Liga de Israel temporada 27

Foro: Foro de la liga rss-feed

Debate acerca de tu liga: ¿Quiénes son los favoritos para ganar la liga esta temporada? ¿Quién jugará la promoción o descenderá? ¿Cómo te irá en la copa?

Volver a la página principal del Foro

עונה 9 (266)

il Jordy Cruijff >> sábado mayo 10 - 12:49
נראה לי השחקנים שלי רוצים שאני יתפטר או משהו, לא מספיק ה8 פנדלים סיבוב אחרון מול חיפה בגביע אז הם נותנים לי עכשיו 9 מול עופר.

לפחות תואר ראשון למועדון, ואוו, אחרי 2 משחקים שהגיעו לפנדל השמיני (ואחד מהם אפילו יותר), נראה לי שלטובת הלב שלי כדאי לי להפסיק לצפות במשחקי הגביע של הקבוצה.
il Jordy Cruijff
Novato
Registrado2013-04-08
il AP >> sábado mayo 10 - 12:53
שלושה תארים לשלוש ישראליות, לא יאמן. עכשיו כל ארבעת הגדולות זכו בתארים, וכל הכבוד למכבי על אחד הפיינל פורים הכי מותחים שראינו. חצי גמר וגמר בפנדלים. לא יאמן.
il AP
Novato
Registrado2013-06-19
il joest5 >> sábado mayo 10 - 12:57
ואנחנו חשבנו שהחצי היה מרתק. משחק פשוט מטורף בין מכבי לעופר כשגם במשחק עצמו כשכל פעם שקבוצה שמה גול השנייה לא מוותרת ומשווה וגם בפנדלים ששוב כמו בחצי סרבו להיגמר.

בסוף זה נגמר ומזל טוב למכבי על תואר ראשון בקריירה.
il joest5
Traductor
Registrado2013-02-07
il guylamed >> sábado mayo 10 - 13:57
ברכות למכבי על הזכייה הדרמטית בגביע!!
ברכות להפועל חיפה על התצוגה האדירה והזכייה בליגת האלופות!
il guylamed
Usuario
Registrado2013-04-04
il guylamed >> sábado mayo 10 - 14:03
בשבוע-שבועיים האחרונים לא היה לי הרבה זמן פנוי להתחבר ולשחק, ורואים את זה בתוצאות המשחקים, אני מקווה להבטיח את מקומי באירופה (מקום 7 לפחות) ולנסות את כוחי בעונה הבאה בשלושת המפעלים.

כמובן שבמה שנשאר מהעונה הנוכחית אנסה למקסם את הרווחים מהטלוויזיה, כדי שאוכל לרכוש שחקנים (בעיקר שוער, אני חייב שוער) לחיזוק, העונה, למרות המיקום שלי, ההגנה שלי היא השניה הכי גרועה בליגה, וגם ההתקפה לא משהו, כך שצריך שיפור מאסיבי.

מבחינת המתקנים, צעירים 8 יסתיים עוד פחות משבועיים, ולאחר מכן אשדרג את מרכז האימונים, גם כן לרמה 8, כך שאוכל לאמן את הצעירים שלי ברמה גבוהה.

לסיכום: קצת התפספסה לי העונה הזו, בתחילתה הייתי בחו"ל, וכעת, בסופה, אני כמעט ולא מתחבר, אקווה לעשות ולהשיג יותר בעונה הבאה.
il guylamed
Usuario
Registrado2013-04-04
il Dave >> sábado mayo 10 - 14:27
מזל טוב למכבי על הגביע!
il Dave
Usuario
Registrado2013-07-22
il FC Wanaka
il ofer cohen >> sábado mayo 10 - 14:58
משחק נוסף מדהים ומרתק - גמר אמיתי !!!
הפעם ידה של מכבי על העליונה - הרבה מזל טוב !!!
שים לב - ניצחת את חיפה ואתי בדרך לגביע מה שמראה לך שאתה בהחלט יכול !!!
כל הכבוד על התואר הראשון ועוד עשית אותו ב 2 משחקים גדולים !!!
il ofer cohen
Novato
Registrado2013-02-05
il basta >> sábado mayo 10 - 15:47
איזה גמר אדיר!!!
מזל טוב למכבי על הגביע
il basta
Usuario
Registrado2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> sábado mayo 10 - 17:16, Editado sábado mayo 10 - 18:01
תודה, אכן משחק מרתק, כל אחד קיבל את ההזדמנויות שלו לנצח אבל אני שמח שאני ניצלתי את ההזדמנות האחרונה.

המפתח היה הקרנות- זה ההבדל אחד העיקריים בין עופר (והרבה גדולות אחרות), לביני, היו ניתוחים בסקאוט שהוא שם לי 5 גולים מקרנות במשחק אחד, אז זה שעצרתי אותו רק על שער אחד מקרן (ועוד ב120 דקות), עשה את ההבדל.

בקרוב יהיה אפשר לסכם את העונה, בכל מקרה הדבר שדורש הכי הרבה שיפור מבחינתי זה עניין הקרנות- גם סופג המון, גם מבקיע קצת, נראה איך נוכל לטפל בזה.

הוספה-
בינתיים במשחק מסוכן שיכולתי בהחלט לשמוט בו 2-0 לי על דייב.
השוער ממשיך את היכולת הטובה מהגביע עם משחק מצויין של 9 הצלות.

הקשר הדומינקני (שקיבל כח לפני שעתיים), והחלוץ הג'מיקני ממשיכים לחגוג ובהמשך לשלושה בישולים/שערים של כל אחד מהם בגביע עכשיו לכל אחד מהם היו 2 בישולים/שערים בליגה.

עוד 3 משחקים ואני יקווה ל7~ נקודות, אם כן זאת תהיה עונה מצויינת בהחלט (ולמען האמת, גם אם לא).
il Jordy Cruijff
Novato
Registrado2013-04-08
il Jordy Cruijff >> domingo mayo 11 - 06:54
היום אגב:
נקודות של עופר יכריעו את מאבק האליפות סופית ויתנו לעופר את המקום הראשון, הוא לא צפוי להתקשות להשיג את זה כי לא נגד 4 הגדולות.

ניצחון של הפועל/הפסד שלי/2 תיקואים יכריעו את המאבק על המקום ה3-4.

המקום השני כבר הוכרע.

כך שאחרי היום כנראה שסופית הטבלה תראה כך:
1. עופר
2. חיפה
3. הפועל
4. אני

ונראה מי יהיו 5-7 ומי יהיו היורדות.
il Jordy Cruijff
Novato
Registrado2013-04-08
il AP >> domingo mayo 11 - 12:08
ושוב ברצלונה עושים חיים קשים לארבעת הגדולות בתיקו מול הפועל. מצדיקים את מה שאמרתי.
il AP
Novato
Registrado2013-06-19
il stav >> domingo mayo 11 - 12:25
מעכשיו כל משחק זה משחק עונה בשבילי וגם בשביל טל ומידפילד שאני נאבק מאוד חזק איתם על מקומות 5-7
il stav
Usuario
Registrado2013-02-08
il AP >> domingo mayo 11 - 14:33
טוב, אז אני סיימתי את הליגה שלי במקום השני ופלייאוף, שמקומות 3-5 באותם נקודות מתחרות על הפלייאוף מולי.
il AP
Novato
Registrado2013-06-19
il AP >> domingo mayo 11 - 14:51
המשחק עוד לא נגמר, אבל אני כבר מברך את עופר על אליפות.
כל הכבוד!!
il AP
Novato
Registrado2013-06-19
il AP >> domingo mayo 11 - 14:55
8-0 על אוקוללה מבטיח אליפות לעופר.
il AP
Novato
Registrado2013-06-19