Mul Onyali on umbes selline ründaja, ainult et Selfish pole, maksin kunagi 147M ta eest, kuid tema oli siis tükk maad noorem kah, kuskil FA4 treenides oleks ehk 20* ligi täis. Samuti pole ma just kõige säästlikuma kuulsusega siin liigas :D ajafaktorit arvestades võiksid pisut odavamalt ehk saada küll. Kuna praegune aken on lühike, siis ei jõua hind ka nii alla minna kui hooajavahetusel.
Taavi sai selle raha eest mõni hooaeg vanema blackstar grusiini hooja algul. Ma pole kindel, kas Onyali minulgi kunagi sinna staatuseni jõuab ja sul on FA veel aste lahjem. Veenus ostis noorena Cazalise 120M eest ning on 20* ligi ja Selfish+Intelligent, seega on saanud kokkuvõttes parema odavamalt. Aga tal on ka FA4.
Reinhardil samalaadset mängijat pole, on tunduvalt paremad või nõrgem(16* ja sai 68M eest poisikesena). Alkohoolikute mainitud Aboukrat on samuti klass parem(>21*) sinu valitud tasemest. Kosmose ainus vastav mängija on oma noorteka kasvandik, samuti kõik Haapsalu ründajad. Tartu türklane pole ka vist päris sellest klassist, juba 29 ning minu hinnangul liiga kallilt ostetud.
Kui oled kindlalt võtnud nõuks osta kedagi, vaata et oleks ST või vähemasti YA4 päritolu. Samuti tasub riskida underbididega, võid ehk paarkümmend miljonit säästa. Praegu on su FA2 ehk suurimaks piduriks, sest vajad paremat ja kallimat algmaterjali kui teised, et nendega samasse seisu jõuda. Kui aga vaatad oma igatsetud FA2+YA5 klubisid, siis need ei kasvatagi noorest peast väga, vaid ostavad sisse pigem valmis mängijad, sest ei suuda kasvatamisel konkureerida FA4-FA5 klubidega. Seetõttu pole nad ka kuskil see kõige tipum klubi.