保加利亚联赛 第34赛季
论坛: 联赛论坛
讨论你的联赛,谁最有希望夺得联赛冠军,谁将升级或降级,各支球队在杯赛的状况。
Здравейте! (999)
Да ги направим победите с дузпи 3 :)Честито финал и нека по-добрият(т.е. ти) да победи.
За черното тото всичко е ясно.Все пак БФС-то е нелигитимно:)Странни неща се случват,но най-много ме е яд като ми наредят мачовете през час и да се чудя кого да пускам в игра.
За черното тото всичко е ясно.Все пак БФС-то е нелигитимно:)Странни неща се случват,но най-много ме е яд като ми наредят мачовете през час и да се чудя кого да пускам в игра.
Тео, много подло изказване. Тук се говори как по-добрият пада и ти веднага написа, че съм по-добър.
Не че искам да ти дигам самочувствието, ама спечели прекия двубой, водач си този сезон, като само два мача не си спечелил, а вече си ставал и шампион. Така че стискам палци рандъма да продължи да е такъв. Честно казано предпочитам да падна в редовното време, а не след дузпи. Вече два сезона (т.е. всеки сезон) така отпадам от победителя. А и така ще ти прецакам Големия шлем ;)
А сега като гледам програмата, аз ще играя малко след труден мач за шампионата. Наистина е голяма гадост тази програма, особено че втора година се опитвам да играя и в групите за Еврокупата, а за това темпо сигурно ще ми трябват поне 18 равностойни играчи ако искам да се боря за нещо. Или може би по-умно да постъпвам и да се боря само на едно място. И сега да жертвам шампионат или купа.
Явно трябва да събирам пари и да плащам на съперниците ви да играят надъхано и ако може да контузват по някой и друг играч.
Не че искам да ти дигам самочувствието, ама спечели прекия двубой, водач си този сезон, като само два мача не си спечелил, а вече си ставал и шампион. Така че стискам палци рандъма да продължи да е такъв. Честно казано предпочитам да падна в редовното време, а не след дузпи. Вече два сезона (т.е. всеки сезон) така отпадам от победителя. А и така ще ти прецакам Големия шлем ;)
А сега като гледам програмата, аз ще играя малко след труден мач за шампионата. Наистина е голяма гадост тази програма, особено че втора година се опитвам да играя и в групите за Еврокупата, а за това темпо сигурно ще ми трябват поне 18 равностойни играчи ако искам да се боря за нещо. Или може би по-умно да постъпвам и да се боря само на едно място. И сега да жертвам шампионат или купа.
Явно трябва да събирам пари и да плащам на съперниците ви да играят надъхано и ако може да контузват по някой и друг играч.
Честита купа,Сима!Този път съдбата ми обърна гръб и загубих тежко с гол в последната секунда.Иначе съм много доволен от моите момчета.Бориха се мъжки и ме изненадаха с приятната си игра.Още веднъж,честита купа и напред към дубъла :)
Zdraveite, sajelqvam, che pisha na latinica, no v momenta nqmam vyzmojnost da pisha na kirilica.Pojelavam na vsichki uspeh prez tozi polu-sezon i dano skoro i az da sam pri vas v parva diviziq:) Inache moqt favorit za titlata e Lions/Sima.
P.S Shte sam blagodaren ako nqkoi mi obqsni kak se zadavat advanced tactics.Blagodarq predvaritelno:)
P.S Shte sam blagodaren ako nqkoi mi obqsni kak se zadavat advanced tactics.Blagodarq predvaritelno:)
Благодаря! С доста късмет мога да не комплексирам, че нямам никакво флагче до името ;) Ама явно не съм като Анди Мъри, който след като спечели Олимпиадата продължи да доминира. Така че за шампионата ще почакам по-дълго или ще стискам палци за нелогични резултати ;) Макар че за да се развиваме по-успешно си е нужна истинска конкуренция, а не надежди за провали срещу слаби ботове.
След седмица вече ще се знае кой ще е фаворитът за титлата, но благодаря за подкрепата. Явно е полезно да си на всяка манджа меродията (на всеки форум графомана).
Цецо, пиши дали точно за това пита или друго те интересува.
След седмица вече ще се знае кой ще е фаворитът за титлата, но благодаря за подкрепата. Явно е полезно да си на всяка манджа меродията (на всеки форум графомана).
Цецо, пиши дали точно за това пита или друго те интересува.
Ей, омрързна ми от тоя симулатор :))
На другият трансферен прозорец продавам всичко без младежите...така или иначе само губя.
На другият трансферен прозорец продавам всичко без младежите...така или иначе само губя.
Отборите от 3та девизия са толкова слаби, че на никой не му пожелавам да стартира с такива играчи :)))
Отново да похваля симулатора: 7 жълти картона в един мач само на моят отбор!
Пробвай да не пресираш във всеки мач :)Би трябвало да има ефект,но определено си е много омазано всичко около тактиката.
Бия силните и падам от слабите - ура :) направо върхът
Впрочем тактиката горе долу действа, но не забравяйте, че това тепърва е първи сезон, в който имаме такава. Относно симулатора - той не е направен с цел да знаеш резултата предварително, а с цел да предвидиш резултата - нещо като еврофутбо..., но понякога слабите бият силните ... а както знаем в българското истинско първенство това става много често.
Горе главите и да засилим първенството си!
Впрочем тактиката горе долу действа, но не забравяйте, че това тепърва е първи сезон, в който имаме такава. Относно симулатора - той не е направен с цел да знаеш резултата предварително, а с цел да предвидиш резултата - нещо като еврофутбо..., но понякога слабите бият силните ... а както знаем в българското истинско първенство това става много често.
Горе главите и да засилим първенството си!
Аз ще пробвам да хвана поне един милион от телевизонните права, че тия мойте абичи с тяхните заплати ме оставиха без една стотинка...
Кой ли ще ни е сладващият тренъор на националния?