Liga de Israel temporada 54

Foro: Foro de la liga rss-feed

Debate acerca de tu liga: ¿Quiénes son los favoritos para ganar la liga esta temporada? ¿Quién jugará la promoción o descenderá? ¿Cómo te irá en la copa?

Volver a la página principal del Foro

עונה 6 (123)

il Jordy Cruijff >> domingo noviembre 24 - 05:11
וברכות להפועל על הניצחון במשחק העונה דרג ב, עליתי במערך סופר הגנתי (6-3-1) אבל דווקא נגמר תוצאה עם הרבה שערים (5-3).

עכשיו יום חשוב לישראל באירופה, נקווה שכאן ילך יותר טוב (ו5-3 מול יריבה פחות טובה מהפועל בחוץ יספק אותי).
il Jordy Cruijff
Novato
Registrado2013-04-08
il basta >> domingo noviembre 24 - 07:00
היה באמת משחק קצת משוגע, אבל הגיע לי לנצח. שיהיה בהצלחה לכולם באירופה. אני בטוח מפסיד כי עולה בהרכב שני-אין לי ברירה
il basta
Usuario
Registrado2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il basta >> domingo noviembre 24 - 11:12
ועכשיו בקושי תיקו עם דניאל... לא קל העונה.
מאבד המון נקודות במקומות לא צפויים
il basta
Usuario
Registrado2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> domingo noviembre 24 - 14:00
לפחות נגמרו משחקי החוץ... מעכשיו רק במגרש ניטרלי

ועדיין אתה מוביל עלי ב2 (לי משחק חסר עם עופר שלא יודע כמה נקודות יכול להביא לי), בתחילת הסיבוב האחרון, ואחרי שניצחת אותי בבית ובחוץ אני חושב שגם במגרש הניטרלי, כך שאתה במצב טוב...
il Jordy Cruijff
Novato
Registrado2013-04-08
il Jordy Cruijff >> domingo noviembre 24 - 14:43
וניצחון ענק שלי, פשוט לא האמנתי למראה עיני.

כמו חיפה בסיבוב הראשון גם אני פתחתי עם 2 מגני שמאל, וכמו מול חיפה עופר שם את אבאסי באמצע, גם כמו חיפה הייתי בטוח שאני מפסיד, אבל לא...

התודות לשוער שעם 10 למרות שחטף צמד.

עכשיו ממש הכל פתוח לקראת הסיבוב האחרון, פער נקודה בין מקומות 1 ו2, ופער נקודה בין מקומות 3 ו4.
il Jordy Cruijff
Novato
Registrado2013-04-08
il joest5 >> domingo noviembre 24 - 14:57
ושוב כמו בשנה שעברה מכבי מחזירים אותי למירוץ. טוב, בשנה שעברה דווקא מנצ'סטר הייתה האחראית לזה אבל העונה כל הקרדיט מגיע למכבי. (וגם להפועל שלקחו מעופר שתי נקודות).
il joest5
Traductor
Registrado2013-02-07
il basta >> domingo noviembre 24 - 16:01
פשש.
כל הכבוד למכבי על הניצחון.
דרמה אדירה בצמרת!!!
ניצחתי את מכבי פעמיים העונה ועדיין הוא מסיים לפניי... קצת מתסכל - מזל שיש עוד סיבוב...
גם מאבק האליפות נפתח.

לחיי פליאוף מרתק
il basta
Usuario
Registrado2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> domingo noviembre 24 - 16:17
ולחשוב שבתחילת העונה חשבנו (הכוונה לכל הקבוצות), שאני יתמודד על מקומות 4-5...

הניצחונות שלך עלי (ובמיוחד הניצחון בבית שלי), מראים שאתה הקבוצה העדיפה ללא ספק, אני מניח שמזל שומר אותי בתמונה בינתיים, אבל לא חושב שיחזיק עד הסוף (מצד שני לא פוסל לחלוטין), כך שאני מהמר עליך למקום 3 (משהו כמו 75-25 אחוז לך).

ועל מקום 1 אני מהמר על עופר שביתרון קטן על חיפה (משהו כמו 65-35).

נקווה שהמתח ישאר עד מחזורי הסיום, יש פוטנציאל לסיומת הכי מעניינת בליגה הישראלית אי פעם.
il Jordy Cruijff
Novato
Registrado2013-04-08
il guylamed >> domingo noviembre 24 - 16:33
גם מתחת לצמרת קורים דברים... אני לא מצליח לברוח לקבוצה במקום השישי, שכל הזמן מתחלפת, אני מקווה שעכשיו כשנגמרו משחקי החוץ אני אצליח לפתוח פער משמעותי.
בצמרת מכבי ממשיכים להפתיע את כולם, ואולי אפילו לצחוק כל הדרך לצ'מפיונס. הסיום הולך להיות מותח ביותר, כשעופר נפגש עם הפועל חיפה שני מחזורים לסיום, ומכבי פוגשת את הפועל מחזור לסיום.
בהצלחה לכולם!
il guylamed
Usuario
Registrado2013-04-04
il joest5 >> domingo noviembre 24 - 18:06
אגב, אתה והקבוצות שבסביבתך צריכים לקוות לניצחון שלי בחצי גמר הגביע על פינק. ניצחון שלי מבטיח כרטיס נוסף למוקדמות הליגה האירופית לקבוצה שתסיים במקום השישי מאחר ובמקרה כזה הזוכה בגביע תהיה בוודאות אחת מ 4 הראשונות.
il joest5
Traductor
Registrado2013-02-07
il basta >> martes noviembre 26 - 19:44
ניצחון בשיניים - לא מבין למה היה כל כך קשה.
אני אמור להיות הרבה יותר טוב - אבל העיקר להישאר צמוד למכבי...
il basta
Usuario
Registrado2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> martes noviembre 26 - 19:58
לא תמיד הולך, אצלי גם לא הלך טוב במיוחד עם 2-1, אבל העיקר שניצחון.

מחזור הבא ועוד 2 מחזורים מול מידפילד וחיפה בהתאמה יהיה לי קשה (ביום של מידפילד יש גם אירופה), אבל אני יקווה להוציא את המקסימום האפשרי.
il Jordy Cruijff
Novato
Registrado2013-04-08
il Jordy Cruijff >> jueves noviembre 28 - 20:56, Editado jueves noviembre 28 - 21:08
וכצפוי באמת היה לי קשה והגיע השמיטה מול מידפילד (ס"ך מאזן שווה של ניצחון לכל צד ותיקו בינינו העונה), הפועל עכשיו נקודה מעלי.

אני יקווה להשאיר את המצב ככה, ומחזור לפני הסוף שאני מולו יקווה לגנוב ניצחון (משהו כמו 20%), ס"ך אם היו אומרים לי בתחילת העונה שמשהו כזה למקום 3 הייתי לוקח ב2 ידיים, אז בהצלחה בהמשך, יש עוד הרבה משחקים עד אז.

מחר מגיע משחק מעניין בדמות אני מול חיפה, חיפה הפייבוריט הברור אבל מי יודע.
il Jordy Cruijff
Novato
Registrado2013-04-08
il basta >> viernes noviembre 29 - 13:06
סנסציה בגביע.
ניצחנו את עופר - לאחר שפצענו את דביר עבאסי כבר בדקה הראשונה וניצלנו את ההרכב החסר של עופר.
כמובן שדין אהרון הבקיע - אבל המצטיין היה השוער שלי.
הניצחון של הפועל מוקדש לזכרו של אריק אינשטיין גדול זמרי ישראל.
פעם ראשונה שאני בגמר גביע-אבל שם אין לי יתרון ביתיות ועוד מול הפועל חיפה...באיצטדיון שלו...

וכמו שהוכחנו כבר כמה פעמים: בבלומפילד לא קל להוציא נקודות.
il basta
Usuario
Registrado2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> viernes noviembre 29 - 13:27
כן, בלומפילד מגרש קשה. מזל שאני לא צריך לשחק שם עוד העונה. בכלל, בעונה הבאה אם תשמיט פחות נקודות מול הקטנות אתה תוכל לדעתי להוות גורם די משמעותי במאבק על המקומות 1-2 שעשוי להפוך למאבק 1-3.

הניצחון שלי מבטיח למכבי ולהפועל תל אביב שלב בתים בעונה הבאה באירופה (ועדיין יש להן על מה להאבק כי עם מקום שלישי זה עשוי להיות שלב בתים בליגת האלופות) ולקבוצה שתסיים שישית גם כן השתתפות באירופה.
il joest5
Traductor
Registrado2013-02-07