eupoli >>
lunes enero 30 - 09:22 S-a terminat si mandatul meu. Am ratat calificarea, dar una peste alta am avut o serie decenta de rezultate. Palmaresul final e urmatorul:
Oficiale: 6v, 3e, 1i
Interland: 11v, 3e, 0.
Total 17 6 1
Stiu ca poate pentru majoritatea meciurile de interland nu conteaza, dar eu le-am abordat la victorie pe toate, incercand sa joc cativa tineri care la momentul respectiv au fost rezerve, neavand loc in primul 11. Si am jucat cu echipe puternice, avand victorii cu Spania si Venezuela si egal cu Franta. Punct cu punct s-a adunat si preluand echipa in 18.10 de pe locul 115 in lume am dus-o pe 46 (in Europa de pe 36 pe 19).
Multumesc userilor la care am gasit intelegere, lotul se prezinta acum simtitor mai bine (avem wingeri de incredere Fontas si Ploiesteanu, plus alternative viabile Sterea, Ioanide). In atac Subea l-a depasit pe Tadici si impreuna cu Senciuc, cei 3 fac un atac decent (din urma vin Trestian (bucovina) si pataki (recas)). La mijloc zic ca stam bine spre foarte bine, Selaru fiind de baza chiar si la varsta asta - multe meciuri s-au castigat pe mana lui. Dar sunt o serie de jucatori tineri fantastici, chiar multi, deci aici va fi de ales mereu. Singura problema majora zic eu e poarta, unde in continuare nu vine nimic din urma - poate Posa, dar inca nu e de bagat titular. Imi pare rau ca nu mai am timpul necesar sa continui la NT si nu am vrut sa-mi bat joc de munca, asa ca multa bafta noului selectioner, multa inspiratie si daca e nevoie de vreun sfat, eu sunt mereu deschis. HAI ROMANIA !