Liga de Israel temporada 27

Foro: Foro de la liga rss-feed

Debate acerca de tu liga: ¿Quiénes son los favoritos para ganar la liga esta temporada? ¿Quién jugará la promoción o descenderá? ¿Cómo te irá en la copa?

Volver a la página principal del Foro

עונה 6 (123)

il Jordy Cruijff >> sábado noviembre 9 - 19:10
וברכות לבסטה על הניצחון במשחק העונה המשני, אין ספק שזה הגיע לו.

חבל שאי אפשר היה להסכים לתיקו לפני המשחק.
il Jordy Cruijff
Novato
Registrado2013-04-08
il basta >> sábado noviembre 9 - 20:25
תודה רבה על הברכות.
סוף סוף דין אהרון מממש את הפוטנציאל שלו העונה!
בעונה שעברה הוא הבקיע רק תשעה שערים...
אולי כי שיפרתי לו כמה תכונות

בהצלחה לכולם באירופה
il basta
Usuario
Registrado2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il guylamed >> domingo noviembre 10 - 20:43
ניצחון היום על פ"ת מעלה אותי סוף סוף למקום החמישי, בפער של שתי נקודות מניר-יפה.
אני מאוד מרוצה מההתקדמות של שחקני הסגל הבכיר (שהובילה ליחס שערים 8-1 בשני המחזורים האחרונים) וגם בסגל הצעיר מתחילים לצוץ כמה כשרונות עתידיים, ולמרות זאת, אני מקווה להשיג יותר מ20 נקודות בסיבוב הבא, היו לי כמה הפסדים לא מחוייבים למציאות שאני צריך לכפר עליהם.

הפסד מפתיע ביותר של הפועל חיפה לשמאיה, מעידה חד פעמית כנראה, אבל עופר כבר פותח פער של 3 נקודות. מלבד זה, סיבוב מעולה של שתי המובילות, וגם של הפועל, שלא רוחקה מהם, ומכבי שהיו במקום השלישי עד לא מזמן.

אני מאוד מקווה לתפוס את המקום באירופה בסיום העונה, ואני חושב שיש לי את הקבוצה הנכונה בשביל לעשות את זה, אבל הדרך עוד ארוכה.
il guylamed
Usuario
Registrado2013-04-04
il basta >> domingo noviembre 10 - 22:07
אני מאמין שאתה תסיים חמישי ותגיע לאירופה.
מגיע לך - אתה מתקדם יפה מאוד - ואין לי ספק שאתה כח עולה בליגה.
בהצלחה.
il basta
Usuario
Registrado2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> domingo noviembre 10 - 22:13
בשל העובדה שהמשחק מול שמעיה התקיים פחות מ 4 שעות אחרי המשחק שלי באירופה והשחקנים שלי היו מאוד עייפים שיחקתי עם 6-7 מחליפים בהרכב. עדיין המחליפים שלי ברובם טובים יותר מההרכב הפותח של שמעיה וגם הסקאוט חזה לי ניצחון ברור. במשחק עצמו אמנם שלטתי והגעתי ליותר בעיטות אבל זה לא היה יתרון מוחץ ולא סבלתי מחוסר מזל משווע. פשוט הקבוצה שלי שיחקה לא טוב והפסידה. בדיעבד אני אולי קצת מצטער על זה שלא שיחקתי בהרכב יותר חזק מאחר ומחר יש פגרת נבחרת ואפשר לתת לשחקנים להתעייף אבל אין מה לעשות חשבתי שגם עם ההרכב הזה אצליח לנצח וטעיתי. בהמשך מחכים משחקים בצפיפות לא קטנה גם ליריבות שלי בצמרת שמשחקות באירופה. נראה איך הם (וגם אני בהמשך) יעמדו בעומס ואם עופר גם יאבדו נקודות בגלל זה. אם הם יצליחו שלא אז עופר בהחלט בעמדת זינוק טובה להמשך הליגה.
il joest5
Traductor
Registrado2013-02-07
il guylamed >> miércoles noviembre 13 - 19:59
שני משחקים בתוך הסיבוב השני והפער ממני לניר-יפה גדל לחמש נקודות, מחר מצפה לי משחק מאוד קשה ומאוד חשוב נגד מכבי בבית,אני מקווה לנצל את העייפות של הסגל שלו מהמשחק באירופה על מנת להשיג נקודות.
il guylamed
Usuario
Registrado2013-04-04
il Jordy Cruijff >> miércoles noviembre 13 - 20:33
בהחלט מחר יהיה מעניין, בגלל שאין לי מחליפים לכל עמדה, ואני פחות או יותר חייב להעלות את החזקים לכל משחק, יצא מצב ששיחקתי 4 משחקים ביומיים עם אותם 11 שחקנים פחות או יותר (ומחר יהיו עוד 2 ביום, שמידפילד השני מביניהם), והשחקנים שלי תשושים (0.08-0.14 עייפות), עד עכשיו התוצאות טובות (4/4), אבל השאלה מה יהיה ביום האחרון שצפוי להיות הכי קשה, משחק חשוב באירופה ואז המשחק הכי קשה שיכול להיות בליגה מול אחת שלא ב3 הגדולות, מידפילד בחוץ, נקווה לטוב.
il Jordy Cruijff
Novato
Registrado2013-04-08
il Jordy Cruijff >> jueves noviembre 14 - 20:12, Editado jueves noviembre 14 - 20:13
ובסיכום 6 המשחקים השגתי תוצאה מכובדת של 5/6, האחרון מול מידפילד היה ההפסד, העייפות לא הזיקה לזה, אבל בכל מקרה ברכות לו על ניצחון מוצדק.

עכשיו כל המקומות פחות או יותר פתוחים, פער 8 שלי מ5, פער 3 מ4 (מחר אני יפסיד לחיפה כנראה, אולי ישמוט עוד בזמן אירופה).

נראה אם יהיו חיזוקים לקבוצות כלשהם בחלון ההעברות.
il Jordy Cruijff
Novato
Registrado2013-04-08
il basta >> lunes noviembre 18 - 14:47
השנה יש מאבק קשה מאוד על המקום השלישי - מכבי לא פראיירים בכלל - וצריך להרוויח את המקום השלישי תוך מאמץ - וזה בדיוק מה שעשיתי במחזור האחרון.
תוצאה מכובדת מאוד מול עופר 2-2 . כל נקודה חשובה.
וגם יצרתי מתח במקומות 1-2...
il basta
Usuario
Registrado2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> martes noviembre 19 - 14:40
בהחלט תוצאה מכובדות מאוד עם עופר, אין ספק שעכשיו הרבה יותר מותח על מקומות 1-2 (במיוחד שחיפה מארח את המשחק הבא ביניהם), ונראה מה יהיה.

על המקום השלישי גם יש קרב מעניין, אבל אני חושב שיגמר מתישהו כשידו של הפועל על העליונה, קשה לי להאמין שאני יכול להחזיק 39 משחקים עם קבוצה שניצחה אותי 4-1 בבית שלי (ועוד נשאר גומלין בבית של הפועל), אבל אין ספק שזה לא יהיה לו טיול כמו עונה שעברה.

כרגע גם נראה שמידפילד פותח פער על מקום 6, באר שבע ונצרת עילית בדרך הבטוחה לסיים למטה, השאלה מי מהם ירד אוטומטית ומי לפלייאוף.
il Jordy Cruijff
Novato
Registrado2013-04-08
il basta >> martes noviembre 19 - 19:51
האמת שבאמת קרב צמוד על האליפות וביני לבין מכבי. אי אפשר לדעת איך זה ייגמר
il basta
Usuario
Registrado2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il basta >> miércoles noviembre 20 - 20:27
הפסדתי 3-3 למידפילד.
לא ראיתי דבר כזה - דקה 89 3-1 לי.
דקה 94 : 3-3. מכבי שוב מעליי בטבלה.
זה הכדורגל - גם במציאות...שיהיה לילה טוב לכולם
il basta
Usuario
Registrado2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il guylamed >> miércoles noviembre 20 - 20:33
אני כבר ויתרתי ולא צפיתי, פשוט מדהים מה שהלך שם, המזל הולך עם מכבי העונה.
il guylamed
Usuario
Registrado2013-04-04
il joest5 >> miércoles noviembre 20 - 20:44
אין ספק שהשנה לא חסרות לנו דרמות בליגה כשהמשחק בין הפועל תל אביב למידפילד בהחלט היה השיא (אם כי מי יודע אילו עוד שיאים מחכים לנו).

ועכשיו אנחנו מגיעים לישורת האחרונה של הסיבוב השני כאשר לא מעט משחקים מכריעים למקומות 1-2 ו 3-4 יתקיימו בימים הקרובים. זה מתחיל מחר במשחק ביני לבין הפועל, יום לאחר מכן אני מול עופר, יום למחרת הפועל תל אביב מול מכבי ולסיום מכבי מול עופר. יהיה מעניין, נקווה שהמשחקים באירופה לא יהוו גורם בתוצאות המשחקים בליגה.
il joest5
Traductor
Registrado2013-02-07