Wochu pokonał liderującego Atlucka i odskoczył mi na 2pkt a moja przewaga nad Miedzią i Terrorymem się nie zwiększyła ;(
pl St. Pauli
見習經理
註冊於2013-06-01
pl Trxior >> 週五 十月 11 - 15:23
Eh.. teraz już chyba muszę tylko walczyć o to, żeby dostać się do baraży. :)
pl Trxior
經理
註冊於2013-04-20
pl La Zabawa
pl Sidney68 >> 週日 十月 13 - 21:32
Dla mnie już się zakończył ten sezon. Totalna klapa. Matematycznie mam szansę na baraże ale nie wierzę w takie cuda !!! Kolejny sezon w 2 lidze ! Czy jest jeszcze taki pechowiec jak ja ? No i ACE wywalił mojego Kostkę z kadry narodowej a przecież nie zawalał on meczy !?!? Może jest już za stary na światowe stadiony ? Nowy sezon też będzie do kitu bo muszę chyba sprzedać mojego snajpera ! Nie awansowałem do 1 ligi ani do 3 i taka stagnacja już mnie męczy. Sezon na 8 pozycji nie jést zły i co roku poprawiam ilość pkt. i tym samym kaskę od TV. Liczyłem na lepszy wynik Miedzi. GKS Tychy do 1 ligi !?!?
pl Sidney68
經理
註冊於2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl St. Pauli >> 週一 十月 14 - 05:23
No z tą 1 Ligą dla GKS-u Tychy nie przesadzajmy, narazie mam zapewnione tylko baraże- w których nie będę faworytem ;)
Jak piłkarzyki przegrywają z ostatnią drużyną w tabeli to na wiele nie liczę... parodia :/
pl St. Pauli
見習經理
註冊於2013-06-01
pl Trxior >> 週一 十月 14 - 16:48
No i spadłem na przedostatnie miejsce, brak punktów w ostatnim meczu dla mnie będzie się równał spadkiem do 3 ligi.
pl Trxior
經理
註冊於2013-04-20
pl La Zabawa
pl Sidney68 >> 週一 十月 14 - 17:37
Patryk,musisz jeszcze poczekać na przegraną Nakatsu bo jeśli w ostatnim meczu...Strach się bać !!! Teraz masz 50 % na baraż. Czeka Cię jutro niezły horror. Też już tak miałem i to nic wesołego. Życzę wygranej !!!
pl Sidney68
經理
註冊於2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Wojtas >> 週一 十月 14 - 18:45
W przyszłym sezonie widzę się z Wami w tych rozgrywkach. Sidney, w końcu zagram z tobą ligowy mecz.
pl Wojtas
見習經理
註冊於2013-01-16
pl St. Pauli >> 週一 十月 14 - 19:43
No widzisz Sidney a tyle razy mówiłem, nie mów hoop zanim nie będzie pewnych baraży a tu boooom moi dają dupy jak leci... i nie widzę jakoś tego jutrzejszego meczu w różowych okularach ;/
Trxior no masz fatalną sytuację ale miałem podobną sezon temu więc ufff... nie polecam każda strata piłki to milion myśli w głowie czy to nie będzie ta akcja która Cię spuści do 3 Ligi ;(
pl St. Pauli
見習經理
註冊於2013-06-01
pl WZL >> 週二 十月 15 - 05:41
Patryk nie martw sie jakby ci sie nie udalo wejsc do barazy zobacz jak twoj sklad wyglada teraz a jak sezon temu.jest postep teraz masz mlodych ktorzy bd niebawem ostoja twojego zespolu.jak dobrze druzyna pokierujesz to za 2 sezony bd napewno w pierwszej lidze na min 8 pozycji.o ile nie zepsujesz tego co stworzyles xd
pl WZL
經理
註冊於2013-03-04