Bruno >>
miércoles junio 26 - 16:51 ja sam razmisljao o tome dosta, ali stvar je u tome da klub mora biti bot bot, ja mislim, da njegov korisnik mora biti vise od 2 tjedna neaktivan (ako nije prijavio e-mail) ili nesto, Ero sigurno zna vise, a drugi nacin da korisnik postane bot je ja mislim, nisam siguran, da 5 tjedana ne bude aktivan ako je potvrdio mail.. tako nesto.. u svakom slucaju.. mislim da ce se mijenjat to sto ste vec naveli, zamjena neaktivnih klubova aktivnim..
evo mozete i pogledat, brijem da je to istina.. znaci situacija je sa ova dva frajera sto su napravili account i ko najvece kampercine, otisli iako su u prvoj ligi, al oke.. tko zna sto je tu bilo u pitanju.. nebitno u ovom slucaju, ali stvar je u tome da meni pise da ovaj borna brkic koji vodi Nk Split, je neaktivan 20 dana.. a nije obrisan, a dolje mu pise mail..
a ovaj drugi, Dominik, on je preuzeo Nk Zagreb i nema potvrden mail, a neaktivan je 5 dana.. i njegov ce klub biti obrisan za 2 tjedna, negdje jos 8 i pol dana.. ako se ne prijavi, a sigurno da nece..
ALI.. sto ako su ti frajeri tak i tak zadnji? a sigurno ce jedan bit.. i tak i tak ce se taj mijenjat sa Jarminom.. tako da njega po nekoj logici nebi trebalo ni gledat.. a ovaj sto ce biti predzadnji ili iznad njega, on bi mogao ako bude obrisan, mijenjati nekoga od nas, ali nova ce sezona pocet vec za dva tjedna ja mislim, tak da ce on jos uvijek biti aktivan..
ugl.. zelim reci da vjerujem da nece biti nekakvog velikog odusevljenja, ako izborimo ulaz regularno, izborimo, ako ne ne.. jer brijem da se nece poklopit tako da nas neke koji ne izborimo prolaz zamjeni netko od botova..
evo i link o ovome..
http://rockingsoccer.com/hr/soccer/help/home/category-11/article-55