Liga de Rumanía temporada 26

Foro: Foro de la liga rss-feed

Debate acerca de tu liga: ¿Quiénes son los favoritos para ganar la liga esta temporada? ¿Quién jugará la promoción o descenderá? ¿Cómo te irá en la copa?

Volver a la página principal del Foro

Sezonul 51 (117)

ro RSM >> sábado abril 18 - 18:11

Cam cum arată liniile de clasament pentru locurile 3,4 şi 5 în momentul ăsta :) Am stricat eu treaba, ar fi trebuit să am 40 de goluri marcate :)

ro RSM
Administrador del Foro
Registrado2013-03-19
ro RS FC
ro Jeicky >> domingo abril 19 - 10:07

Eu nu inteleg cum castiga HDIT popularitate in comparatie cu mine?!

Am verificat in ultimele 4-5 etape si se tot apropie cu pasi mici, dar o face.

ro Jeicky
Usuario
Registrado2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro RSM >> domingo abril 19 - 11:25

Rezultate un pic mai bune, personal mai bun la Magazin, nu am stat să verific cum e raportul la jucători cu atributul Popular.

ro RSM
Administrador del Foro
Registrado2013-03-19
ro RS FC
ro Jeicky >> miércoles abril 22 - 13:43

eupoli mai are un singur meci (la Targoviste) care ii mai poate pune probleme, in rest orice rezultat care nu se termina cu victorie se poate numi o mare surpriza.

ro Jeicky
Usuario
Registrado2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro Geweer >> miércoles abril 22 - 15:46

3 puncte nu sunt multe  dar Hdit are meciuri mult mai grele decat Recas deci in teorie e cam gata campionatul , putem zice ca deja o castigat ,congrats.

ro Geweer
Usuario
Registrado2016-03-06
ro Fc Blackart
ro Amiral Auris >> jueves abril 23 - 09:34

Nu o mai dati de gard cu Târgoviște (ca sa isi bage echipa buna), ca eu nu am deranjat pe nimeni. Am o echipa de jumatatea clasamentului si atat. Nu am nicio șansă cu Recaș, cum nu am nicio șansă cu HDIT, sau orice alta echipa aflată mai sus de locul 6.

Oricum, va multumesc pentru aprecieri! Tocmai m-am împăcat cu gândul că nu voi pune niciodata probleme.

ro Amiral Auris
Usuario
Registrado2015-02-24
ro Chindia Târgovişte
ro eupoli >> jueves abril 23 - 16:15, Editado jueves abril 23 - 16:17

e adevarat ca am 3 pct in plus si program mai usor, dar lasati-o mai usor cu felicitarile. la cate titluri am furat eu pe final, suflu si-n iaurt pana nu ma vad cu titlul matematic luat. :)) Plus ca si Blackart e acolo, destul de aproape sa poata profita de orice pasi gresiti. Oricum imi place cat e de strans clasamentul acolo sus in primele 6. 

Amirale, nu te amagi, eu joc cu echipa buna tot timpul. :P

ro eupoli
Usuario
Registrado2013-05-23
ro AC Recas
ro Amiral Auris >> jueves abril 23 - 18:26

Am incercat si eu....

ro Amiral Auris
Usuario
Registrado2015-02-24
ro Chindia Târgovişte
ro Geweer >> jueves abril 23 - 22:17

La mine dupa etapa 30 e jale deci nu prea am ce sa profit + ca daca reusesc eu sa castig campionatul cu o echipa de 13:20 medie...e trist.

ro Geweer
Usuario
Registrado2016-03-06
ro Fc Blackart
ro eupoli >> sábado abril 25 - 09:51, Editado sábado abril 25 - 09:57

Amirale, imi pare rau ca accidentarea lui Busuioc a cantarit atat de mult (cea a fundasului nu cred ca a fost la fel de importanta). Azi ai pierdut cu Jeicky din lipsa de portar, meciul a fost echilibrat. Inca o data, imi pare rau, chiar daca n-am cum sa controlez eu ghinionul. Nici nu vreau sa ma gandesc ce-mi ureaza Marius de fiecare data cand joaca nationala (cum el are echipa de patrioti, momentan sunt 5 selectionati).

ro eupoli
Usuario
Registrado2013-05-23
ro AC Recas
ro Amiral Auris >> sábado abril 25 - 10:02

Nu ai de ce sa te scuzi. Asta e jocul. Nu e vina ta ca nu am eu rezerva de portar. Si altii au avut accidentați, suspendați în meciurile contra mea. Vedem ce pot sa fac sezonul viitor.

ro Amiral Auris
Usuario
Registrado2015-02-24
ro Chindia Târgovişte
ro RSM >> sábado abril 25 - 17:42

După 29 de sezoane iau şi eu o cupă U21. Probabil asta va fi consolarea mea de participare la o cupă internaţională, că la cum arată lucrurile la echipa mare, nu cred că prind locul 4.

@eupoli
Acum nu mai sunt probleme, sunt tineri şi se refac repede (şi nici eu nu mai am treabă cu grupele cupelor continentale :P). Eu sper să am chiar mai mulţi jucători la naţională.

ro RSM
Administrador del Foro
Registrado2013-03-19
ro RS FC
ro Vlad >> sábado abril 25 - 18:15

Felicitari Marius pentru Cupa U21!

Se pare ca nimic nu il poate opri pe monstrul din atacul tau

ro Vlad
Usuario
Registrado2013-05-17
ro Universitatea Craiova
ro Jeicky >> sábado abril 25 - 19:03

Felicitari finalistilor, mi-au lipsit 1 portar si 1 fundas cu ceva calitati mai ridicate si va dadeam eu batai de cap... 

ro Jeicky
Usuario
Registrado2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro RSM >> sábado abril 25 - 19:22

Mulţumesc amândurora! Trebuie să profit cât îl mai am la U21 pe Mătăsaru. Sper să fac treabă şi în competiţia internaţională, să nu cobor prea tare nivelul stabilit de eupoli.

ro RSM
Administrador del Foro
Registrado2013-03-19
ro RS FC