Sima >>
lunes noviembre 24 - 14:47 "Доминанта" според мен не е в лошо състояние. Има купи този шампионат, има влизане в ШЛ. Но срещу Рандъма никой не може. То 30 удара и няма гол. Или 19 спасени удара от един от най-слабите вратари в лигата и без гол. В същото време моят титулярен вратар (скоро номер 1 на България), има мач с 0 спасени удара и 3 гола.
Отпадане, въпреки че няма друг последен отбор със 7 точки. Ама и как са спечелени. С титулярите нямам победа, с резервите две победи. При това срещу толкова силни отбори - в групата бяхме 4 отбора от 44-те с най-добър коефициент.
Отпадане и от младежката ШЛ от отбор, който ще отпадне от доста от активните ни потребители.
Иначе е нормално да губя. Отборите стават все по-добри. Спряха да играят със страх. Не можех да повярвам един шампионат, че в последователни мачове срещу втория и третия сумарно имаха 1 удар за 2 мача. Сега се играе смело и се получават такива резултати. А и на мен колко ми вървя, време на други да тръгне, да получат удовлетворение, че се развиват. Иначе ще се боря да стигна до Евротурнирите. Там поне съм полезен. Ако не стане, стискам палци на другите отбори в Евротурнирите, но няма да правя промени в развитието си.
Само съм учуден как така отбор от един сезон успява да даде мнение, сравнявайки с предходни сезони.