Liga de Israel temporada 53

Foro: Foro de la liga rss-feed

Debate acerca de tu liga: ¿Quiénes son los favoritos para ganar la liga esta temporada? ¿Quién jugará la promoción o descenderá? ¿Cómo te irá en la copa?

Volver a la página principal del Foro

עונה 20 (68)

il matanb >> domingo noviembre 15 - 18:55
עונה מטורפת בתחתית
רגע אחד אני רחוק מהפלייאוף ורגע שני, כולם מתמודדים נגד הפלייאוף כולל סתיו
il matanb
Novato
Registrado2014-08-08
il Dave >> domingo noviembre 15 - 22:14
גם הצמרת לא היתה כל כך צמודה כבר המון עונות, הפרש של 3 נקודות בין מקום ראשון למקום רביעי!
il Dave
Usuario
Registrado2013-07-22
il FC Wanaka
il matanb >> jueves noviembre 19 - 16:02
הישג שיא בגביע
רבע גמר והדחה רק בפנדלים ע"י תל אביב
il matanb
Novato
Registrado2014-08-08
il LFC >> jueves noviembre 19 - 16:48
אכן כל הכבוד מתן, במזל עליתי אחרי כל כך הרבה פנדלים
בהצלחה
il LFC
Usuario
Registrado2013-05-25
il Tel Aviv FC
il LFC >> jueves noviembre 19 - 16:54
אדום מוקדם למגן גורם להפסד נקודות חשובות ביותר...חבל
il LFC
Usuario
Registrado2013-05-25
il Tel Aviv FC
il matanb >> sábado noviembre 21 - 20:26
בוא'נה אם לא הייתי מוותר מראש מול גיא פינק אולי הייתי גונב תיקו
il matanb
Novato
Registrado2014-08-08
il Dave >> domingo noviembre 22 - 23:12
נגמר הסיבוב השני והטבלה מתחילה לתפוס כיוון

מכבי מובילים בפער 4 על חיפה ונראה שהפועל יצאו מהמירוץ ויסתפקו כנראה במקומות 2-3, עופר כנראה יסיים רביעי

הקרב על הכרטיסים הנותרים לאירופה מאוד פתוח, בין פינק לתל אביב יש רק 4 נקודות ו4 קבוצות שנלחמות על 3 כרטיסים כנראה (בתנאי שתל אביב לא יעלו לגמר הגביע)

מטל ומטה הכל נראה סגור, איתי ירד כנראה ולמתן יצפה משחק קשה בפלייאוף על ההשארות
il Dave
Usuario
Registrado2013-07-22
il FC Wanaka
il joest5 >> lunes noviembre 23 - 10:05
הדבר הבולט ביותר בשני הסיבובים הראשונים זו התרדמה שנפלה על פורומי הליגה (מודה, גם לי יש חלק בזה).

מעבר לזה סיכום קצר וקולע של דייב. נראה מה יהיה בסיבוב המכריע.
il joest5
Traductor
Registrado2013-02-07
il matanb >> martes noviembre 24 - 20:03
באמת תרדמה מבאסת
וגם עונה מבאסת
אחרי רצף נצחונות שהרים אותי, פתאום כמה הפסדים ועוד נצחונות מפתיעים של החברים לתחתית והסיפור גמור מבחינתי
il matanb
Novato
Registrado2014-08-08
il טל >> martes noviembre 24 - 20:58, Editado martes noviembre 24 - 20:58
כן, בהחלט הייתה תרדמה, ואני חלק מזה בגלל שאני הצערתי את הסגל , יש פחות מתח באמצע הטבלה ואין לי על מה לדבר כי זה ידוע שאני לא עם סגל שאפשר לעלות איתו לאירופה, וגם לא ארד ליגה..
il טל
Novato
Registrado2013-07-20
il joest5 >> martes noviembre 24 - 21:44
ובינתיים ממש לפני משחק העונה הקבוצה שלי מצליחה להשתוות למכבי ואף לעקוף אותה בזכות הפרש שערים. עכשיו הגיע הזמן סוף סוף לנצח מול אחת הגדולות בליגה (מה שלא הצלחתי לעשות ב6 המשחקים העונה מול מכבי, הפועל ועופר), לא?
il joest5
Traductor
Registrado2013-02-07
il joest5 >> jueves noviembre 26 - 20:02
התרדמת נמשכת.

ניצחון גדול של הקבוצה שלי במשחק העונה מול מכבי (ניצחון ראשון שלי העונה על אחת מ4 הגדולות) ואחרי שסיימתי את הסיבוב השני עם 4 נקודות מאחורי מכבי, כבר אחרי 3 משחקים בסיבוב השלישי אני מוליך ב3. אם הפכתי 4 נקודות פיגור ליתרון 3 תוך שלושה משחקים אז לבטח מכבי (או הפועל שאורב למעידות שלנו) יכול להפוך פיגור 3 נקודות ב10 משחקים כך שהכל עדיין פתוח.

מנפלאות רוקינג סוקר. מכבי שיחק במערך עם שני מגנים בצד ימין, אני מניח מתוך כוונה להקשות על לגט ששיער שישחק בצד שמאל. בסופו של דבר לגט דווקא שיחק בימין והחלוץ הפחות טוב שלי שיחק בשמאל. רק מה, דווקא החלוץ הפחות טוב שלי כבש את שער הניצחון מול שני המגנים בעוד לגט מול מגן אחד לא הצליח לכבוש. יש לציין שקרה תאקל למכבי שאולי עזר לחלוץ הפחות טוב שלי לכבוש כאשר אחד המגנים שלו בצד ימין נפצע ודווקא חלוץ נכנס במקומו בעמדה הזו (אני מניח שהוא ישב בעמדת המגן בגלל שמכבי תכנן להחליף את שני החלוצים במחצית אבל מאחר ויש לו רק מקום אחד בעמדת המחליפים לחלוץ הוא שם את השני כמגן מחליף) אבל גם זו תקלה לה רוקינג סוקר אחראי מאחר ואם בעמדת המגנים יש שני מחליפים, האחד מגן והשני חלוץ, למה שדווקא ייכנס החלוץ במקום מגן שנפצע ולא המגן שעל הספסל.
il joest5
Traductor
Registrado2013-02-07
il Dave >> jueves noviembre 26 - 20:24
אכן תקלה, בכלל בכל מה שקשור לחילופים וספסל יש הרבה מה לשפר, ושני מגנים באותו צד צריך להיות מערך לא חוקי לפי דעתי, אני לא מכיר מערכים כאלה במציאות (במקום זאת יש לאפשר עמדת קשר הגנתי באגפים) בכל מקרה מזל טוב על הניצחון החשוב והשלמת המהפך בצמרת, בהחלט לא קל מול קבוצה כמו מכבי

בינתיים אני וגיא מצליחים לפתוח פער קטן מהשאר אם כי מאוד נזיל גם כן, יש עוד הרבה מחזורים וכבר איבדתי יתרון גדול יותר בתחילת העונה, נקווה שהפעם אצליח להוציא יותר נקודות מהיריבות שלי לאירופה, במיוחד מפינק שניצח אותי פעמיים
il Dave
Usuario
Registrado2013-07-22
il FC Wanaka
il joest5 >> jueves noviembre 26 - 21:13
דווקא עם שני מגנים באותו צד אין לי בעייה. עם כל הכבוד למציאות המשחק הזה שונה מהמציאות. במציאות שחקן לפעמים עוזב את העמדה בהתאם לאיך שהמשחק מתפתח. במידה וקבוצה תוקפת בעיקר מאגף מסויים לא פעם הבלם בא לעזור למגן באותה עמדה (וכמובן קשרי אגף שבמציאות עוזרים למגנים הרבה יותר מאשר במשחק), על אחת כמה וכמה כאשר הקבוצה משחקת עם 3 בלמים. במשחק הזה לעומת זאת שחקני אמצע כמעט ולא עוזבים את האמצע ושחקני אגף לא זזים לאמצע ובלי קשר למתנהל על המגרש. בסופו של דבר במשחק אתה צריך לחשוב על מערך וטקטיקה שיובילו את הקבוצה שלך לכל אורך המשחק, אין אפשרות לשנות או לבקש משחקנים לשנות עמדה אם דברים לא עובדים. אז לפחות שיהיו כמה שיותר אופציות. כמובן שמסכים איתך לגבי קשרים הגנתיים באגפים.
il joest5
Traductor
Registrado2013-02-07
kn Nehemiah >> viernes noviembre 27 - 02:01
A loss to Haifa with the match engine producing the most retarded substitution in history. The way the game is designed around substitutions is insane, noone would ever substitute a defender with a forward making a team of 10 players for most of the match. Either way, congratulations in scoring and winning the match.

הפסד לחיפה עם מנוע משחק הפקת חילוף המפגר ביותר בהיסטוריה.דרך המשחק תוכנן סביב החלפות מטורפת, אף אחד לא היה אי פעם להחליף מגן עם קדימה עושים צוות של 10 שחקנים במשך רוב המשחק. כך או כך, מזל טוב ובהבטחת יתרון ומנצח את המשחק.
kn Nehemiah
Novato
Registrado2013-04-14