Liga de Polonia temporada 35

Foro: Foro de la liga rss-feed

Debate acerca de tu liga: ¿Quiénes son los favoritos para ganar la liga esta temporada? ¿Quién jugará la promoción o descenderá? ¿Cómo te irá en la copa?

Volver a la página principal del Foro

Sezon 20 - dyskusja ogólna (98)

pl gothart >> sábado noviembre 28 - 22:11
To niewiele zmienia, dziś ze mną miałbyś komplet nawet i bez asystenta. A przecież jest jeszcze kilka klubów z większym KK ode mnie, gdzie też pewnie miałbyś komplety. Asystent bardziej przydaje się do spotkań gdzie nie masz bonusu z powodu małego KK.
pl gothart
Novato
Registrado2013-06-16
pl czorny >> sábado noviembre 28 - 23:15, Editado sábado noviembre 28 - 23:16
Wiem o tym. Napisalem tylko Ile wynosi jego bonus. Rozumiem twoja frustracje. Uwazam ze
wplyw na frekwencje powinna miec wlasna baza kibicow, a nie przeciwnika.
pl czorny
Usuario
Registrado2013-09-01
pl Azmo >> lunes noviembre 30 - 19:35
Dwa najważniejsze (subiektywnie) mecze rundy rewanżowej i mój najlepszy obrońca dostaje w nich 3 żółte kartki i prokuruje 3 karne (2 wykorzystane). Trzeba było mu bezbłędnego zrobić :/
pl Azmo
Novato
Registrado2013-05-11
pl Nurek >> martes diciembre 1 - 19:51
@Trxior

Co to był za skład na mecz? Rezygnujesz z gry? Jeden zespół już dzisiaj zmienił właściciela.
pl Nurek
Usuario
Registrado2013-02-05
pl KS Nurki
pl Trxior >> miércoles diciembre 2 - 08:51
Może nie rezygnuję ale już nie mam za bardzo o co się bić w tym sezonie, więc wolę przygotować się do kolejnych. Od dawna już coraz rzadziej pamiętam o tym, żeby ustawić skład, brak czasu na analizowanie transferów, postępów przeciwnika, nie mówiąc już o oglądaniu meczów dla korzyści i tak to się kończy :-)
pl Trxior
Usuario
Registrado2013-04-20
pl La Zabawa
pl Azmo >> miércoles diciembre 2 - 18:44, Editado miércoles diciembre 2 - 18:45
Musze sobie troche po marudzić, bo ten ostatni pech jest nie do pojęcia u mnie. W dzisiejszym meczu karnego nie sprokurowałem, ale by nie było nudno to mój najlepszy, najważniejszy, bez którego wstępne założenia taktyczne wręcz nie istnieją pomocnik postanowił sobie załapać w 31 minucie czerwoną kartkę. I jak tu sie bić o mistrzostwo :/
Midek ma pojedynki na prawie 2 piłki, plus nie gram na agresywny odbiór, a kartek łapie ostatnio co nie miara, w odróżnieniu od kazdego mojego rywala :/
pl Azmo
Novato
Registrado2013-05-11
pl gothart >> miércoles diciembre 2 - 18:54
To pociesz się tym, że dziś grałem bez dwóch najlepszych skrzydłowych, ponieważ obaj pauzowali za kartki w tym jeden już drugi raz.

Walczysz o mistrza, potrzebne Ci sa 3 punkty, a ustawiasz się mega defensywnie :)
pl gothart
Novato
Registrado2013-06-16
pl Azmo >> miércoles diciembre 2 - 19:00, Editado miércoles diciembre 2 - 19:02
To jednak mocno i tak odbiega od grania w sytuacji jaką miałem po czerwonej kartce. Widziałes kiedykolwiek by boczny obrońca miał MVP? Przez tą kartę dzisiaj Twój miał.

Najważniejsze było dla mnie tego meczu nie przegrać. Jakos pójście na wymiane ciosów nie wydawało mi się odpowiednim podejściem.

Tak nawiasem, to zaskoczyłeś mnie swoja taktyką ;)
pl Azmo
Novato
Registrado2013-05-11
pl gothart >> miércoles diciembre 2 - 19:28
Nie wiem, czy to normalne, że boczny def zostaje MVP, ponieważ nigdy nie śledzę spotkań innych, a swoje tylko włączam dla kasy z biletów.

Poza tym zdziwił mnie post, w którym Trxior napisał, że nie ma czasu na analizę transferów i postępów przeciwnika oraz oglądaniu spotkań. Nigdy na to nie traciłem czasu i jakoś wątpię, czy dałoby to lepsze wyniki.
pl gothart
Novato
Registrado2013-06-16
pl gothart >> jueves diciembre 3 - 16:48
Widzę, że Azmo w końcu coś wygra po ciągłych trzecich miejscach :)
pl gothart
Novato
Registrado2013-06-16
pl Azmo >> jueves diciembre 3 - 17:08
Wiesz z moim szczęściem nie zapeszam, w pucharze też miałem autostradę, a wyszło jak wyszło ;)
Poza tym wypraszam sobie, raz byłem drugi :P
pl Azmo
Novato
Registrado2013-05-11
pl Nurek >> viernes diciembre 4 - 19:50
Gratulacje Azmo!
pl Nurek
Usuario
Registrado2013-02-05
pl KS Nurki
pl Azmo >> viernes diciembre 4 - 19:53
W końcu coś wygrałem :D
pl Azmo
Novato
Registrado2013-05-11
pl Sekker >> viernes diciembre 4 - 19:56
Adam, pamiętam jak ponad 2 lata temu zaczynając grę w RS snuliśmy plany o podboju I ligi. Tobie się to dzisiaj udało. Gratulacje! :)
pl Sekker
Usuario
Registrado2013-05-22
pl Vordum >> viernes diciembre 4 - 20:07
Nooooooo... Brawo Adaś :D :D
pl Vordum
Usuario
Registrado2013-06-12
pl Wolni Kłaj