Liga de Bulgaria temporada 61 [2]
Foro: Foro de la liga
Debate acerca de tu liga: ¿Quiénes son los favoritos para ganar la liga esta temporada? ¿Quién jugará la promoción o descenderá? ¿Cómo te irá en la copa?
Volver a la página principal del Foro
Втора лига - впечатления и очаквания (232)
Навремето работих на едно място и в месеците в които си вземах отпуск или болничен получавах по-висока заплата. Така стигнах до извода че съм по-полезен като не ходя на работа :)
Та случая на този Balante може да се окаже подобен.
Като цяло гледам че в последните няколко мача отбора ти прави много жълти картони. Вероятно често имаш наказани играчи и това вероятно довежда до още изгубени точки. Не знам какво е решението на този проблем, но това го забелязвам като страничен наблюдател.
Класата на някои от играчите ми падна заради възрастта, включително и тази на нападателя Ozergun. Adelin Terziev го взех от Радецки преди време, но годинките си напреднаха и при него. В общи линии това според мен е една от причините, но основната е престъпната игра на Balante. Не че Топ 5 ми е някаква самоцел, но си мисля, че все пак тимове като Пауталия и Марица трябва да бия. Основната ми цел е да вдигам стадиона, а покрай него може да имам възможност и за Младежкия център. Сега дилемата ми е дали да вдигна на 20 хил. стадиона още този сезон, или да изчакам следващия.
- Дано спечелиш директна промоция. И, моля те, не си подценявай отбора ;) Понякога имам чувството, че си фен повече на моя тим, отколкото на твоя собствен, хаха.
хехеххе аз моя отбор не го подценявам. Той е следствие на логиката и не е просто импулсно купуване на играчи. Ето, само два играча купих в началото на сезона и има огромна разлика от предния сезон. Просто гледам да съм обективен, а в групата има много по-сериозни отбори.
Според мен стадиона трябва да го вдигаш при всяка възможност. Популярността ти е толкова ниска, че стадиона ти ще е пълен в почти всеки домакински мач, дори и на 35000 да го направиш. Ако смяташ да изпадаш тогава няма смисъл да го вдигаш, но това няма да се случи този сезон
Нека споделя с вас и аз няколко мнения. Ботев се справя добре, и това определено е заради много добрата защита, която има. Но пък виждам, че Велбъжд има много добро нападение. Меден Рудник и Пауталия също се справят добре, видях играчите им в средна линия са доста добри. Конкретно във висшата лига мисля, че Меден Рудник и Ботев ще се справят добре. Аз винаги съм средняк там, на пръсти се брои да имам някакъв по-сериозен успех. Но когато бях във вашата лига, спечелих промоция за Европа дори, играх финал за купата срещу Лъвовете, и загубих естествено, но пък това беше още във 2-3 сезон от играта и отбора ми не беше готов да е силен. Беше си изненада. Така че всичко е възможно, надявам се някой от вас да е изненадата на висшата лига в другия сезон :)
Аз само искам да алармирам, че има някакъв тип с 20 профила, който е завзел почти всички тимове в Трета лига, а и има вече отбор във Втора, хихихи
Между другото явно е някакъв луд фен на легендата за Крал Артур. Може да се окаже колега историк хаха.
Ако се съмняваш в някого, моля те пиши ми на лично ... и кажи в кого се съмняваш
Добре ... направих си труда да проверя повечето мениджъри във втора и трета дивизия и за съжаление вече има 4 профила, които е възможно да са multi. Към момента нищо няма да кажа, освен че ако някой от тях не бяха от преди много време регистрирани, веднага щях да банна. Надявам се да не се стига до това ... ако някой е нарушил правилата нека си го каже (ако трябва и на лично), така че поне един профил да му остане ...
Освен това лудият фен на Крал Артур вече е баннат, но това е друг случай.
Аз се чудех как така вече имаме и четвърто ниво на лигите при положение че във втора лига има отбори ботове. Навремето играех някаква игра където беше разрешено да имаш няколко отбора, но отборите не могат да са в една лига и не може да правиш трасфрери между тях. Според мен това е добро решение за хора на които им е скучно да участват само с 1 отбор
Иначе утре очаквам Hamburger Sport-Verein да ме спъне отново както стана в първия полусезон. Не се оплаквам от резултата в последния мач срещу Slava. Но е притеснително че получих 5 жълти картона, въпреки че играх на нормални отнемания, а това изпраща няколко футболиста на резервната скамейка. Може би разработчиците трябва да пипнат МЕ по отношение на картоните
И тук има такава опция, не знам дали е само за VIP обаче.
Очаквайте някои от топ отборите да изгорят ... (никой от тези, които пишат в този форум рабира се)
Аз мисля, че можех да стигна до равен резултат в този мач накрая, но не ме огря . Разбира се, традиционно някои хора в защитата провалят усилията на целия тим
Е можеше да стигнеш до равен, имаше своите шансове - например пропусната дузпа. Съдията определено беше твой човек, две дузпи ти даде, 5 жълти картона на мен, само 3 на теб хем че игра с преса, жълт картон за мой играч при положение че твой го бутна в твоето наказателно, абе изобщо имаше своите шансове. Ама аз си викам, този Баланте на толкова отбори им свърши работа срещу теб, та на мен ли няма да свърши, заведох го в една кръчма, след това във втора и се разбрахме :)
Сега по-сериозно. Сериозен отпор ми даде. Смятах че мача ще е по-лесен с оглед на това че много отбори взеха лесни победи срещу теб. Дори се надявах да наваксам малко с головата разлика, но нещата не се случиха така както ми се искаше. Към края на мача си рекох не взема ли 3 точки направо загивам. Е взех 3 точки, но Хамбургерите май ще излязат печеливши от мача ми срещу теб. Редно е да вземеш 3 точки от тях и сме квит
П.П. Все още смятам че Баланте може да се окаже доста полезен играч ако го пуснеш като десен защитник например. Има специалитет персонален пазач, което не върши работа в наказателното поле и е агресивен, което го прави по-силен, но ако е в наказателното поле ти дават дузпа
РАЗПРОДАЖБА
ПОДАРЯВАМ
Разпоридавам целия отбор,ако ви харесва някои от играчите ми,следващия трансферен прозорец ми пишете.А ако има и начин да ги подарявам кажете как и ви ги давам без пари.
https://rockingsoccer.com/bg/soccer/facilities/scout/playerstatus
Не виждам причина да ги продаваш за по-малко от това, което ще получиш от банката, но това си е твоя работа.