Tuleks vist jah hoida silma rohkem peal ka teise liiga klubidel et nende ST kaotsi ei läheks nagu Reinhardi värkuga juhtus. Neil pole ka FA veel nii hea, et koondislast valmis kasvatada, seega võiks tõesti ML klubid teha neile pakkumise, mis aitaks neil saada kas staadioni raha või võimaldaks osta asemele hea mängija. Olen vahel harva isegi teised klubid üle kamminud minevikus, et nende ST välja tuua, selleks oli meil omaette teemagi. Selles mõttes tegi onuelver omal ajal ainuõige otsuse, et Voolu müüki pani: nüüd on ta üks koondise staare, sest sai tippklubisse ning klubi päästva rahasüsti, tänu millele juba tükk aega Meistrikas püsib.
Mul on varsti midagi loota, järgmise 3 seas, sest Neemelo on listis alt teine. Järgmine mängija tuleb 7. ja 24. mai vahel, seejärel 10. või 11. juuniks ja siis 28. juuniks peaks hiljemalt kohal olema. Neemelost endast küll koondisematerjali loota pole 6,55 pealt, kui ees 7+ talendid värkudeks. Jääb tulevikus klubilegi lahjaks, aga eks teise liigasse veel kõlbab. Värkuga ma enam rohkem üritama ei hakka, juba teine feil sel kohal.