Никола Пашов >>
jueves enero 10 - 15:14, Editado
viernes enero 11 - 12:37 Мда, Пауталия се разпадна-отбор с традиции, както беше Бари Юнайтед, както беше Ред Пандас (треньорът на бившите "панди" е в Бундеслигата). Истината е, че хората може да си имат по-важна работа и сигурно съвсем забравят за играта. Награди ли? Тук по-скоро гледат да изцоцват потребителите с тия ВИП-ове. Аз имам друг въпрос, който отдавна ми се върти в главата: няма ли начин отборите, които дълго време фигурират с определено име и са придобили успехи с него, да запазят идентичността си след евентуалното напускане на мениджъра, независимо от това че пак стават ботове? Не може ли системата да запази наименованията на клубовете? Представете си например утре мениджърът на Лайънс да реши, че му е писнало и напуска. Остава един бот без име с 30 шампионски титли на България. Така стана и с един израелски тим от топ 10 на Европа, даже мисля, че бе ставал и европейски шампион.Смятам, че трябва да се въведе правило, което да гарантира запазването на идентичността на клубове, присъстващи и прославили се с определено име над 10 - 20 сезона. Не ми е ясна системата, не знам дали е възможно, но ако има някакъв начин, не виждам защо не. Вече всеки следващ мениджър може да си решава сам за себе си дали да запази името, или да сложи ново.