Liga de Polonia temporada 44

Foro: Foro de la liga rss-feed

Debate acerca de tu liga: ¿Quiénes son los favoritos para ganar la liga esta temporada? ¿Quién jugará la promoción o descenderá? ¿Cómo te irá en la copa?

Volver a la página principal del Foro

Sezon 35 (153)

pl wielgachny >> domingo diciembre 31 - 10:57

No ladne zakończenie roku wychodzi na to ze będę walczyl o baraze :)

pl wielgachny
Usuario
Registrado2014-07-30
pl Tech Noir >> domingo diciembre 31 - 18:32

A ja o spadek hehe

pl Tech Noir
Usuario
Registrado2015-05-04
pl Katian >> lunes enero 1 - 12:26

Dobra, czas gonić. Dziś porażka w pucharze, ale nie ustawiałem składu. Trochę szkoda, ale jeszcze w tym sezonie jest trochę punktów do zdobycia :)

pl Katian
Usuario
Registrado2013-06-16
pl Biały Legion
pl Nefix >> lunes enero 1 - 19:07

ale fatalne losowania w obu pucharach. Chyba najgorszy pucharowy sezon w historii w U21 juz w 1 meczu z Radomiakiem a seniorzy drugi mecz Gwardia i pograne

pl Nefix
Usuario
Registrado2013-09-19
pl Twierdza Wrocław
pl Allocer >> lunes enero 1 - 21:30

w pucharze najlepsze losowanie chyba, greenhats których rozgromilismy 8:0.

W lidze tragedia, ale mocni opponenci. Remis z Białym Legionem to dużo :P

pl Allocer
Usuario
Registrado2013-09-29
pl Poland Alloces Force
pl wielgachny >> martes enero 2 - 18:26, Editado martes enero 2 - 18:27

Fajnie kluski pograly dziękuję sekker za mecz :)

pl wielgachny
Usuario
Registrado2014-07-30
pl Vincente >> martes enero 2 - 21:23

skonczył sie dobry terminarz i odrazu wpadły dwie porażki i remis. A do końca rundy zostały wyjazdowe mecze z Nurkiem i Radomiakiem. Każdy pkt w tych meczach biore w ciemno :D No i domowy mecz z Allocerem z którym w poprzednim sezonie nie grało mi się zbyt dobrze.

pl Vincente
Usuario
Registrado2014-05-29
pl wielgachny >> miércoles enero 3 - 11:13

Ciasno w czolowce,no i Katian przekonał ze to nie liga Lichtensztainu,ja jutro planuje rozwalic jakas twierdze :)

pl wielgachny
Usuario
Registrado2014-07-30
pl Vincente >> miércoles enero 3 - 15:02

A wy się przkonaliście że pierwsza liga a druga to duuużo wyższa półka:D

Ja dziś w pucharze troche dziwna sytuacja. Bo na aż 30 strzałów oddałem tylko 3 celne. To bardzo niska skuteczność...

pl Vincente
Usuario
Registrado2014-05-29
pl wielgachny >> miércoles enero 3 - 16:00

No tak ale zobacz druzyny ktore ja i Okay pokonalismy w branżach (bytom i wiksiarze) slabo sobie radzą w drugiej lidze.Ja zaczynam grac odwazniej ,Okay autobus stawia zobaczymy ktora taktyka da baraze o utrzymanie

pl wielgachny
Usuario
Registrado2014-07-30
pl Vincente >> miércoles enero 3 - 16:30

Skoro ich pokonaliście i teraz sobie nie dają rady w drugiej lidze to musi o czymś świadczyć. Jak myślisz o czym? Napewno nie o tym że są w formie...

pl Vincente
Usuario
Registrado2014-05-29
pl wielgachny >> miércoles enero 3 - 17:55

A myslisz ze pierwsza liga to przepasc miedz druga bo tacy wyjebisci gracze czy dlatego ze graja w rs od poczatkowych sezonow ?

pl wielgachny
Usuario
Registrado2014-07-30
pl Vincente >> jueves enero 4 - 00:11

Myśle że to ma też wpływ na to ale nie aż tak duży jak ci się wydaje. Mam bardzo podobny staz do Ciebie i 15sty sezon bez przerwy siedze w pierwszej lidze. Z drugiej strony jest sporo menadzerów co mają większy staz a siedzą po ligach 2 i niżej. 

pl Vincente
Usuario
Registrado2014-05-29
pl wielgachny >> jueves enero 4 - 07:32

No ja zaluje ze przez pierwszy rok to tylko logowalem sie do RS a nie grałem,niewazne zreszta jest jak jest,kazdy gra jak potrafi.

@Nef dzisiaj remis bylby bardziej sprawiedliwy

pl wielgachny
Usuario
Registrado2014-07-30
pl Katian >> jueves enero 4 - 19:46

@ Wielgachny

Prawda jest taka, że wszedłem w tę ligę jak w masło i w rundzie w której grałem w tamtym sezonie byłem w TOP 3. Nie wiem co się odwala w tym sezonie. Przed sezonem dokonałem chyba najpoważniejszych wzmocnień ze wszystkich ligowców. Gram tak jak grałem w tamtym sezonie, a wyniki są bardzo poniżej oczekiwań. Moim zdaniem nie miałem ani grama szczęścia w tym sezonie. Nie chcę wyjść na takiego co tylko narzeka, ale naprawdę czuję się rozczarowany po kolejnym meczu, w którym mam przewagę w statsach, a przegrywam. Na bramkarza też nie mam żadnego wpływu, a Koski broni znacznie gorzej niż w tamtym sezonie, choć niby rozwija się fajnie. Ale tylko w teorii :/

pl Katian
Usuario
Registrado2013-06-16
pl Biały Legion