论坛: 罗马尼亚语 rss-feed

这是罗马尼亚语的讨论版块。在这个论坛,你必须使用这种语言发帖,使用其他语言的帖子都将删除,恕不另行通知.论坛有不同的主题分类,发帖的时候请注意发到合适的主题分类里。

罗马尼亚语 >> 疑难解答

ANTRENAMENT FLANC (3)

ro Derius Florin >> 星期一 一月 2 - 09:21

CE SE INTAMPLA DE IMI DISPARE FLANCUL PE CARE L-AM ANTRENAT? AM ANTRENAT UN FUNDAS DREAPTA, CARE ERA D/C, L-AM ANTRENAT SI PENTRU PARTEA STANGA. A APARUT MESAJ CA S-A TERMINAT ANTRENAMENTUL PENTRU FLANC, A APARUT S/C/D IAR LA CEVA TIMP, NU STIU CAT - PROBABIL ORE, A DISPARUT ANTRENAMENTUL STANGA. EU AM VAZUT ABIA A DOUA ZI. ESTE A DOUA OARA CAND MI SE INTAMPLA ACEST LUCRU LA ACELASI JUCATOR. ARE CINEVA VREO IDEE? MULTUMESC FRUMOS.

ro Derius Florin
小有名气
注册于2022-09-28
ro Avintul Prabusirea
ro Amiral Auris >> 星期三 一月 11 - 20:49

Salut!

Acum am văzut mesajul tău. Nu știu dacă ai aflat răspunsul sau dacă mai urmărești postarea. 

Dupa antrenament ai avut meci și ai folosit jucătorul pe dreapta cel mai probabil. După fiecare meci jucătorii primesc puncte de experiența pentru poziția și flancul pe care joaca. Urmare a experienței primite din meci, valoarea pentru flancul drept a ajuns din nou suficient de mare fata de cea pentru flancul stâng, de aici și motivul pentru care nu îți mai afișează S-ul. 

Ca si sfaturi in legătura cu întrebarea ta, dacă vrei sa ții cont:

1. Încearcă sa nu mai antrenezi jucătorii pentru a-i repozitiona, doar joaca-i pe poziția respectiva si in timp vor invata acea poziție. Experiența pierdută pentru antrenamentele de poziționare o poți folosi pentru atributele antrenabile. Penalizarea pentru un fundaș dreapta care joaca stânga nu e chiar așa mare încât sa te facă sa pierzi meciul. 
2. Încearcă sa ai jucatori specializați doar pe o singura poziție. Un jucător care poate juca si dreapta si stânga de fapt nu joaca pe niciunul din flancuri la 100%, ci este undeva 60-40 sa spunem, dar așa cum spuneam înainte, penalizarea nu este foarte mare. 

ro Amiral Auris
小有名气
注册于2015-02-24
ro Chindia Târgovişte
ro Derius Florin >> 星期五 一月 13 - 21:41

MULTUMESC FRUMOS.

ro Derius Florin
小有名气
注册于2022-09-28
ro Avintul Prabusirea