Liga de Polonia temporada 20 [3.1]

Foro: Foro de la liga rss-feed

Debate acerca de tu liga: ¿Quiénes son los favoritos para ganar la liga esta temporada? ¿Quién jugará la promoción o descenderá? ¿Cómo te irá en la copa?

Volver a la página principal del Foro

Sezonówka (409)

pl Mario >> lunes agosto 8 - 20:25

Chyba jednak nie, bo zostały mi mecze z czołówką na wyjeździe. Różnica punktowa jest niewielka, a nawet u siebie ledwie wygrywałem/remisowałem z nimi, ale dopóki piłka w grze! Nie takie rzeczy się widziało :D

pl Mario
Usuario
Registrado2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl Śliwka >> lunes agosto 8 - 21:32, Editado lunes agosto 8 - 21:32

Mich, tylko teraz wygrywaj :P

pl Śliwka
Usuario
Registrado2013-07-28
pl Blue Team
pl Mich >> martes agosto 9 - 07:33

@Śliwka, ale mam nadzieję że nie podłożyłeś się, to wbrew zasadom RS ?! ;) chcesz awansować czy nie?

pl Mich
Usuario
Registrado2020-06-30
pl RKS Znicz Radziłów
pl Śliwka >> martes agosto 9 - 09:14

Na ten mecz akurat skład nie był ustawiony. A czy chcę awansować? I tak i nie, przydałaby się przebudowa drużyny, bo same dziadki już biegają ale średnio mi to wychodzi. Także 3 liga chyba byłaby lepsza do przebudowy 

pl Śliwka
Usuario
Registrado2013-07-28
pl Blue Team
pl Mario >> miércoles agosto 10 - 16:10

A właśnie to nie jest na odwrót? Że lepiej awansować, wyprzedać wszystko i przez sezon trenować młodzików w pierwszym składzie, bo i tak się do 3 ligi spadnie?

pl Mario
Usuario
Registrado2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl Śliwka >> miércoles agosto 10 - 18:08

Im wyższe miejsce, tym większa kasa z transmisji TV, może to nie są wielkie pieniądze ale zawsze coś :)

pl Śliwka
Usuario
Registrado2013-07-28
pl Blue Team
pl Mich >> jueves agosto 11 - 18:49

Mi opłaca się awansować bo mam więcej kasy z biletów w 2 niż z TV w 3 lidze, a do tego jeszcze lepszy sponsor, i robiłem tak jak mówi Mario, ale mam mocny skład i chciałbym się utrzymać, 

pl Mich
Usuario
Registrado2020-06-30
pl RKS Znicz Radziłów
pl Tomplus >> viernes agosto 12 - 18:06

Kasa z biletów to podstawa ekonomii w tej grze. Bez dobrego stadionu nie ma co liczyć o sukcesach.

pl Tomplus
Usuario
Registrado2013-02-08
pl Sarmacja Będzin
pl Feekohur >> viernes agosto 12 - 18:44

Gratulację dla Micha :)

pl Feekohur
Usuario
Registrado2021-07-04
pl Korona
pl Mich >> viernes agosto 12 - 18:46

Dzięki Feekohur, Tomplus dzięki twojej wygranej z niebieskimi już awansowałem, ależ mnie zaskoczyłeś:)

pl Mich
Usuario
Registrado2020-06-30
pl RKS Znicz Radziłów
pl Tomplus >> viernes agosto 12 - 20:27

Tak, sam też lekko zaskoczony jestem, mam nadzieję że Mojsen wygra następny mecz, bo z Tobą pewnie przegram, a to zagwarantuje mi 4 miejsce. Dzięki temu ryzyko transferu do 3.2 będzie zerowe.

pl Tomplus
Usuario
Registrado2013-02-08
pl Sarmacja Będzin
pl Mario >> sábado agosto 13 - 07:46

Graty Michu!

A w 3.2 niespodzianka: byłem na równi przed tą kolejką z Szwargami, ale oni mieli dużo lepszy bilans bramkowy. Myślałem, że nie ma już szans, ale niespodziewanie Szwagry zremisowały rano w ostatniej kolejce z 12 drużyną w tabeli i teraz wszystko w moich rękach! Więc nadal jest szansa na ligę 2.

pl Mario
Usuario
Registrado2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl Feekohur >> sábado agosto 13 - 11:37

I jest niespodzianka, Mosjoen przegrywa w Węgorzewem i to oznacza, że Tomplus będzie 3.

Nie zazdroszczę, trzeba liczyć na to, że znowu wylądujesz w 3.1

pl Feekohur
Usuario
Registrado2021-07-04
pl Korona
pl Tomplus >> sábado agosto 13 - 20:55

Ciekawe jest to, że ja też przegrałem z Węgorzewem. Ten klub prowadzi teraz gracz z Włoch, widzę że zainwestował trochę kasy w nowych piłkarzy.

pl Tomplus
Usuario
Registrado2013-02-08
pl Sarmacja Będzin
pl Mich >> domingo agosto 14 - 07:17

Mamy baraż sezonu Wataha z Sarmacją, cóż to bedzie za mecz proszę Państwa, pot i krew będzie się łał, niech wygra lepszy;)

pl Mich
Usuario
Registrado2020-06-30
pl RKS Znicz Radziłów