Trxior >>
thứ sáu tháng 1 24 - 13:51 Pierdzielisz głupoty Sidney. Ja do 15 kolejki grałem podstawową jedenastką i prawie bez zmian w taktyce. Efekt był taki, że do tego momentu byłem liderem ligi. W drugiej połowie sezonu zacząłem już się bawić w zmienianie składu, zmienianie taktyki i zdobyłem tylko jakieś ~15 punktów.
Gdybyś kupił bramkarza na poziomie i nie kombinował w każdym meczu to o utrzymanie nie musiałbyś się martwić.
Nie ma czegoś takiego tutaj jak bóg, który rozdaje karty i już na początku sezonu zakłada sobie kto spada, a kto awansuje. Rozmawiałem na gadu gadu z Niko jeszcze przed rozpoczęciem sezonu i on sam założył sobie, że zmienia taktykę gry i nie liczy się z tym, że spadnie.
Farfals namiesza? Udało się jemu dojść do finału PP ale nie żartujmy sobie, że zdominuje tutaj całą 2 ligę i spokojnie awansuje :P Jeśli będzie potrafił wykorzystać swoją kadrę to myślę, że o baraże będzie walczył.
W 1 lidze nie ma ekipy, która ma zagwarantowane miejsce u góry tabeli. Można też z nimi walczyć, wystarczy pomyśleć :)