Hetkel saab powerit Jacobson, kes on tänavu väga varju jäänud, mullu hakkasin juba Khakpoori maha kandma, aga tänavu ta uue nooruse leidnud. Hetkel järjekorras Peegli correct, sest ta jätab mul liiga palju mänge vahele.
Salawule võiks ehk katse korras wingerit proovida, aga kui see jälle mul kogu meeskonna mängu untsu keerab, tuleb teha jälle suuri muutusi ning Kubu-Kanu sisse tuua, kes võtavad taas mitu hooaega enne kui päris valmis. Nii jääbki Peegel mul "kaotajate põlvkonna" kandjaks- tol legendaarsel 25. hooajal oli ta liiga poisike, et põhis midagi asjalikku olla, noortekarikas võideti ka pärast teda.
Ründajaid ma kasvatada vist enam ei oska, sest Raja on mul 14,30 sündinu ning jääb Nalatust juba kaugele, kuna ei riskinud tollal nii paljusid välja laenata varakult, eks sealt tubli XP koguse puudujääk. Ning Nalatu mul ei toimi ka nii nagu võiks, ei suuda vanamehi välja süüa. Teistel skoorivad 22-23sed ründajad just kõige rohkem, mul Khakpoor vedas siis kuidagi ning Mayat oli juba siis tegija. Vahest temal toimib UP alati miinusega?